21-01-2008, 11:30 AM
|
#130 (permalink)
|
Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
tesekkürler:)
umarım hepimiz kendi hayat yolumuzda çok önemli,bizi dahada ileriye götürecek adımlar atarız...Mesela biraz önce facebookta daha önce çok kızdığım ve ciddenbüyük kavga ederek bir daha hiç görüşmediğim arkadaşımı ekledim...Bu benim için büyük bir başarı esasen...Artık ona kızmıyorum eskisi gibi...Ve onun ne kadar büyük bir boşlukta uçurumun kenarındaolduğunu biliyorum...Eğer beni reddetmezse,onun yanında olacağım...Beni kızdırsa bile...Saçma ve dengesiz cümleler kursa bile...İnsanları anlamaya başladım belkide...İki kişi ekledim,biri benim kırdığım,incittiğim, diğeride beni çok kıran...Bakalım ne tepki gösterecekler dusun dusu | Günaydın..
Bu siteye ilk yazmaya başladığım günlerde bir çekim yapıştım...Facebooktan 2 arkadaşımı ekleyip,tekrardan onlarla konuşmak için bir adım atacaktım..Yaptım o zaman...Hiçbirşey olmadı...Bende akışına bıraktım...Sonra dün tekrar msn listemdeki herkesi eklerken onlarıda ekledim...Kaybedecek neyim varki,ya beni ekleyeceklerdi,yada eklemeyeceklerdi...
Eklediler...
Meğerse ilk seferde,onları ekleyememişim...Ekleme talebim gitmemiş...
Çok sevindim...
Mutlu oldum...
Yeni bir başlangıç yapıcam onlarla...Birisinin çok sorunları var,ona elimi uzatmak istiyorum...En azından küçükde olsa yardım etmeyi çok isterim...Onunla son ayrıldığımızda ben haklıydım,ama çok laf söylemiştim...Kalbini kırmıştım...
Haklı bile olsam kalp kıran kişi olmak hoş birşey değil...
Ben birinin kalbini kırdığımda huzursuz oluyorum...
Diğeride benim yalnış anlamamdı...Zaten o zamanlar biri canım dese,canın çıksın dedi diye algılıyordum...
Çok sevindim |
| |