Bloğumu kappatım geçenlerde günlük...
Sürekli neye üzülsem,neye ağlasam günlük gibi yazılarımı biriktirdiğim bloğumu kapattım...
Yazılarıma baktım,2yıldan beridir yazıyormuşum...
Acı dolu yazılar...
Mezarlık bile yapmışım kendime...
Gidenler mezarlığı...
Kanlı güller bırakmışım hep o mezarlığa...
Ve soğukmuş ellerim...
Gülüşümde yok gibiymiş...
Hepsinin arasında bir mısra çok canımı yaktı...
"27/10/2006 - "Gidenlere"
Her gidişin ardından daha bi suskunlaşıyorum...Daha bi durdurmuyorum gideni...Daha bi hissizleşiyorum...Umursamamak değil bu,sadece artık ruhum yaşamıyor...
Artık nefes alırken,ciğerlerim bile tahammül edemiyorlar bu duruma...Tahammül sınırını aşanlar arasındalar onlarda...
Unutmuşum yaşamayı...Ölü bir ruh...
Canlı cenaze veya ceset, artık ne haltsa ondanım....
Onun için gitmeniz koymuyor bana...Ben alıştım bu duruma...Hiç yabancısı değilim...Hatta yanımda kalsanız şaşardım baya baya...
Birgün hepiniz benim gidişimi izleyeceksiniz belki...."
İçim acıdı bu mısraya...Gerçekten sürekli ölümü düşünmek berbat birşeydi...Büyük bir yalnıştı...Ama bazende umutsuzluğun içinde umt yeşermişte haberim yokmuş...
"24/11/2006 - Kanlı Güller...
Ellerim kanıyor....
Sevdiklerim,sevdiklerini sanlıklarımı tutan ellerim kanıyor...
Ne yapsamda durduramıyorum akan kanı...
Bakamıyorumda...
Ama bu sefer,tutmasından değil,
İçimi acıtmasından...
Ruhumu acıtmasından...
Ruhum paramparça...
İçimde gidenlerden oluşmuş bir mezarlık var...
Kapkaranlık...
Koyu kesif bir ağırlık...
Sisler içinde yalnızlık...
Bense her sabah;
Kanlı ellerimle, gidenlerin mezarlarına bembeyaz güller koyuyorum...Çok saçma ve de aptalca....
Neden bunu yapıyorum diye sorduğumda kendime,onları halen sevdiğim gerçeğiyle karşı karşıya geliyorum...
Bir gün onlardan tamamen kopunca;mezarlardaki kanlı güller kuruyacak..."
Sanırım onlardan koptum...Yada ellerim kanamıyor...
Yada;
O mezarlık yok oldu...
Artık yeni bir bloğum var
Daha tam anlamyla inşa olmadı ama insan alışkanlıklarından kurtulamıyor işte...Yazı yazmayı fln seviyorum...Aslında burasıda blog gibi...
Bu arada birilerine teşşekür ettiğimde buraya ilk üye olduğum nickimle ediyorum.."Akulina",değiştirmeye uğraştım ama olmadı...Akulina diye biri teşekkür edince o kişi ben oluyorum:)