02-11-2008, 10:34 AM
|
#377 (permalink)
|
Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Güzel ve aydınlık bir pazar sabahı...
Dün çok güzeldi...Bütün sevdiklerimi gördüm güzel olmasında nasıl olsun...Seminerde eksiklerimi gördüm bir nevi...Ve farketmeden yaptığım şeyleri gördüm...İyi ya aferim dedim kendime:)
Bir sürü kitap aldım ayriyetten:),kitaplara karşı zaafım var,kabul:)
Benimkiyle pek bi sıkı fıkıyız...Hani bahsettiğim şahsına münasır insan...Ona bi isim taksam ya...Ne olabilir...Tosbaaya benzediği için acık,tosba olabilir:)ehuheheh...
Ama dün bi laf ettiki,anlamadım...Bugün devamda ettirmiş...Biraz uzaklaşıcam...İyi ya havalara bak...Bu erkek milleti böyle ama,azıcık ilgi göster direk şımarmaya bağlıyor durumu...
Bende tabi lafı çaktım:),bi sürede soğuk soğuk konuşurum...İlgisiz ilgisiz:)
Erkek kısmısı niye böylesiniz anlamıyorumki...Ama şu var dünkü seminerden öğrendiğim ve aslında ben uyguluyomuşum diye düşündüğüm şey,karşılıksız sevmek konusu oldu...
Ben tosbayı karşılıksız sevdimki...Valla...Onunla yakın olacağımı biri bana 2-3 yıl önce söylese,hadi lan derdim:),ondan karşılık yada bişey bekleme amacı gütmeden sevdim...Aşk olarakta değilde,insan olarak sevdim önce...Bu önemli bir nokta aslında...Ben onu bu şekilde sevip,mutlu olduğum zaman,belkide ona olumlu enerjilerimi yolluyodum...Ve birbirimizin en uygun olabileceği zaman diliminde bir aradayız...Bana söylediği abuk subuk veniye söylediği konusunda kararsız kaldığım sözlere rağmen,yinede seviyorum onu...
Bloğa yazamıyorum bunları malumumuz bir yandanda okuyucum kendisi...O heralde aramızdaki herşeyin sanal olarak kalmasını istiyor...Gerçek hayat olmayacakmı ne aramızda...
Ben zaten bildiğiniz gibi korkuyorum...Belkide oda korkuyo yada çekiniyor...Bir yandan bende sanalda kalsın diyorum...Çünkü böyle belkide çok rahat...Ne biliyim...Kitaplardan,sanattan,müzikten konuşmak hoş bişey...
Ama hep sanal olarak kalmak normalmiki?Yani normalmiyiz ya:)
Bişeyler yapmam lazımda ne?
Bi akıl verin ya,kafam çok karışık... |
| |