| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yine yeniden merhaba....... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bravooo sevgili desert ilk adımını atmaya başlamışsın işte içine dönüp kendini bulmaya çalışman çok güzel bir gelişme.attığın her adımında arkadangelecek adımların senin hayatını değiştirecek buna inanmalısın.yolunda sevgi ve ışıkla ilerlemen dileğiyle.... sevgiler......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bravooo sevgili desert ilk adımını atmaya başlamışsın işte ![]() sevgiler...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 22.03.2009 17.59 sanırım hayat hep boyle gececek.anlamsız boş bu allahın belası yaşamımda snaırım herşey boyle tek duze gececek ve sanırım ben adım attığımda sankı ucuruma gıdıcem korkuyorum bu nedir yaa nasıl bır mutsuzuk halıdır ve naısl bır yaşamdna bıkma eylemıdır sıkıldım ve bunaldım artık bıktım hatta artık yeter!!! |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sanada iyi gelirmi bilmiyorum bu söz ama benim de böyle hisettiğim anlar olduğunda ''kendini iyi hissetmenin en çabuk yolu hayatında iyi giden şeylere odaklanmak ve şükretmektir''sözünü okuyorum. ilk okuduğumda ya iyi giden hiç birşey yoksa demiştim ilk tepki olarak. sonra üzerinde düşününce şükredecek ne kadar çok şey olduğunu anladım. umarım bu anın çok çok kısa sürer. kısa sürmesi için kucak kucak sevgi yolluyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() keşke kısa surse alestason ama bır yıldır bı depresıf melankolık ruh halıyle ne kendımde hal bıraktım ne aılemde...artuık cok utanıorum...hıcbışey gercekten yolnd agıtmıo..sadece sağlığım var en onemlı şey ona şukredebılırım ...hayalkırıklıkları bır cam gıbı batıo kalbımde her batış bın çığlık ama artıks esım cıkmıo...cok yorgunum ve bıtkınım...ama yıende cok teşekkur ederım sana..ii dileklerın için... |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() amannnnnnnnnnnnnn .yeter ya gercekten artık cok sıkıldım mutsuz olmaktan..başlıycam şimdi ayrılığada uzuntuyede..hayır sevgılı gunluk anlamadığım ne bılıomusun?nerden bıleceksın ki..bı seneden berı ağladım ağladım da noldu?koca bır hiç....hemde hiç.....allah bılır bılmem kaç mılyon tane beyın hucrem ömuştür..yazık değilmi olara?ben dunyada tekım bırıcıgım..ben sadece benım..ben sadece the desert um başka bı tane daha aynı kaş goz boy pos kesınlıkle yok...yokkk...bunu artık kucuk kafama sokmam lazım benden bırtane daha yok..hemde her bitiş bır başlangıc değil mi?ee o halde hadı başlangıcı başlatma zamanım coktann geldi:Dbundna sonra artık mutlu olcam emın ol gunluk.. |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ISTANBUL
Tesekkür: 2,872
118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım....MEVLANA |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Bursa
Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Süpersin the desert...Sen teksin ve özelsin |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hepimiz gibi...dışarda pırıl pırıl bızı bekleyen gunler varken bız neden kapılarımızı kapatıorusss..neden içimizdekı kapkaranlık kabuumuza kucucuk bır fanusa kendımızı kapatıoruz? |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() the desert telkinleri ne zamandır dinliyosun ve aralıksız dinliyor musun neden bu kadar mutsuzsun anlayamadım dinlediğin telkinleri yazar mısın bir de sorununu atakan beye yazıp bunla ilgili telkin önerileri alabilirsin.belki yanlış telkinleri dinliyorsundur.aynı formulle birkaç sonuç alınamaz..
__________________ ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() saol cemboli ilgin için:D mutsuzluk sanırım benım içinmdeymış ve emın ol atakan beylede diğer sevgılı uyelerle de defalarca konuştum yanlış olan telkınler vs dıl yanlış olan benım hayata bakış açımmış.yenı yenı anlıyorum bunu henüz.o yuzden artık değiştirmem gereken telkınler değil bakış açımı yenıdne duzenlemeye başladım..bakalım umarım mutlu olurum.sorunuma gelınce sorunum emın ol buradakılerden daha ağır değil hafıf belkide başkalarının amann bumuydu dıyebılcegı tarzda bı şey..ama ben cok abartmışıms anırım..hayırlısı bakalım allahın ıznıylee ustesınden gelecegım.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
merhaba......., yeniden, yine |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri yine yeniden merhaba....... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bravooo sevgili desert ilk adımını atmaya başlamışsın işte içine dönüp kendini bulmaya çalışman çok güzel bir gelişme.attığın her adımında arkadangelecek adımların senin hayatını değiştirecek buna inanmalısın.yolunda sevgi ve ışıkla ilerlemen dileğiyle.... sevgiler......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi