05-05-2009, 05:12 PM
|
#104 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: just a girl.... Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba bu yanıtı çok beğendim fazla geride kalmış bir daha hep beraber görelim die alıntı yaptım. Çok güzel ama uygulaması zor gibi. BU BİŞEYLERE GEÇ KALMIŞLIK HİSSİNİ YENMEK İÇİN hangi telkin dinlenmeli? Hangisi işe yarar? Sanki tüm sorunların kaynağı buymuş gibi geliyor bana. "Başkalarının yakaladığı şeyleri biz henüz göremedik bile, herşeyde acaip bir hız var, biz herşeye geç kalıyoruz.." hissi. Bunu yenersek sorunun yarısı hallolurmuş gibi geliyor bana naçizane fikrim. Justagirl umarım günlüğüne bunu yazdığım için kızmazsın alakasız gibi oldu sanki seninle o yüzden. Sevgiler sunuyorum herkese. | Merhaba cadi_bm
Bu konu için erteleme telkini ve kendine güven telkini çok işe yarıyor.
Aslında önemli olan birşeylere geç kaldığının farkında olmak değil biliyor musun? Önemli olan bunu farkettikten sonra neler yaptığın. Eğer geç kaldığını düşündüğün halde hala birşey yapmamakta direniyorsan, ben zaten geç kaldım başlasam ne farkeder diyorsan eğer işte o zaman gerçekten geç kalıyorsun demektir.
Çoğumuz olması gerekenden geç fark ediyoruz gelişim sürecimizi. İnsan doğumundan 16-17 yaşına kadar ergenliğini tamamlar, sonra oturmuş kişiliğiyle yaşamaya başlar. Oturmuş kişilik dediğim de bize empoze edilmiş, çevremiz ve ailemiz tarafından öğretilmiş kişilik kalıplarından başka birşey değildir aslında. Bir zaman sonra bunun yanlış olduğunu görürüz ama, benden geçtiiiii... Hayır asıl şimdi başlıyor. Sen gözünü açar açmaz, bu hayatın böyle gelmiş böyle gider denilen bir yer olduğunu düşünüyorsan eğer kapat gözlerini çekil kabuğuna
Bu histen kurtulman kolay, alıntı yaptığın mesajda da dediğim gibi, bu hayat bizim, nasıl yaşamak istiyorsak yaşamımızı bir an önce şekillendirmeye başlamalıyız. Herşey tam zamanında olur, biz ne zaman hazırsak.
Sevgilerimle.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |