22-02-2009, 10:24 PM
|
#6 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: esmas Nickli Üyeden Alıntı
hayret..
benimde hic basim falan agrimadi, agrimiyor ona sasiriyorum.
telkinleri dinledigim surec boyunca belirgin bir olumsuzluk yasamadigima gore bilincaltim cokmu uyumlu uysal bisey acaba :)
biseylerin degistigini farketmeyi cok istiyorum.
belkide degisiyordur da ben sirf buna odaklandigim icin farkedemiyorumdur.. | esmascım daha ne istiyorsun ne güzel başın ağrımamış işte.. etkilerin kişiden kişiye göre şiddetlerinin değişebileceğini düşünüyorum.. bazıların çok az başı ağrıyo, bazılarının çok belki sende o kadar hafif oldu ki farketmedin bile ya da hiç olmadı..dinlemeye ne zaman başladın bilmiyorum ama ilk iki haftadan sonra mutlaka belirgin etkiler görülüyor.. ama daha belirgin etkiler görmek istiyorsan kendin de bişeyler yapabilirsin.. hoşlandığın mutlu olduğun ne varsa onları yap.. motivasyona ihtiyacın varsa eğer sitedeki yazıları okumanı tavsiye ediyorum.. ben hatırlıyorum da ilk başladığımda sitenin altını üstüne getirmiştim.. ve benim çok farklı bir bakış açısına sahip olmama neden oldu..sevgiler..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |
| |