| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
şiirlerimHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri şiirlerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ben yeni üyelerdenim daha 10 gün oldu bu 10 gün içinde nerdeyse her konunun içeriğine baktım ve çok güzel şeyler var, hayatın çilesini çekmiş insanlarda var ama ne olursa olsun kendine gelip ben bu değilim ben aslında sevgi doluyum ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 41
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() merhaba ben yeni üyelerdenim daha 10 gün oldu bu 10 gün içinde nerdeyse her konunun içeriğine baktım ve çok güzel şeyler var, hayatın çilesini çekmiş insanlarda var ama ne olursa olsun kendine gelip ben bu değilim ben aslında sevgi doluyum diyen insanlar hepinizi çok sevdim. size burda kendi çapımda yazdığım şiirlerim var onları sizinle paylaşmak istiyorum. SORUYORUM SİZE? Ey insanoğlu kalbini tanıyormusun? neyi sevdiğini, neyi sevmediğini Peki biliyormusun niye dünyadasın? Bunu bilmek için çabalıyormusun? Cevabını kendimce vermek isterim iyilik, sevgi olunca dikkat et kalbinin hızlı çarpışına orada sen varsın her kalp atışında her güzel şeyde yatar sevgiler kötülükte ise kararır kalpler o zaman kalbin sana kapanır bir daha bulamazsın kendini onun anahtarını size söylememi istermisiniz iyilik, sevgi, doğruluk ve adalet peki niye bu dünyadasın hayatına anlam katmak istermisin ister anne-baba ol, ister doktor, ister çöpçü her ne olursan ol bu dünyada senin yerin herzaman en yüce bu dünyada insanlık için hizmet et para için yaşama , yaşamak için kazan iyi insan ol , iyi çocuklar yetiştir hayata anlam katmaya dünyayı zenginleştirmeye ada kendini senin varlığın insanlarda hoş bir gülümseme bıraksın SEN DOĞDUĞUNDA, SEN AĞLAYIP HERKES SEVİNİRKEN SEN ÖLDÜĞÜNDE, SEN GÜLÜP HERKES AĞLASIN ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kaderi şans değil, seçimler belirler. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() yüreğine sağlık balkan,,şiirle ne kadar da güzel anlatmışsın duygularını...tebrik ediyorum seni...başarılarının devamını diliyorum...
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hoş geldin balkan.. sefalar getirdin.. çok güzel bir şiir... kendimizi tanımak adına her gün aklımıza takılan soruları ne kadar güzel dizelere dökmüşsün.. yüreğine sağlık... sitemizin şairlerine eklendin sende... böyle yaratıcı arkadaşlarla birlikte olmak çok güzel... sevgiler... ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
28 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR ![]() SİZLERDEN ALDIM BU İLHAMI OKADAR GÜZEL BİR SİTEEKİ KOŞULSUZ SEVGGİ DOLU PAYLAŞIMLAR DAHA NE İSTENİRKİ ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Balkan aramıza hoşgeldin , şiirlerin çok güzel ve anlamlı , ama böyle bir görünüp kaçmak olmaz ki bu şiirlerin devamını da bekliyoruz biz ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Guest
| ![]() gönlüne sağlık balkancığım bizlerde seni sevdik..gönül denen pınardan akanları bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim..saygılı sevgiler.. |
![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evet balkan cım nerelerdesin sen ... ağzımıza bir parmak bal çaıp gizlendin.. biliyorum forum sayfalarımızdasın.. görüyorım izlerini ama şiirlerinide yazılarınıda bekliyoruz canım.. ![]() sevgiler ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() çok teşekkür ediyorum arkadaşlar gerçeği söylemek gerekirse fark edildiğimi farrk etmemişim bende onun için yazmaya cesaret edemedim ![]() ![]() sizlerle, kızlarıma hitaben yazdığım bir şiirimi paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz, ![]() Allah'ımın emaneti armağanı canlarım canımdan can kattığım kuzularım karşılıksız sevginin can sahipleri annenizin size duyduğu yüreğin sesi bu Dinleyin yavrularım, kuzucuklarım Bir gün bu dünyadan göçüp gidersem Biliyorum ki arkamda insan gibi insan olacaksınız Biliyorumki önce insan olup sonra insanlığa değer vereceksiniz Anneniz bu dünyada kahgüldü, kah ağladı! Ama bilinki bu dünyada Sizin gibi iki güzel gül kokulu insan bıraktı Kuzucuklarım annenizi seviyor iseniz Karanlıktan aydılığa çıkaran Allah'a sığının Kötülükleri iyilikle yok etmenin yüceliğine ulaşın Doğruya, güzele götüren Kur-an'ı Kerim'e sarılın Kısacası yavrularım insan gibi insan olun Kur-an'ı Kerim'in ilk emri "oku" sözünü benliğinizde yüceltin Yüceltinki okumanın değerini kıymetini bilin Bu dünyaya zevki sefaya gelmediğimizin Hepimizin bir görevi olduğunun farkına varın insanlığa, topluma yardımın mükafatının Allah'ın huzurunda olduğunun bilincine ulaşın Herkese heryerde saygılı olun Bırakın onlar nasılsa öyle kabul edin Onları değiştirmeye çalışmayın Herkesin düşüncesinin değerini bilin Büyüklere saygılı, küçüklere sevgili olun Kısacası yavruların insan gibi insan olun Bu dünyada yalnız insan sevmek olurmu Hayvanı, bitkiyi, doğayı sevmek unutulurmu Siz nasıl sevgi ile büyüyorsanız Biliyormusunuz onlarında sevgiye ihtiyacı olduğunu kısacası yavrularım insan gibi insan olun Allah'ın yarattıkların değerini kıymetini bilin canım yavrularım Allah'a emanet olun ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tekrar seni, o güzel şiirlerinle burda görmekten gerçekten çok güzel ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() yavrularınla geçireceğin uzun ve çok güzel seneler olsun ömründe... bu ailede her kezin yazdığı her harf yüreklerimizde mutlaka izler bırakıyor canım benim... ama siz şairler zaten bi elin parmakalrını geçmiyorsunuz... yerleriniz o yüzden daha bir değerli.. paylaşımlarınız o yüzden daha da özel .... sevgilerle ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri şiirlerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ben yeni üyelerdenim daha 10 gün oldu bu 10 gün içinde nerdeyse her konunun içeriğine baktım ve çok güzel şeyler var, hayatın çilesini çekmiş insanlarda var ama ne olursa olsun kendine gelip ben bu değilim ben aslında sevgi doluyum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi