Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

just a girl....

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri just a girl.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam günlük hala aynıyım. durgun. memnuniyetsiz. dengesiz. kaygılı. üzgün. vs vs yarın sınavım var ve ne hissettiğimden emin değilim. çok istediğim bir işin sınavı. aslında doğruyu söyleyeyim mi çok da istemiyorum sadece şartları iyi diye istiyorum. para kazanmak bir işe ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

just a girl....

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-05-2009, 11:58 PM   #101 (permalink)
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 02.05.09

selam günlük
hala aynıyım. durgun. memnuniyetsiz. dengesiz. kaygılı. üzgün. vs vs

yarın sınavım var ve ne hissettiğimden emin değilim. çok istediğim bir işin sınavı. aslında doğruyu söyleyeyim mi çok da istemiyorum sadece şartları iyi diye istiyorum. para kazanmak bir işe yaradığımı hissetmek istiyorum.
hakikaten senden bir şey olmaz diyenlere bir şeyler göstemek (aynı zamanda kendime de) istiyorum.

hala sorgulama aşamasındayım. hala kendime kötü davranma aşamasındayım..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-05-2009, 11:08 AM   #102 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: just a girl....

işallah ıyı gecer sınavın cnmm..bızı haberdar et olurmu?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 04:54 PM   #103 (permalink)
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu hayat senin farkında mısın?

Hiç birşey için acelen yok. Bi yerlere yetişmen gerekmiyor. Değişmek için bir geri sayım sayacı işlemiyor senin adına. Hiçbir şeyin birden olması gerekmiyor. Sindire sindire yaşa değişimini.

Yatıp uyumak mı istiyorsun, yat uyu o zaman. Ama kendine de deki; şu an seninle yüzleşmiyor olmam demek ileride yüzleşemem anlamına gelmez. Sadece biraz güç toplamam gerek de. Yaptığın şeylerin farkında ol yaparken. Yatıp uyumayı bir şeylerden kaçmak saklanmak olarak değil, güç toplamak olarak gör. Dışarıya çıkıp gezip dolaşmayı herşeyi halletmek olarak değil, zihninin açılması olarak, içine dönüş yolculuğunda ufak bir mola yol tayini olarak gör.

Her şeyin senin istediğin gibi olmasını istiyorsan o zaman buna göre davranman gerek. Arada bir hepimizin elinden kaçıyor o ip. Bak 10 dakika önce bir sinir küpüydüm ben mesela, öfkelendim, söylendim. Peki ne oldu? Konu halloldu mu, hayır. Yine iletişime kapatarak kendimi kabuğuma çekildim, bensiz de olur diyerek. Kim duyuyor öfkemizi bizden başka? Uzaklaştığın çevren, ailen değil bu şekilde davranarak kendinsin bunun farkına var.

Değişmek ve iyi olmak istiyorsun, buna inanıyor musun bu halde. Kendine acı çektirmekten hoşlandığın için ya da insanlar kendilerini suçlu hissetsinler diye mi miden kazınır halde yemek yemeden duruyorsun. Aç bakalım gözlerini şimdi. Önce bir şeyler atıştır, vücuduna saygılı ol. sonra yatıp uyumak istiyorsan uyu.

Bu hayat senin, nasıl yaşamak istiyorsan o şekilde davran hayata.

Merhaba bu yanıtı çok beğendim fazla geride kalmış bir daha hep beraber görelim die alıntı yaptım. Çok güzel ama uygulaması zor gibi. BU BİŞEYLERE GEÇ KALMIŞLIK HİSSİNİ YENMEK İÇİN hangi telkin dinlenmeli? Hangisi işe yarar? Sanki tüm sorunların kaynağı buymuş gibi geliyor bana. "Başkalarının yakaladığı şeyleri biz henüz göremedik bile, herşeyde acaip bir hız var, biz herşeye geç kalıyoruz.." hissi. Bunu yenersek sorunun yarısı hallolurmuş gibi geliyor bana naçizane fikrim. Justagirl umarım günlüğüne bunu yazdığım için kızmazsın alakasız gibi oldu sanki seninle o yüzden. Sevgiler sunuyorum herkese.
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 05:12 PM   #104 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba bu yanıtı çok beğendim fazla geride kalmış bir daha hep beraber görelim die alıntı yaptım. Çok güzel ama uygulaması zor gibi. BU BİŞEYLERE GEÇ KALMIŞLIK HİSSİNİ YENMEK İÇİN hangi telkin dinlenmeli? Hangisi işe yarar? Sanki tüm sorunların kaynağı buymuş gibi geliyor bana. "Başkalarının yakaladığı şeyleri biz henüz göremedik bile, herşeyde acaip bir hız var, biz herşeye geç kalıyoruz.." hissi. Bunu yenersek sorunun yarısı hallolurmuş gibi geliyor bana naçizane fikrim. Justagirl umarım günlüğüne bunu yazdığım için kızmazsın alakasız gibi oldu sanki seninle o yüzden. Sevgiler sunuyorum herkese.
Merhaba cadi_bm

Bu konu için erteleme telkini ve kendine güven telkini çok işe yarıyor.
Aslında önemli olan birşeylere geç kaldığının farkında olmak değil biliyor musun? Önemli olan bunu farkettikten sonra neler yaptığın. Eğer geç kaldığını düşündüğün halde hala birşey yapmamakta direniyorsan, ben zaten geç kaldım başlasam ne farkeder diyorsan eğer işte o zaman gerçekten geç kalıyorsun demektir.

Çoğumuz olması gerekenden geç fark ediyoruz gelişim sürecimizi. İnsan doğumundan 16-17 yaşına kadar ergenliğini tamamlar, sonra oturmuş kişiliğiyle yaşamaya başlar. Oturmuş kişilik dediğim de bize empoze edilmiş, çevremiz ve ailemiz tarafından öğretilmiş kişilik kalıplarından başka birşey değildir aslında. Bir zaman sonra bunun yanlış olduğunu görürüz ama, benden geçtiiiii... Hayır asıl şimdi başlıyor. Sen gözünü açar açmaz, bu hayatın böyle gelmiş böyle gider denilen bir yer olduğunu düşünüyorsan eğer kapat gözlerini çekil kabuğuna

Bu histen kurtulman kolay, alıntı yaptığın mesajda da dediğim gibi, bu hayat bizim, nasıl yaşamak istiyorsak yaşamımızı bir an önce şekillendirmeye başlamalıyız. Herşey tam zamanında olur, biz ne zaman hazırsak.

Sevgilerimle.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 12:20 PM   #105 (permalink)
Yüzbaşı

784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Bu forumdaki insanları çok sevdim yaw ben teşekkür ederim redflowers :) Hepinizi kucaklıyorum :) :)
Alt 06-05-2009, 12:25 PM   #106 (permalink)
Yüzbaşı

Bu arada son bişey günlüğü daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Ben erteleme telkinini indirmek istiyorum fakat kullandığım bilg ın güvenlik ayarları nedeniylen indiremiyorum.izin vermiyor.Ve bu telkine bugün başlamak istiyorum acaba biri bana mail şeklinde atabilir mi rica etsem? Teşekkürler.
Alt 07-05-2009, 12:11 PM   #107 (permalink)
Üsteğmen

155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Alt 09-05-2009, 06:10 AM   #108 (permalink)
Üsteğmen

Standart 09.05.09

saat 05.47
paranoyalarım umutsuzluklarım memnuniyetsizliklerim korkularımla koyun koyuna bir gece daha geçirdim.
en başa döndüm. uyumama izin vermediler. beynimi uyuşturmaya ne kadar çalışırsam çalışayım izin vermediler. bedenimde sadece bir kaç hafta önce yerini tatlı huzura bırakan o korkular geri geldi.
geri geldi...
uyuyamadım. uyuyamadım. balkona çıktım biraz önce temiz havayi içime çektim. kuşlar ötüyordu. amcalar teyzeler sabah yürüyüşündelerdi. bahar bayramının olduğu gün yazdıklarım geldi aklıma.. o da bendim öyle değil mi? neydi beni şimdi olduğum yere getiren? kimseye ihtiyacım kalmaması korkusu mu? eğer iyi olursam eğer kendimi sever ve memnun olursam kendimden beyaz atılya ihtiyacım kalmayacağı korkusu mu? her şeyi başlatan bu düşünce mi oldu? ona ihtiyaç duymama korkusu mu? bunu mu dillendiremiyordum günlerdir? bu nedenle mi geriye döndüm ben? yada ben kendimden tam anlamıyla emin olmadığım için mi bu kadar sarstı beni? sorun bu mu? yani ben onu kaybetmemek için değil başka nedenlerden mi dirençten mi durakaldım? kafam neden karıştı benim sadece bir cümleyle? neden önemli herkesin söylediği düşündüğü benim için? ondan önce bana yardım edeceğini düşündüğüm birinin söyledikleri kendimi yerden yere vurmama yargılamama neden olmuştu. neden? ben neden tekrar sorgulayan yere geri döndüm? kabul edemiyorum? " kuşlar sadece uçarlar neden uçtuklarını sorgulamazlar!"

kendimi sevemiyorum ben. kaçtım ben sizden günlerdir. kendimdende kaçtım. ciciden de kaçtım. herkesten kaçtım. kabuğuma çekildim gene odamın duvarları arasına. paranoyalarım arttı. bende sadece anksiyete olamaz başka bir şeyler daha olmalı. yada hastalık kılıfına saklanıp kolaya mı kaçıyorum? bu bir paradoks mu?

her şeyin kötü olacağı duygusu had safhada. hastayım yine. yine vajinal enfeksiyon geçiriyorum. 125376872617264. kez.
neden kaçıyorum ben? bir noktaya geldikten sonra hop başa. bu ilk değil. hep aynını yaşıyorum ben. bir yere geliyorum hop başa. 18 yaşından beri aynı. kısır döngü. o geldiğim ve korkup geri döndüğüm nokta ne? ben çözemiyorum. anlayamıyorum. yada ben gittikçe şizofren mi oluyorum bunlar onun ilüzyonları mı?

evet kaçıyorum ben hemde allahına kadar kaçıyorum haftalardır. kendimi kandırıyorum sizi bilemem ama..
çok sinirliyim. kendime çok sinirliyim. geçmişe sinirliyim. geleceğe sinirliyim. kendimi TEMİZ hissedemiyorum. etrafta insan gördüğüm her an benim için bir eziyet gibi. o temiz bak ben değilim. temizlik! bu nasıl bir şey bilemezsiniz. kendini kirli hissetmek.
kirli.

mutlu olmaya layık hissetmemek. ablayla karşılaştırmak. şimdi onu anlıyorum benim yaşadıklarımı o da yaşamış ama benimle hiç paylaşmamış. elinde idrar yolları antiseptiğiyle merdivenlerden inen görüntüsü...
"başkasıyla sabununu paylaşma!" "ablanın idrar yolları bozuk!" " yine idrar yollarını üşütmüş!" antibiyotik kutuları..
aynı şeyler. aynı aynı aynı. o sıyrıldı mı bilmiyorum ki? artık benim ablam değil ki.. onun rehberi bilgili ama karanlık tarafı seçmiş biri. iyi biri değil o. çok akıllı ama iyi değil.

ben....
yorgunum. keşke herkes gibi olsam. onların hiç derdi yok. bihaberler. yaşayıp gidiyorlar. keşke onlar gibi olsam. bilmesem. farkında olmasam. ot gibi yaşayıp gitsem. bu kadar sorgulamak ve tırmanıp tırmanıp kaymak ... yapamıyorum artık. bir kamyonun altında kalmayı dilerken buluyorum kendimi.

kaçıyorum ben hepinizden...
özür dilerim gerçekten
tam bir hayalkırıklığıyım ben.....
Alt 20-05-2009, 10:37 PM   #109 (permalink)
Üsteğmen

sanırım geri döndüm......
Alt 20-05-2009, 11:34 PM   #110 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Biliyordum zaten ve bekliyordum..Tekrardan hoşgeldin pes etmek sana yakışmıyordu..

Bookmarks

Etiketler
girl....