Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayal abla nin yazdiklarini okuyunca bende paylaşmak istedim. henuz gelişmekte oldugum hala aşamalar katetttiğim en önemli hedefim. annem. hem cok sevdiğim bir olmak istediğim, hemde ayri olmak istediğim. cocuklugumdan beri cırpındım gözüne girmek icin ama hic kendimi bu konuda muvaffak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2007, 12:49 AM   #21 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

hayal abla nin yazdiklarini okuyunca bende paylaşmak istedim.
henuz gelişmekte oldugum hala aşamalar katetttiğim en önemli hedefim.
annem.
hem cok sevdiğim bir olmak istediğim, hemde ayri olmak istediğim.
cocuklugumdan beri cırpındım gözüne girmek icin ama hic kendimi bu konuda muvaffak olmus hissedemedim.
şimdi 60 yaşinda.bundan dort sene once sol memesini aldirdik.
sagligina cok dikkat eden iyi beslenen yuruyusler yapan biriydi. hala da oyledir.
yakistiramadi tabi.yakistiramadik ta..
neyse oldu bitti hersey yolunda kemoterapi bile gormedi cok erken teshisti.
o bir super anneydi bu yuzden sagliğini yitirdi.
ona bunu defalarca anlatmaya calissamda hissedemedi.
tez canli, kendine guvenli, herkes kendi gibi guzel iş yapamaz evet doğrudur..cok konuda cok başarili.
cok eleştirici ama cok merhametli.cok dobra..cok da saf..
ne anlatsam koca bir ömür buraya sıgmaz ki.
sonucta simdi hastalik hastasi gibi birsey mi oldu ne.?
son zamanlarda (meme ameliyati olali beri) her sene bi yerini kestirir oldu.
bunu kendide kabul ediyor ama hala devam ediyor.
surekli sikayetleri ve agrilari var.
onu bu konuda suclayamiyorum da..cok kotu bir his bu..
hasta oldugu icin kimseye kizamazsiniz ki..
ama bu dikkat cekmeye başladi.
sirti bacaklari midesi başi her zaman ayri bir yeri hep problemli.
ilgilenmezsen surat asiyor morali sıfır oluyor..
bazen tek sebebi ilgimi gormek acaba diyorum.
olan ilgimi gosteriyorum.
ilgilenmezsen surat asiyor morali sıfır oluyor..

inanin bazen işimi kendimi ihmal ediyorum.ama yetmiyor..gene bi yerde geriliyoruz.
anneannemde taş gibi kadindi 65 yasinda cok saglikli aslanlar gibiydi en ufak bir yeri agrimazdi.
trafik kazada kaybetmiştik anneannemi.
diğer evlatlarida oyle.dayim ve teyzem de saglikli.
bencilmiyim ben?
zor kadin oldugunu kabul ediyor..gencligimde hele iyce berbattim diyor.
konu acilip gecmişte bana yaptigi bikac seyi hatirlatinca garip bir edayla susuyor. ama kesinlikle gucenme değil bu..
bunu soyleyebilmek bana gore buyuk aşama..
ama genel tablo budur.
azimliyim.
onu seviyorum..bunu hep belli ettim..hala da ediyorum..
sevgiyi ifademi arttirabilirim.ve bu ifade konusunun problem oldugunu dusunmuyorum.

yorucu evet..
ama o benim annem.

sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2007, 01:15 AM   #22 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili jaunty..bir kitap var BEŞ SEVGİ DİLİ...benim düşünce kalıplarımı yerle bir eden hayatımı değiştiren kitaplardan birside budur..bu kitapla ben bambaşka bir anlayış geliştirdim..ve ilişkilerim olması gerektği gibi oldu...annelerimiz...hele hele o jenerasyon...kız oldukları için doğru dürüst onaylanmadan büyümüşler...aileden görmeseler bile toplumdan gördükleri baskıyla hayatları kararmış...ama son derece zeki oldukları bir gerçek ..kendilerini göstermek bende varım diyebilmek için yapabildikleri her şeyin en iyisini yapma gayreti içinde olmuşlar..bunu başarmışlarda..ama özledikleri onay asla yeterince gelmemiş...kendilerinden daha iyi bir yaşama sahip olalım diye bize baskı gibi gelen yaa düpedüz baskıydı banimkinin bana yaptığı( birbirmizi çok iyi tanımıyoruz..sözlerimi dikkatli seçmeye çalışıyorum..) ben onun başardıklarının daha fazlasını başarmalıydım..ama ben başka başarılar deneyimlemek istiyordum..bu anneme yetmedi..iyi olsun diye yanlışlar yaptı..iyi niyetli olması yaptığı yanlışları ortadan kaldırmadı ama şimdi ben annemin yaptığı her şeyi daha sonra ne kadar iyi bir annesin cümlesini duymak için yaptığını biliyorm..çünkü o başarmak için giriştiği her işte bu yaştan sonramı cümlesini duydu...şimdi 69 yaşında ..ve 40 yıl kendisinden esirgediğim onaylamayı sevgi gösterisinin tüm versiyonlarını göstererek yapıyorum....hala daha dominant teyze...kuyruğu dik tutmaya çalışır...ama kendisini ne kadar takdir ettiğimi ve sevdiğimi söylediğim zamanda için için sevinir..o, pek ifade edemez kendisini ama ben elimde cımbızla dolaşıyorum...geçen gün benim oğlumun ne kadar iyi bir insan olduğundan bana ve babasına ne kadar sevgi ile bağlı olduğundan bahsediyorduk... aşıktır torununa...ama dedi sen ve babasıda bizlere hayırlı evlat oldunuz dedi ...hemen elimdeki cımbızla çektim çıkardım bu sözleri...çünkü onun duvarlarını yıkmak için bunlara ihtiyacım var...benimde ona yaklaşabilmem için sıcaklığa ihtiyacım var...ona mümkün olduğunca yakın olmaya çalışıyorum..çünkü hangimiz önce gidersek gidelim..geride kalan iç acısıyla kalmasın istiyorum..çünkü gidldiği zaman söyleyemediğin her şey düğüm düğüm olup boğazına sarılıyor insanın...naçizane tavsiyem..sözel, dokunsal,işitsel sevgi adına aklına ne geliyorsa göster anneciğine hak ediyor cadılar...en azından bizi 9 ay taşıdılar..
Alt 22-11-2007, 11:31 AM   #23 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

jaunty cim çok şükür ki sen de hayırlı evlatlardansın...

ben aneannemle büyüdüğüm için anne ve abbama karşı ekstra sevgi ve saygı bunlarla karışık yoğun bir özlem duygusu besledim..

bel ki de kısacık zamanlar gibi geldiğinden bir kaç hafta ya da ay genelde yoğun sevgi akışları yaşarız yanyanayken...
anneannemle kavgalarımız kırgınlarımızda olurdu ama hiç uzun sürmez yine kedi gibi koynunda bulurdum kendimi hala da öyle....
evlendim ama çok şükür ayrılmadık.. yine çok yakınlarımda... içimden öf pöf desemde bazenş.. yine de her şeyin en iyisini yapmaya çalışırım ona...

büyüdükçe hayat bizi de içine çektikçe karşımızdakileri sevindirmeye çalışmak biraz daha zorlaşıyor malesef...
kendimizde sevgiyi arar olduğumuzdan yada hayat akışına kapılmış olduğumuzdan.. yada onların kendisinden ilgi görmeye alışmış olmaktan mıdır nedir...

hani yaşlandıkça çocuk gibi olurlar deyimini duyardık ya hep galiba fazlasıyla doğru... çocuklar gibi ilgi bekliyorlar...
bunu göremeyincede huzursuzluk çıkarıp dikkat çekmeye çalışıyorlar...
atakan beyin eklediği çocuk gelişimi konularını okurken bazı noktalarda ruhlarımızın aynı çocuklara benzediğini aynı
onaylamaları değişik koşullarda beklediğimizi fark ettim...

çoğunlukta ki anneler gibi senin anneciğinde hayatını yaşamında olan herkes için iyi.. mutlu... düzenli.. doğru hale getirmek için
uğraşmış ve bu arada kendinden çok şey kaybetmiş..

aslında annenin içerisinde duygusal patlamalar fazlalaşmış...
sen enerjilerle ilgilendiğin için jaunty cim ona biraz daha bu boyuttan yaklaşarak yardımcı olmaya çalış bence canım..

senin anlattığın anne modeli hastalıkla ilgi çekmeye çalışmaz gibime geliyor...
bu kadar çok ve sık sorun yaşadığınıza göre bu konu onun içerisinde ciddi duygu boşalmalarının göstergesi gibi san ki...
bu da depresif durumların habercisi olabilir...
daha önce forumda verildimi bilmiyorum ama tüm hastalıkların duygusal ve zihinsel nedenleri diye bir kitap var yazarı hatırlayamadım... (hafıza güçlendirme telkini lazım)
bu kitaptan edin istersen olmadı bende word dosyası olarak ta olacaktı onu foruma eklerim..

beklediği ilgiyi ona bu ara çokça vermeniz ve birazda sabırlı olmanız lazım kuzucum..
sadece sen değil tüm aile ve arkadaşlarınında aynı sevgi ve hassasiyeti göstererk bir an evvel bu güzel kadının toparlanmasına yardımcı olmanız lazım..
yıllarca hepinize doyasıya aktarmış olan bu güçlü annenin belkide ilk defa yaşamında etrafından gelecek olanlara ihtiyacı var...
bu sınavda biraz daha sabırlı olarak onun başarmasına destek olmanız çok güzel mucizelere davetiye çıkarabilir...

bu arada hatırladığım kadarıyla göğüsler bir kadında mükemmel anneliği temsil ederlerdi bu noktadan sonra başladıysa problemler kendi içinde verdiği savaşı bir düşün tatlım..

sevgilerle...
Alt 22-11-2007, 02:04 PM   #24 (permalink)
Yüzbaşı

186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

ben aneannemle büyüdüğüm için anne ve abbama karşı ekstra sevgi ve saygı bunlarla karışık yoğun bir özlem duygusu besledim..

bel ki de kısacık zamanlar gibi geldiğinden bir kaç hafta ya da ay genelde yoğun sevgi akışları yaşarız yanyanayken...
anneannemle kavgalarımız kırgınlarımızda olurdu ama hiç uzun sürmez yine kedi gibi koynunda bulurdum kendimi hala da öyle....
evlendim ama çok şükür ayrılmadık.. yine çok yakınlarımda... içimden öf pöf desemde bazenş.. yine de her şeyin en iyisini yapmaya çalışırım ona...

büyüdükçe hayat bizi de içine çektikçe karşımızdakileri sevindirmeye çalışmak biraz daha zorlaşıyor malesef...
kendimizde sevgiyi arar olduğumuzdan yada hayat akışına kapılmış olduğumuzdan.. yada onların kendisinden ilgi görmeye alışmış olmaktan mıdır nedir...

hani yaşlandıkça çocuk gibi olurlar deyimini duyardık ya hep galiba fazlasıyla doğru... çocuklar gibi ilgi bekliyorlar...
atakan beyin eklediği çocuk gelişimi konularını okurken bazı noktalarda ruhlarımızın aynı çocuklara benzediğini aynı

çoğunlukta ki anneler gibi senin anneciğinde hayatını yaşamında olan herkes için iyi.. mutlu... düzenli.. doğru hale getirmek için

sen enerjilerle ilgilendiğin için jaunty cim ona biraz daha bu boyuttan yaklaşarak yardımcı olmaya çalış bence canım..

bu kadar çok ve sık sorun yaşadığınıza göre bu konu onun içerisinde ciddi duygu boşalmalarının göstergesi gibi san ki...
daha önce forumda verildimi bilmiyorum ama tüm hastalıkların duygusal ve zihinsel nedenleri diye bir kitap var yazarı hatırlayamadım... (hafıza güçlendirme telkini lazım)
bu kitaptan edin istersen olmadı bende word dosyası olarak ta olacaktı onu foruma eklerim..

beklediği ilgiyi ona bu ara çokça vermeniz ve birazda sabırlı olmanız lazım kuzucum..
sadece sen değil tüm aile ve arkadaşlarınında aynı sevgi ve hassasiyeti göstererk bir an evvel bu güzel kadının toparlanmasına yardımcı olmanız lazım..
yıllarca hepinize doyasıya aktarmış olan bu güçlü annenin belkide ilk defa yaşamında etrafından gelecek olanlara ihtiyacı var...
bu sınavda biraz daha sabırlı olarak onun başarmasına destek olmanız çok güzel mucizelere davetiye çıkarabilir...

bu arada hatırladığım kadarıyla göğüsler bir kadında mükemmel anneliği temsil ederlerdi bu noktadan sonra başladıysa problemler kendi içinde verdiği savaşı bir düşün tatlım..

sevgilerle...
düşünmez miyim düşündüm.bende düşünce gücüyle tedavi kitabi var her hastaliginin psikolojik nedenleri yaziyor.
ve annemin psikolojisiyle uyan hastaliklar bunlar.başta meme evet..korumaci yaklasim.aşiri sahiplenme,kontrol etme isteği.
ama o pek ilgilenmiyor cok inanmak istemiyor..
gencliginde de hastalik hastasiymis dr a gitmis dr ona boyle olursan erkenden gidersin demiş hic ilac vermemiş.ogunden sonra annem kendini toplamis.ama sonucta bu bir huy gibi..yer yer ortaya cıkıyor..meme amelaiyatinda o kadar soguk kanli ve gucluydu ki...sonradan oldu ne olacaksa yavas yavas yoruyor kendini yipratiyor.istemiyorum boyle olsun..
ama kendi bildiği hayati yasamadiğimiz icin bir mudahale mi bu? mesela evlenmememi mi istiyor? yada kritik giden işimi birakip kendi istediği sehirde kendi bildiği gibi yaşamamimi? yoksa sadece ilgimi? kafam karisik yani..
teşekkurederim ilgin için.
Alt 22-11-2007, 02:23 PM   #25 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili jaunty..bir kitap var BEŞ SEVGİ DİLİ...benim düşünce kalıplarımı yerle bir eden hayatımı değiştiren kitaplardan birside budur..bu kitapla ben bambaşka bir anlayış geliştirdim..ve ilişkilerim olması gerektği gibi oldu...annelerimiz...hele hele o jenerasyon...kız oldukları için doğru dürüst onaylanmadan büyümüşler...aileden görmeseler bile toplumdan gördükleri baskıyla hayatları kararmış...ama son derece zeki oldukları bir gerçek ..kendilerini göstermek bende varım diyebilmek için yapabildikleri her şeyin en iyisini yapma gayreti içinde olmuşlar..bunu başarmışlarda..ama özledikleri onay asla yeterince gelmemiş...kendilerinden daha iyi bir yaşama sahip olalım diye bize baskı gibi gelen yaa düpedüz baskıydı banimkinin bana yaptığı( birbirmizi çok iyi tanımıyoruz..sözlerimi dikkatli seçmeye çalışıyorum..) ben onun başardıklarının daha fazlasını başarmalıydım..ama ben başka başarılar deneyimlemek istiyordum..bu anneme yetmedi..iyi olsun diye yanlışlar yaptı..iyi niyetli olması yaptığı yanlışları ortadan kaldırmadı ama şimdi ben annemin yaptığı her şeyi daha sonra ne kadar iyi bir annesin cümlesini duymak için yaptığını biliyorm..çünkü o başarmak için giriştiği her işte bu yaştan sonramı cümlesini duydu...şimdi 69 yaşında ..ve 40 yıl kendisinden esirgediğim onaylamayı sevgi gösterisinin tüm versiyonlarını göstererek yapıyorum....hala daha dominant teyze...kuyruğu dik tutmaya çalışır...ama kendisini ne kadar takdir ettiğimi ve sevdiğimi söylediğim zamanda için için sevinir..o, pek ifade edemez kendisini ama ben elimde cımbızla dolaşıyorum...geçen gün benim oğlumun ne kadar iyi bir insan olduğundan bana ve babasına ne kadar sevgi ile bağlı olduğundan bahsediyorduk... aşıktır torununa...ama dedi sen ve babasıda bizlere hayırlı evlat oldunuz dedi ...hemen elimdeki cımbızla çektim çıkardım bu sözleri...çünkü onun duvarlarını yıkmak için bunlara ihtiyacım var...benimde ona yaklaşabilmem için sıcaklığa ihtiyacım var...ona mümkün olduğunca yakın olmaya çalışıyorum..çünkü hangimiz önce gidersek gidelim..geride kalan iç acısıyla kalmasın istiyorum..çünkü gidldiği zaman söyleyemediğin her şey düğüm düğüm olup boğazına sarılıyor insanın...naçizane tavsiyem..sözel, dokunsal,işitsel sevgi adına aklına ne geliyorsa göster anneciğine hak ediyor cadılar...en azından bizi 9 ay taşıdılar..
kitabin ismini duymustum en kisa zamanda edinip okuyacagim.
son 8-10 senedir annemle daha yakınlastik daha yumusadik ona sevgimi daha rahat dile getirmeye başladim.o da başlangicta başbaşayken olmasa da aile bireyleyleri geldiginde teyzem halalarim vs. yanlarinda benim ne kadar iyi bir evlat oldugumu dile getirmisti.zamanla artik başbaşaykende bana psikolojik durumundan bana olan sevgisinden bahsediyor..dertlerini benle paylaşiyor ..
bu buyuk bir haz..buyuk bir mutluluk.
ama 2 cumle kuruyor hersey yerle bir oluyor
bunuda doğal karsiliyorum cunki ertesi gun yumusayabiliyor.ama sureklilik insani yipratiyor.
o kendi kendine zarar versin istemiyorum..babama da cok yukleniyor..bazen babama olan kizginliğini benden cıkariyor bunun da farkindayim.
babam icin de zor. o benden daha berbat.
40 yillik evlilik yaş olgunluk sevgi hepsi anlayişi getiriyor..
onu yiprattiğimizi düşünüyor.haslatiklari icin bizi sucluyor mesela coğu kez.boyle düsünmesini iilk once kendi sagliği bozulmasin diye istemiyorum..yoksa ben onu yüreğini bilmiyor muyum?..cunki bu dusunceler onun psikolojisini sinirlerini bozuyor.
sevgimi ilgimi daha cok gostericem.daha ilgili olucam..
teşekkurler ilgin için.

Alt 22-11-2007, 02:27 PM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sevgilerle...
düşünmez miyim düşündüm.bende düşünce gücüyle tedavi kitabi var her hastaliginin psikolojik nedenleri yaziyor.
ve annemin psikolojisiyle uyan hastaliklar bunlar.başta meme evet..korumaci yaklasim.aşiri sahiplenme,kontrol etme isteği.
ama o pek ilgilenmiyor cok inanmak istemiyor..
gencliginde de hastalik hastasiymis dr a gitmis dr ona boyle olursan erkenden gidersin demiş hic ilac vermemiş.ogunden sonra annem kendini toplamis.ama sonucta bu bir huy gibi..yer yer ortaya cıkıyor..meme amelaiyatinda o kadar soguk kanli ve gucluydu ki...sonradan oldu ne olacaksa yavas yavas yoruyor kendini yipratiyor.istemiyorum boyle olsun..
ama kendi bildiği hayati yasamadiğimiz icin bir mudahale mi bu? mesela evlenmememi mi istiyor? yada kritik giden işimi birakip kendi istediği sehirde kendi bildiği gibi yaşamamimi? yoksa sadece ilgimi? kafam karisik yani..
teşekkurederim ilgin için.
evlenmemi olacakti duzeltiyorum.. iyki varsiniz..
Alt 22-11-2007, 02:39 PM   #27 (permalink)
hayalayaz
Guest

yalnız kalma korkusu olamaz kanımca...babn bu durma üzülüyordur ama ..şöyle ciddi bir şekilde incelersen aklı gider annene bir şey olacak diye..ona bir şey olmasındansa..onun yaptığı her şeye her söze razı olur..sana secreti gönderme sözü vermiştim.ve bir kaç dosya daha..ama seni msn de yakalıyamıyorum..bana özelden ulaşıp adresini yazarsan filmi gönderirim..hülyayada öyle ulaştım..sana bu bilgilerin faydası olacağını düşünüyorum..huzuru ve ahengi yakalamak için sadece olumlu telkinler yetmeyebiliyor.... senin yuva kurmana karşı olabileceğini düşünme hepsinin gitmeden önce yavrularını gerçek yerlerine yerleştiğini görmek en büyük istekleri.. anneciğine ve sana saygılı sevgiler..
Alt 22-11-2007, 02:42 PM   #28 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

bak burdanda senin bilinç altını yakaladık.... demekki sorumluluk duygun çok ağır basıyor.. ve kontrol...
her şey tam olduktan sonra kendin için bir şeyler istemeye başlıyorsun ki evlen yazarken olumsuzluk eki kullanmışsın... dusun hımmmmm
Alt 22-11-2007, 04:37 PM   #29 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
yalnız kalma korkusu olamaz kanımca...babn bu durma üzülüyordur ama ..şöyle ciddi bir şekilde incelersen aklı gider annene bir şey olacak diye..ona bir şey olmasındansa..onun yaptığı her şeye her söze razı olur..sana secreti gönderme sözü vermiştim.ve bir kaç dosya daha..ama seni msn de yakalıyamıyorum..bana özelden ulaşıp adresini yazarsan filmi gönderirim..hülyayada öyle ulaştım..sana bu bilgilerin faydası olacağını düşünüyorum..huzuru ve ahengi yakalamak için sadece olumlu telkinler yetmeyebiliyor.... senin yuva kurmana karşı olabileceğini düşünme hepsinin gitmeden önce yavrularını gerçek yerlerine yerleştiğini görmek en büyük istekleri.. anneciğine ve sana saygılı sevgiler..
ben evleneyim diye cekilmez mi oluyor acaba diye de düşünmüştüm..evlenmemi istiyor...vallahi ne düşünecegimi sasirdim. dusun
msnye pek sık giremiyorum son zamanlarda..adresimi hemen şimdi gondereyim cok teşekkurler şimdiden.
Alt 22-11-2007, 04:40 PM   #30 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
bak burdanda senin bilinç altını yakaladık.... demekki sorumluluk duygun çok ağır basıyor.. ve kontrol...
her şey tam olduktan sonra kendin için bir şeyler istemeye başlıyorsun ki evlen yazarken olumsuzluk eki kullanmışsın... dusun hımmmmm
evet tespitlerin beni sasirtiyor shamanic.sen ermis gibi birsey olmussun özendim sana.

Bookmarks