23-02-2010, 04:05 PM
|
#486 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı: the desert Nickli Üyeden Alıntı
sevgılı gunluk ıcımden bagrımak gelıo haykırmak gelıo...sınır oldugumu herkese soylemek ıstıorum.ama neyse susmalıyım pozıtıf tarafımı devreye gecırmelıyım..evt susmalı ve unutmalıyım..allahıms abır sabır sabır... |
Ne sinir olmamalı,ne susmalı,ne de unutmalısın...Allah'ın çölü artık öğren lütfen ya,zorla baskı altına almak da çekim yasasını negatif çalıştırmaya devam etmek demektir...SEÇİM YAPacaksın ya SEÇİM !!!
KENDİNE DİYECEKSİN Kİ "şimdi bu durum karşısında öfkemi ışığa dönüştürmeyi seçiyorum,aklıma ve bedenime huzuru ve sakinliği ve mutluluğu çağırmayı seçiyorum"...NEGATİF DUYGULARI BASTIRMAYACAKSIN !!!
kendine diyeceksin ki "Şimdi ben huzur ve sukuneti çağırıyorum ve mutlu olmayı seçiyorum"
Seçme özgürlüğünü kullandıkça bu alışkanlık haline gelecek ve giderek sürekli pozitife kayacaksın,terazin yavaşça pozitifle doldukça daha fazla pozitif olacak ve hayatına daha fazla pozitif olay ve kişileri çekeceksin !!!!
Ne söylediğinin ve ne düşündüğünün FARKINDA OLMALISIN!!!! Anahtar budur!!! |
| |