Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   cemboli ve sevgili günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227436-cemboli-ve-sevgili-gunluk.html)

Belgin ∞ 25-03-2009 03:16 PM

Cevap: cemboli ve sevgili günlük

Hoşgelmişsin cemboli :)

Güzel gelmişsin maşallah, kolbastıyı duyunca bir sevinç geldi bana sorma çok seviyorum bugünlerde. Yeni mi çıktı bu oyun, bir yörenin oyunu falan mı acaba, ama izlemek çok keyifli gerçekten.

Ösym kaydı için bende son günü bekleyenlerdenim utananadam bir kurşun kalem bulupta dolduramadım formu. Yarın halledebilsem bari. Sen ne okumayı planlıyordun?

cemboli 25-03-2009 04:07 PM

ben turizm otelcilik veya halkla ilişkiler okumayı istiyorum şuan turizm kursuna gidiyorum ordan sertifika alırsam 5 yıldızlı otelde çalışıcam garson olarak bir de üniversiteyi okursam müdür oolmam kolaylaşır;).kolbastı trabzon oyunu aslında bayadır var ama yeni meşhur oldu çok seviyorum cidden.kuzenle falan oynamaya çalışa çalışa öğrendik biraz .
bir de geçen düğünde bi oynadık allahım müthişti.

serpil22 25-03-2009 04:16 PM

sevgili cemboli yapacağına başaracağına inan sen güçlüsün değerlisin .tüm güç bizim içimizde sevincliyaradanbize öyle güç vermişki kendi hastalığımızın nedeni bularak kendimizi iyileştirebiliyoruz.ama yürekten inan canım hiçbirşekilde ben nasıl yapıcam işte annem öyle dedi komşım böyle dedi diyerek umudunu kendine güvenini yitirme bizlerde senin arkandayız seni evrenin en güzel enerjileriyle destekleriz.sen öss yi kazanacaksınsmileydance her istediğin olacak buna inan canım...
sevgiler..

cemboli 25-03-2009 04:22 PM

teşekkürler serpil ablacım inşallah kazanıcam öss yi.
yerim seni öss:D.

serpil22 25-03-2009 04:25 PM

inşallah yok canım kazanmış gibi kendini düşün öyle hisset amacına ulaştığını imgele tamammı canım..

cemboli 25-03-2009 04:27 PM

tamam..şuan imgeliyorum hemen

yas_min 25-03-2009 05:39 PM

super super super

cemboli 25-03-2009 11:58 PM

bugün çok güzel geçti ve mutluydum
ruh hali:mutlu,neşeli,konuşkan,afacan
bugün güzle uyandım ve geçtim bilgisayarın karşısına.bi baktım kuzenim msn de.
hemen ona naber dedim ve muhabbeti açtım müsaitmisiniz dedim beklerim dedi ve bende gittim.sonra oturduk bnim aşkımdan bahsettik biraz.biraz da onun aşkından ikimizde aşığız.burda sagopanın bir sözünü hatırlatim"aşksız olsun,kalbim neşe dolsun deme bu ne fena bir hatadır".gerçekten doru bir söz birini sevmeden kalbiniz neşe dolmuyor.
neyse sonra dışarı çıktık aslında bu çok güzel bi gelişme çünkü ben dışarı çıkmayı sevmiyordum bayadır.çıktık işte sahilde yürüdük ve serkan abiyle buluştuk.bu arada serkan abi ve kuzenim bilalı da bu siteye abone yaptım:D.ikisi de çok beğendiler.baya reklamını yapıyorum çöünkü kendim de inanıyorm bu siteye.
neyse şimdi bomba geliyor.....
buluştuk ve çiğköfteciye gitiiikkkkk.bi güzel acılı çiğköfte yedik ve de çiğköftecide çalışanlarla sohbet ettik çok hoş bi sohbetti.hiç heyecanlanmıyorum artık.heyecanlansam bile yenebileceğim yani tatlı bi heyecan oluyor zaten böyle biheyecan isterim ama beni rahatsız eden heyecanı sevmiyorum.
neyse gelirken de çekirdek yiye yiye geldik bakkallardaki bütün çerezaları aldık bu arada tavsiye ederim arkadaşlar çerezza muhabbet diye bi cips var harika bi cips onlardan aldık ve şuan evdeyiz playstation 2 oynuyoruz.daha dorusu onlar oynuyor ben şuanda bu yorumları yazıyorum.inşallah yakında onları da forumda göreceksiniz sizinle tanıştırırım onları da kuzenim çok seveceğiniz biridir pembe yanaklı tatlı bi insandır arada beni sinir ediyo ama olsun.
serkan abi de navigator isimli üye onu da ok seviyorum o da benim gibi aşk adamı.yazacaklarım bu kadar günlük..
hepinize kucak dolusu sevgiler hepinizi seviyorum bu arada resmim nasıl arkadaşlar eklemeyi yeni örendim redflowers ablam da yardım etti bana sağolsun...
iyi günleeeeerr...

yas_min 26-03-2009 08:45 AM

25889khkh56khkh56khkh56khkh56Yasini getirmeyi unutmussun

iyi olmana sevindim

cemboli 26-03-2009 09:20 AM

yasinin ne işi var yasemin ablacım onun bizim aramıza girmesi biraz zor çünkü ben de kendimden büyüklerle vakit geçiriyorum zaten o benden 4 yaş küçük serkan abim benden 5 yaş büyük bilal da bir yaş büyük kuzenim o yüzden sıkılır (bir de nerde ne konuşulacağını pek öretemedik ona).sinirlerimi hala oynatıyor bu yasin iyi reklamını yaptım onun da .üye yaparım onuda kesin siz de dersiniz a yasin naber filan havaya girer garibim:P.bu arada o kadar yasinden bahsettik biraz da onu tarif edim o zaman.
yasin öncelikle tam bir zenci aslında ikimiz de rizeliyiz ama o biraz kara.kaşlarını görseniz çok tatlı bi tane var yani ortası dolu biraz şişman geçenlerde benden kilo verme telkinini istedi ben de atakan abinin dediği gibi direk ego ve suçluluğu 1 hafta dinle sonra ona geçeriz dedim.neyse işte öyle bazen beni çok kızdırıyo ama olsun seviyorum onu.o da bana hep der zaten abicim seni çok seviyorum diye sevgi yumağıyız yani.
bu arada telkinlerin etkisi gerçekten dışarı çıkınca daha iyi anlaşılıyor.kuzenim bana bugün telkinler gerçekten işe yaramış çok pozitifsin dedi.bir de o hep sagopanın bir sözünü söyler bana sagopayı çok sever hatta hayranıdır"pozitif olana dek negatifim kuzen"der.ben bugün o sözü değiştirdim ve ona dedim ki "negatif olana dek pozitifim kuzen"dedim.burda olmamız gerekenin pozitiflik olduğunu söledim ona ama kafa yok ki demicem o da cok zeki biridir.bu siteyle ve içerisindeki telkinlerle ilgili yorumları ona bir okudum mest oldu hemen beni bu siteye üye yap dedi.böyle yararlı bir sitenin rabet görmesi gerekir ve normaldir.bu arada sipariş cd vericem arkadaşlar "karizmaa" cd si fiyatı daha bilmiyorum ama önemli diil bu kadar ücretsiz dinledik biraz da ücretli dinnleyelim dimi?:Dyasemin abla resmimi değerlendirmedin? güzel diilse değiştirim hemen beşiktaş atkımı da taktım koyu beşiktaşlıyımdır....sevgilerimle iyi günler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 AM.