11-11-2008, 02:15 AM
|
#412 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sycorox'un Günlüğü güzelcim hoşgeldin hediyesi olarak 60 karma verdim sana
bi daha pireye kızıp yorganı yakma tamammı tatlım..
tarot kartlarına gelince;
yeni bir kart aldığında her gün kullanırsan 3 ay kadar çok da çıkan sonuçlardan etkilenme..
kartlarına başkalarının dokunmasına izin verme..
kartlarını genel olarak tanımak için otur her kartı eline al.. incele.. anlamlarını oku.. sana ne hissettirdiğine odaklan..
kartlarla çalışmak bir noktada evrensel enerji ile uyum içerisinde olarak bilgi akışını onlar aracılığıyla yansıtmaktan geçer..
bunun için tüm çalışmaların özünde olduğu gibi yüksek benliğe yöneliş .. ortak bilinç altına dahil oluş vardır...
bu dahil oluşta daima bir seramoni olmalıdır.. yakacağın bir mum.. pozitif enerjileri davet edişin.. kartlarının altına sereceğin herdaim kullandığın ipek bir örtü v.b ..
tüm bunlar senin kartları daha iyi kullanmanı sağlar.. katina kartları ile çalışmadım ama eğer niyet ettiğin bir konuda içinde naif duygular oluşmuyorsa heleki aşk ile ilgili bir başlıkta almamanı öneririm tatlım..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |