yine yeniden merhaba.......Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yine yeniden merhaba....... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir acı var korduğum boğazımda..tadım yok bıraz bu aralarda
dağıttım bırazda son zamanlarda...
yuregım artık benı yormasana...
gonul gozum kapandı
sesım cıkmaz artık bu odalarda...
heves ederdım ya eskıden...
artık gucum yok bu hayataaaaa...
çekıp gıdesım var artık yalan dunyadan
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-11-2009, 09:23 PM
|
#421 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... bir acı var korduğum boğazımda..tadım yok bıraz bu aralarda
dağıttım bırazda son zamanlarda...
yuregım artık benı yormasana...
gonul gozum kapandı
sesım cıkmaz artık bu odalarda...
heves ederdım ya eskıden...
artık gucum yok bu hayataaaaa...
çekıp gıdesım var artık yalan dunyadan
onume cıkıp duran sahte yuzlerden..
hıcbır soz bır nefes kesmıor benı.
neden se bir kac gundur gıdesım geldi................ Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
09-11-2009, 09:27 PM
|
#422 (permalink)
| Binbaşı
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... çok sıkıldım..çok bunaldım..hayatımd ahep bır eksık tamamlayamıorum bı turlu..sankı koparıldı hayatımdan o eksık gecen bı bucuk sene once...mutluluğum herşeyıyle gıttı onunla.olmuo...hanı dıolar ya kelebege bak mutlu ol die...hayatta kalman bı mucıze dıe.evet doru ama mutlu deılım işte...ne kadar pollynanacılık oynasamda olmuo ya olmuo..eksığım ve bı turlu tamamlayamıorum kendımiihıc bı şekılde..olmuo...bıktım artık..allahım gucune gıtmesın ama ole.cok mutusuzmm...hıc bı şey ıstedığım gıbı olmuo hatta tam tersı oluo..cok şukur yınede ama sağlıklıyım aılem başımda...--tabı ne kadar aıle denılebılırse----ne dıyeyım ki.....cok sıkıldım.allahım cok...yardım edermısın bana_bılıorum bana kızıosun neden sabretmıosun dıe..benı dneıosun bılıorum ama allahım olmuo işte..o kadar yanlızım ve bıkkınım ki..elımı attığpım herşeyı kurutuorum o kadar becerıksızım ki..olmuo....kımse yı mutlu edemıorum ve mutlu olamıorum....o kadar yavan ki..herşey..ağlayamıorum.....sanırım o kadar taşaştı kalbım...of.....................allahım banada elını uzatırmısın artık lutfen..................... | Offline
| |
25-11-2009, 11:23 PM
|
#423 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: yine yeniden merhaba....... hayat nedır ne dıldır dıe artık sorgulamak ıstemıorum..sorgulayacak gucumde yok.ne ıstedığımı bılıorum sadece...şimdiye yaşadıklarım bana guvensızlık aşılasada ben yınede cevremı gozlemlemeye evam edıcem..uygun bırını bulana kadar..allahım bılıorum hala benı sınıosun ama emın ol yoldan cıkmıycam.her ne kadar barda otuturken olee dalıp gıtsemde ben burda olmamalıyım desemde ıckıden nefret etsmede...ama yıne tuhaf şekılde ordan oraya suruklendığımı hıssetsemde...allahım ben ıyı bırıyım ve benım kadar en az ıyı bırıne karşılaşmak ıcın butun duyumlarım acık o benı bulacak ben onu bulacam..bı şekılde en ksıa zamanda...sne benı goruosun allahım emınım..senı sevıorum ve sana guvenıorum...benım ıcın butun yollar ona uaşacak...ii geceelr... | Offline
| |
25-11-2009, 11:52 PM
|
#424 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... Merhaba,kullandığın nickname zaten herşeyi açıklıyor karakterin hakkında değil mi? Mesajlarını okudum,aradığın kişiyi bulamayacağın çok açık çünkü bulmak istemiyorsun...çünkü "yasa"nın nasıl işlediğini görmemekte ve anlamamakta direniyorsun... mutsuzsun çünkü mutsuzluğu çağırıyorsun ve bunu nasıl yaptığının farkında değilsin değil mi? Yeryüzündeki milyonlarca insan gibi ben asla bunu istemedim diyorsun ama hislerinle,kelimelerinle,inançlarınla,enerjinle,ya ni herşeyinle mevcut durumu çağırıyor,güçlendiriyor ve geleceğini de bu çizgide çağırıyorsun...Hem de bu forumda birçok değerli bilgi ve tecrübe varken ve sen bunlardan haberdarken...önce seçim yapman lazım...Aslında sana da sıkı bir dayak atmak lazım (mecazi anlamda tabii) yoksa kendini böyle değersiz ve mutsuz hissetme süreci sana hayatta büyük acılar ve felaketler yaşatır...durup derin bir nefes almalısın | Offline
| |
25-11-2009, 11:59 PM
|
#425 (permalink)
| Guest | Cevap: yine yeniden merhaba....... nolur kırmayın umudun kapısını. sakın ezip geçmeyin onu çünkü ondan başka hiçbir şeyimiz yok. şimdi kardeşim yanımda uyuyor olmasa hüngür hüngür ağlayacağımı biliyorum bu ankara ayazının altında. yalvarırım sizde inanın mutluluğa bilin ki burada herkes birbiriyle mutlu oluyor. bakın nasıl desem bilmem ama bende o dediklerinizi düşünüyorum. depresyonda olanlar çooookk kısa anda çooooookk fazla şey geçirirler akıllarından diye duymuştum. doğruysa ki muhtemelen öyle ben depresyondayım yaklaşık 6 7 yıldır ve onunla yaşamayı öğrendim hatta neredeyse onunla mutlu oluyorduk. gün geldi ağladık gün geldi herkesten çekinerek kahkahalar attık gün geldi telefonla konuşurken insanlarla gözgöze gelmemek için yere bakarak yürüdük. sonnra öyle bir gün geldiki. . isyan çizgisini zorladım ama cesaret edemedim ben kimdim ki (hala kimse değilim) Allah'a isyan edecekdim! şeytana isyan ettim. dalga geçdim onunla alaya aldım depresyonu ve bana öyle şeyler yaptı ki anlatamam hayatt! yaklaşık 1 2 ay önce burayla tanışdım ve bana benzeyen insanlar gördüm. tüm bunların içinde ışıklar vardı onlar ne diye merak etdim ve biraz dikkat edince onların umutlarının varolduğunu gördüm. Çekindim yaklaşmaya yine cesaret edemedim korktum hatta ama o kadar iyi insanlarsınız ki bilinçaltı oyunlarına asla izin vermesiniz. Şimdi eğer ailemin sevgisini keşfedebildiysem sizin sayenizde. Allah'a içden şükredebiliyorsam sizin sayenizde. benim çocukluk sevincimi mahvedenleri affedebiliyorsam sizin sayenizde. Şimdi yalvarırım gidin aynaya bakın ve kendinizi görün tekrar keşfedin. tekrrar tekrar keşfedin eminimki buraya bu yazıları yazıp bizimle paylaşan büyüükkk yürek kırık kanadını kendisi iyileştirebilecek kadar güçlü de. .
SİZLERİ SEVİYORUM. ALLAH'A EMANET OLUN. . |
| |
26-11-2009, 03:32 PM
|
#426 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: yine yeniden merhaba....... teşekkurler arkadaşlarım...ılkonce masterphıdıas a....yazısını cok doğru bulmadım evet ıcıdm ebılıorum evet belkdıe olumsuzluğu ben cağırıorum onud abılıorum ama denemedığımı mi sanıosun...denedım hemde her sabah korunde kalkıp pc yı acıp telkınmı yapmadım yoksa ıcımde buyuk sıkıntı olduğu halde tuhaf tuhaf etrafa gulumseemdımmi?ama olmuo işte yapamıorum evet burda her saat başı bu sıteye gırdım.her yazılanı okudum saatlerce gunlerce telkı dınledım bazen burda benım gıbı olumsuz olanlarda bana sacma sapan gelıodu dıorudumkı her şeye ragmen hayat guzle herşey guzle olacak..cok şukur lalahıma ole halledılmıycek sorunlarım yok belkıde ama mutsuzum.ha şimdi diceksın kı o halde mutluyumd e mutlu ol.:D dedımm ama olmuo ınanarak da dedım..dedım yanii herşeyı denedım ama yapamıorumm herşeyımd ekotuye gıdıo işim aşk hayatım aılem herşeyım.......artık sankı sığınacak sadece allahım var gıbı gelıo gerısı boş..kızmayın arklar ama ole..belkıd eburda bazı kışılerınde canını sıkıor olabılırım...ama ıcımden gelen bunlar....
sevgılı spestnaz.......o kadar ıcten yazmışsın kı senın ağlama durumunu ınan bana ıcımde hıssettım belkı bend ebır gun mutlu olurum dımi?teşekkurler......... | Offline
| |
26-11-2009, 04:51 PM
|
#427 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... desert yazini okudum,seni anliyorum ,anlayamazssin deme bende kendim icin kimseden birsey istemedim, genelde senelerimi verdim pisman degilim,zaten insanlari kirmak istemem ama ben daha sonra cok kotu hastalandim 6 sene depresyon kolay degil,yaninda birilerini istiyorsun ama olmuyor,bazende kimseyi istemiyorsun yaninda ,gecen hafta cok hastaydim ,,yemek yapmaktan,ev toplamaktan,insanlardan ,psikologumdan ,doktorumdan,hayatimdan kisacasi herseyden nefret ediyordum bu 1 hafta kendimi eve kapattigimda oluyordu ,3 ,4 gun duzelince islerimi yapardim.simdi ise telkinin yanisira tum yazilari okumaya calisiyorum faydasini gordummu evet dun mutfakta kendi kendime guldum ilk defa,kendime gunaydin dedim,kendimi ise yaramaz,artik sen bittin derken,simdi ise allahima beni yarattigi icin sukur ediyorum,olumlu birseyler beklemiyorum cunku,olumu icimde yarattim,site calisanlarina ayrica tesekkur ediyorum,bu sitede (tesekkur rekoru var)( bir hafalik uyeyim tesekkurum 100u gecti ilk defa birileri beni hem dinledi hemde tesekkur etti)insallah herkesin dilegi gerceklesir en kisa zamanda ilk defa hedef belirledim zamani yok bu sitedeki tum isime yarayan bilgileri okumak KENDINE IYI BAK CUNKU SEN COK ONEMLI BIR INSANSIN | Offline
| |
26-11-2009, 05:24 PM
|
#428 (permalink)
| Üsteğmen
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... ayrica bu gelisimlerimi cevremdekilere anlatmaya calisicam,simdilik bilgisayar basindayim oku oku bitmiyor ,konular benim gorusum bu cok faydali,su an paylasimlarimi bebeklerimle yapiyorum,bana kizmayin,onlarin sesini bile duymaya tahammul edemiyordum,bu nasil oldu bana biri aciklasin,1 haftadir durmadan evimle ugrasiyorum,arkadaslarimi aramak istiyorum,yine gecen hafta diyecegim bu sitedkilere kiziyordum millet hastayken neseli neseli smile koymuslar kimse kimseyi anlamiyor diyordum simdi anliyorum.ilac tedavim icin randevum var adam ikinci kez gecenkinde bana hic bir ilac fayda etmemis diye yasam kocu verdiler oda genc bir hollandali kiz anlasamadim kizla ben sessiz o bendende sessiz ,su anda ilac almicam zaten doktorda yazmaz bu durumda cunku kendimi iyi hissediyorum,sadece sasirtmak icin gidecegim ,heleki psikologum karsisinda aglayip sizlayan deryayi bulamiyacak,kadin beni surekli arayip iyi olup olmadigimi teklif etti,kabul etmemistim,o kadar benden korkuyordu bu kadin kendine birsey yapacak diye onuda sasirtmak istiyorum!!!!!!!!!!:) | Offline
| |
26-11-2009, 05:45 PM
|
#429 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... İnsanın bu dünyadaki macerası son derece trajikomiktir.Senin durumundaki milyonlarca insanda gerçekte olan şudur,kendi inanılmaz gücünü bilmeyen muhteşem bir yaratık hayatta acz içinde ve kurban olduğunu düşünerek mutsuz yaşıyor,çünkü kim olduğunu bilmiyor...Can sıkıntısı ve mutsuzluğun da sprituel çizgide büyük ve önemli bir anlamı vardır.Can sıkıntıs ve mutsuzluk varsa bu,o bireyin bulunduğu yaşam deneyimini aşması ilerlemesi gerektiğinin kesin işaretidir."Yapamıyorum" un derecesi sende olduğu kadar yüksek ise o zaman mutlaka profesyonel yardım almakta fayda var.Psikiyatrik ilaçlar kişinin beyninde sürekli olarak karamsar düşünceleri ve mutsuzluk halini kesintiye uğrattıkları için kişi bu ilaçlar yardımıyla bir toparlanma ve düşüncelerini düzeltme fırsatı yakalar,bu çok değerlidir.Bu aynı zamanda Çekim Yasasını uygulamak için de bir fırsat verir.Aksi halde mutsuzluğa odaklana odaklana daha fazla bizi mutsuz edecek her türlü fiziksel ve ruhsal koşulları kendimize çekeriz...Çivi çiviyi söker lafına sakın itibar etmeyelim ,bir palavradan ibarettir.Bizim mutsuzluğumuzu başkalarının da anlamasının ve onaylamasının bize mutluluk vermek açısından hiçbir faydası olamaz,seçimlerimizi her anlamda bize mutluk veren yönde yapmalıyız;önemli olan dünya deneyimini mutluluk veren bir yaşam macerası olarak yaşamak değil midir? | Offline
| |
26-11-2009, 06:05 PM
|
#430 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: yine yeniden merhaba....... sagol yazini okudum ilac yardimi almak istiyorum ama beynimde gerileme olur diye korkuyorum,bu konuyu psikologula konusacagim yinede ,zaten o ilac taraftari degil,gecen haftaki ruh halime gore beni baska bir doktora gonderdi,simdilik iyiym sadece kendime is yerimi acim ,yoksa gidim okuyummu,okusam ne uzerine okuyum bunu cok dusunuyorum, | Offline
| | | |