Mesut'un GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mesut'un Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız En zoru belki o.Nasıl yaşayacağını bilirsin.Nasıl yaaşrsan mutlu olacağını bilirsin.Neleri aklından çıkarsan mutlu olacağını bilirsin.Olaylara karşı nasıl bakarsam hayata karşı daha güçlü olurum bilirsin.Ama zor olan uygulamak.Alışkanlıkların zincirini kırmak gerekiyor...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
23-05-2010, 12:24 PM
|
#131 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Mesut'un Günlüğü En zoru belki o.Nasıl yaşayacağını bilirsin.Nasıl yaaşrsan mutlu olacağını bilirsin.Neleri aklından çıkarsan mutlu olacağını bilirsin.Olaylara karşı nasıl bakarsam hayata karşı daha güçlü olurum bilirsin.Ama zor olan uygulamak.Alışkanlıkların zincirini kırmak gerekiyor... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
29-05-2010, 06:45 AM
|
#132 (permalink)
| Yüzbaşı
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Mesut'un Günlüğü Sabah erkenden kalktım.İşe gitmeden önce yürüyüm dedim.Bir yandan da kulaklıkla nilgünün mutluluk bir seçimdir mp3 ünü dinledim.İyi geldi valla.Bugün herzaman ki gibi çok güzelsin hayat.Ben mutlu birgün seçiyorum :D | Offline
| |
29-05-2010, 10:41 AM
|
#133 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Mesut'un Günlüğü Teşekkürler arkadışım :D | Offline
| |
08-06-2010, 01:51 PM
|
#134 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Mesut'un Günlüğü Bizi asıl büyüten şey sevgidir.Para hırsıymış,çıkar için yalan atmakmış vs o duygular bizi hiçliğe götürür.Çok güzel bir söz ve hikaye paylaşacağım... Şerefle bitirilmesi gereken en asil görevdir hayat... bir lokma ekmek için şerefini çiğnetmeye; bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, insanları ezip geçmeye, günlük menfaatler için,onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez hayat.... Sevgi DEDE,Başarı DEDE,Para DEDE Bir gün genç bir kadın evine dönerken kapının önündeki bahçesinde üç tane yaşlı adamın oturduğunu görüyor: - Hoş geldiniz. Dedeler alıyor selamını. Kadın içeriye davet ediyor: - İçeriye buyurmaz mısınız? - Sağ olasın, kocan gelsin ondan sonra gelelim. Kadın meraklanıyor ama bir şey de sormadan içeriye giriyor. Yarım saat sonra kadının kocası, küçük kızlarını okuldan almış olarak eve geliyor. Bakıyor ki bahçede üç dede muhabbet ediyor. Merakla selamlıyor. - Hoş geldiniz. Buyurmaz mısınız? Dedeler selamı aldıktan sonra sırayla konuşmaya başlıyor: - Ben Para’yım. - Ben Başarı’yım. - Ben Sevgi’yim. Adam durumu anlamaya çalışırken bir dede diyor ki: - Hangimizi isterseniz içeriye o girecek. Adam çok şaşırıyor ve şöyle diyor: - Eşime de danışmam gerekiyor. - Elbette danışabilirsiniz. Adam kızıyla birlikte içeriye giriyor ve karısına soruyor. - Dışarıda üç dede var. Birisinin adı para, diğerinin adı başarı, bir diğerinin adı da sevgiymiş. Hangisini seçersek eve o gelecekmiş. Hangisini istersin? Yokluktan, yoksulluktan bunalmış olan kadın hemen cevap veriyor: - Para Dede gelsin. Adam karşı çıkıyor: - Ben artık bir şeyler başarmak istiyorum. Başarı Dede’yi alalım içeriye. Küçük kız usulca diyor ki: - Benim için Sevgi Dede’yi alın içeriye. Anne baba şaşırıyor kızın bunu söylemesine: - Biz seni sevmiyor muyuz? - Biliyorum, seviyorsunuz, hem de çok seviyorsunuz. Ama ne olursa olsun benim için Sevgi Dede’yi alın içeriye. Adam çaresiz bir ifadeyle eşine dönüp şöyle diyor: - O zaman Sevgi Dede’yi davet edelim. Kadın da onaylıyor ve adam dışarıya çıkıyor. - Ben Başarı Dede’yi istedim, eşim Para Dede’yi, fakat kızımız Sevgi Dede’yi istedi. Bu yüzden biz Sevgi Dede’yi istiyoruz. Sevgi Dede ayağa kalkıyor, içeriye girerken arkasından Başarı Dede, en arkadan da Para Dede geliyor. Adam şaşırarak soruyor: - Fakat biz sadece Sevgi Dede’yi istemiştik ve sadece birinizin gireceğini söylemiştiniz. Neden hepiniz birden geliyorsunuz şimdi? Başarı Dede cevap veriyor: - Sevginin olduğu yerde biz Başarı ve Para da oluruz. Yalnız başarı istersen Para’yı da beraberimde getiririm…yalnızca Para’yı istersen o yalnız gelir. | Offline
| |
08-06-2010, 01:56 PM
|
#135 (permalink)
| Guest | Cevap: Mesut'un Günlüğü Alıntı: kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı
Bizi asıl büyüten şey sevgidir.Para hırsıymış,çıkar için yalan atmakmış vs o duygular bizi hiçliğe götürür.Çok güzel bir söz ve hikaye paylaşacağım... Şerefle bitirilmesi gereken en asil görevdir hayat... bir lokma ekmek için şerefini çiğnetmeye; bir anlık eğlence için servetini tüketmeye, bir zamanlık mevkii için el ayak öpmeye, insanları ezip geçmeye, günlük menfaatler için,onurunu terk etmeye, bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez hayat.... Sevgi DEDE,Başarı DEDE,Para DEDE Bir gün genç bir kadın evine dönerken kapının önündeki bahçesinde üç tane yaşlı adamın oturduğunu görüyor: - Hoş geldiniz. Dedeler alıyor selamını. Kadın içeriye davet ediyor: - İçeriye buyurmaz mısınız? - Sağ olasın, kocan gelsin ondan sonra gelelim. Kadın meraklanıyor ama bir şey de sormadan içeriye giriyor. Yarım saat sonra kadının kocası, küçük kızlarını okuldan almış olarak eve geliyor. Bakıyor ki bahçede üç dede muhabbet ediyor. Merakla selamlıyor. - Hoş geldiniz. Buyurmaz mısınız? Dedeler selamı aldıktan sonra sırayla konuşmaya başlıyor: - Ben Para’yım. - Ben Başarı’yım. - Ben Sevgi’yim. Adam durumu anlamaya çalışırken bir dede diyor ki: - Hangimizi isterseniz içeriye o girecek. Adam çok şaşırıyor ve şöyle diyor: - Eşime de danışmam gerekiyor. - Elbette danışabilirsiniz. Adam kızıyla birlikte içeriye giriyor ve karısına soruyor. - Dışarıda üç dede var. Birisinin adı para, diğerinin adı başarı, bir diğerinin adı da sevgiymiş. Hangisini seçersek eve o gelecekmiş. Hangisini istersin? Yokluktan, yoksulluktan bunalmış olan kadın hemen cevap veriyor: - Para Dede gelsin. Adam karşı çıkıyor: - Ben artık bir şeyler başarmak istiyorum. Başarı Dede’yi alalım içeriye. Küçük kız usulca diyor ki: - Benim için Sevgi Dede’yi alın içeriye. Anne baba şaşırıyor kızın bunu söylemesine: - Biz seni sevmiyor muyuz? - Biliyorum, seviyorsunuz, hem de çok seviyorsunuz. Ama ne olursa olsun benim için Sevgi Dede’yi alın içeriye. Adam çaresiz bir ifadeyle eşine dönüp şöyle diyor: - O zaman Sevgi Dede’yi davet edelim. Kadın da onaylıyor ve adam dışarıya çıkıyor. - Ben Başarı Dede’yi istedim, eşim Para Dede’yi, fakat kızımız Sevgi Dede’yi istedi. Bu yüzden biz Sevgi Dede’yi istiyoruz. Sevgi Dede ayağa kalkıyor, içeriye girerken arkasından Başarı Dede, en arkadan da Para Dede geliyor. Adam şaşırarak soruyor: - Fakat biz sadece Sevgi Dede’yi istemiştik ve sadece birinizin gireceğini söylemiştiniz. Neden hepiniz birden geliyorsunuz şimdi? Başarı Dede cevap veriyor: - Sevginin olduğu yerde biz Başarı ve Para da oluruz. Yalnız başarı istersen Para’yı da beraberimde getiririm…yalnızca Para’yı istersen o yalnız gelir. | Çok güzel bir yazı ama bunu gülümseten hikayeler bölümünde paylaşmalıydın günlüğünde değil :) Paylaşım için teşekkürler. Sevgilerimle... |
| |
08-06-2010, 01:58 PM
|
#136 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Mesut'un Günlüğü :)) olsun arada burda da paylaşıyım.Teşekkürler yorumlarınız için :)) | Offline
| |
08-06-2010, 02:00 PM
|
#137 (permalink)
:)) olsun arada burda da paylaşıyım.Teşekkürler yorumlarınız için :)) | Yalnız, ben her zaman günlüklere bakmam söyliyeyim :) Günlük merakım yoktur, sadece yeni günlük oluşturanlara hayırlı olsun derim. O yüzden sen günlüğüne değilde dediğim yere yaz ;) |
| |
08-06-2010, 02:10 PM
|
#138 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Mesut'un Günlüğü Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı
Yalnız, ben her zaman günlüklere bakmam söyliyeyim :) Günlük merakım yoktur, sadece yeni günlük oluşturanlara hayırlı olsun derim. O yüzden sen günlüğüne değilde dediğim yere yaz ;) | Ya bu hikaye vardır diye yazmadım silinir diye :)) tmm elektra hanım :D | Offline
| |
08-06-2010, 02:13 PM
|
#139 (permalink)
Ya bu hikaye vardır diye yazmadım silinir diye :)) tmm elektra hanım :D | Şimdi bende Kumsal Bey diycem, komik olacak, o yüzden demiyorum, Mesut Bey |
| |
12-06-2010, 09:59 AM
|
#140 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Mesut'un Günlüğü Merhaba Mesut.Bayadır görüşmüyoruz.Ama ben seni hep seyrediyorum.Biliyorum bu aralar biraz ikilimdesin.Hayatın ne kadar bozulduğunu gördükçe kötü oluyorsun.İlla ki iyiler de var bu hayatta.Zaten onlarda olmazsa hayatın bir anlamı olmazdı.İyilik dürüstlük erdem olmuş.Ne tuhaf değil mi Mesut.Aslında zorunluluk olması gerekirken.Artık insanlara önyargıyla yaklaşıyoruz.Sebep geçmişte yaşadığımız kötü tecrübeler.Öyle bir dünya da yaşıyoruz ki Mesut insanları kandırıyorlar.Duygularıyla oynuyorlar.Çıkarlar için yalan atıyorlar.Ben mutlu oluyimde diğerleri ne olursa olsun modundalar.Şu kesin ki kendine ne yakıştıyorsan o hayatı yaşıyorsun.Sen yine doğrularını yaşa Mesut.Hayat kirlense de temiz kalmak en büyük erdem.Belki şimdiye kadar hep kaybettin.Sevdin sevdiğin insan çok basit nedenden ayrıldı.Bir baktın ondan faydalanmaya çalışan biriyle çıkıyor.Sevgiye dair inançların sarsıldı.Sevgi yürekten gelmedikçe sevgi değildir.insanlara güvendin kaç kez sana yalan atıldı.Senin anlamadığını düşündüler.Sessizsin ya dalga geçmeye çalıştılar.İnsanoğlu işte.Sen sen olduğun için mutlu ol.Başkasına yalalık yapmadın.Kimseyi kimseden üstün görmedin.Sen sadece içindeki doğruları yaşadın.Ondan Mesut oldun.Kendine iyi Mesut.Ve çok düşünme.Hayat sana da birgün gülecektir.herşey istediğimiz gibi olsa yaşamanın bir anlamı olmazdı.Bunları yaşaman gerekiyordu.İnsanların nankör olduğu bilem gerekiyordu.Ancak böyle güçlenebilirdin.Sevgiyle kal :)) | Offline
| | | |