Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Sycorox'un Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sycorox'un Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beni saran gecenin içinden mezar kadar kara,baştan başa Şükrederim hangi Tanrilar verdiyse bana,fethedilmez ruhumu... Ne ürktüm,ne bağırdım şartların pençesine düştüğüm anda bile, kaderin sopasiyla kanadıda başim Yinede boyun eğmedim ... Öfke ve gözyaşi dolu bu yerin otesinde, beklemiyor başka hiçbirşey ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Sycorox'un Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-12-2007, 02:29 AM   #61 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Beni saran gecenin içinden mezar kadar kara,baştan başa
Şükrederim hangi Tanrilar verdiyse bana,fethedilmez ruhumu...
Ne ürktüm,ne bağırdım şartların pençesine düştüğüm anda bile,
kaderin sopasiyla kanadıda başim
Yinede boyun eğmedim...
Öfke ve gözyaşi dolu bu yerin otesinde,
beklemiyor başka hiçbirşey gölgelerin dehşetinden...
Yinede korkmaz bir halde,
buluyor ve bulacak beni yılların yılgınlığı ve tehtidi
kapı ne kadar dar olsa da,
cezalarım ne kadar ağır olsa da

KADERİMİN EFENDİSİDE BENİM,RUHUMUN KAPTANI DA!
William Ernest Henley

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 23-12-2007, 05:52 PM   #62 (permalink)
Akulina
Guest

Bazen hayatta,yazılı olmayan,yaşadığımız sınavlar vardır...
Sanki sınanıyoruzdur,sabretmeye çalışırız...Bazen ağır gelir ama...Çevrende tamamen bir olumsuzluk timsali biriyle yaşamak ağır geliyor...Sadece bütün işinin insanları huzursuz edip,laf sokup,araya nifak tohumu olmaktan başka hiçbirşey bilmeyen bir insanla yaşamak çok zor...Düşünüyorum,iyi bir huyunu,bir iyiliğini arıyorum ama yok...Bir iyiliğini bile görmedim ben...
Bu bir sınav...
Tamamen olumlu şartlara sahip bir yerde olumlu ve huzurlu olmak kolaydır...Ben zor olanı yaşıyorum...Olumsuzluklar dolu hayatımda...En büyük olumsuzlukta yan odada...Ama pes etmeyeceğim,ona istediğini vermeyeceğim...O istese bile hiçbirimizden ona karşı bir tutum gelmeyecek...Bizi kötü görmek,üzüldüğümüzü görmek ona iyi geliyor...Güçsüz olmamız ona güç veriyor...Ona bu zevki tattırmam...Sevdiklerimi üzmesine izin vermeyeceğim...Ona karşı tepkimiz,TEPKİ-SİZ-LİK!!!!
Alt 23-12-2007, 06:08 PM   #63 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough

Sizi çok iyi anlıyorum,uzun bir dönem ben de bu şekilde yaşadım fakat inanın geçiyor.O zaman içerisinde huzurlu olmak gerçekten çok zor ama bu şekilde öylesine güçleniyoruz ki..Hani bir söz vardır, ''beni öldürmeyen şey güçlendirir'', işte bu şekilde gücümüzü doruklara tırmandırıyoruz.Herkesin yaşam yolu farklı.Şuna inanıyorum ki, hiçbir huzursuzluk veya olumsuzluk devamlı değil ama boşuna da değil.Bizi ayakta tutan da bu işte.

Her türlü olumsuzluklara rağmen, herşey daha da güzel olacak sevgili Sycorox..En azındann yalnız olmadığınızı bilin:))

Sevgilerimle:)
Alt 24-12-2007, 12:21 PM   #64 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

sycorox cum bravo canım.. ne kadar da güzel özetlemişsin...
ve ne kadar da doğru yoldan bakıyorsun geleceğe...

o dediğin olumsuz türden insanlar herzaman olur çevremizde...
mutlaka öğrenmemiz gerekenler olduğu için ya da öğrendiklerimizi pekiştirmek için...

ama sen bu şekilde pozitif yaklaşarak dalga dalga uzaklaştıracaksın hayatından negatifleri...
asla hayatımdan çıkartamam mümkün değil dediğin insanlarla bile bir şekilde ayrılacak yolların...

ve verdiğin tepkisizlik farkında olduğun gibi en büyük çözüm üreten etkendir aslında...
kendi içinde.. duygularında düşüncende tepkisiz kal canım benim..

aneannen örneğinde olduğu gibi siz istediniz o reddetti... ama sonra doğru olan tezahür etti ve sevgi ile hepiniz bir aradaydınız..
yanınızdaymış gibi sevindim kuzucum...

su akar yolunu bulur tatlım sen doğru şekilde akmaya devam et hayatına..

ve paylaştığın şiir harikaydı super

sevgiler...

Alt 24-12-2007, 12:44 PM   #65 (permalink)
Akulina
Guest

Teşekkürler arkadaşlar...
Bazen çok olumsuzlaşıyorum ve enerjimin düştüğünü hissediyorum...O zaman o duyguların içimden akıp gitmesine izin veriyorum...Sonrasındada güzel ve beni mutlu eden bir şarkı söylüyorum(favorim "herşey güzel olacak")...Bakıyorumki herşey çözülmüş,eskiden yıpratırdım kendimi ve olaylar isteğim doğrultusunda gelişsede o kadar çok yıpratmış olurdumki ruhumu o olay mutlu etmezdi,ve kendimi çok yorgun hissederdim...
Bazı şeyleri aşmaya başladım artık...
Köprülerin altından çok sular geçti...
Herşey değişti...
Anneannem olayında o gün "herşey çok güzel ve bizim isteğimiz doğrultusunda olacak,inancını kaybetme,gereksizce trajedi yaratma kendine" dedim...Ve herşey bizim istediğimiz gibi oldu ve her bayram artık bütün bir aile,annemin kuzenleri teyzesi onun kızları fln herkesle kutlayacağız ...
Alt 25-12-2007, 09:35 PM   #66 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alalev61 is an unknown quantity at this point

günlüğün ilgimi çekti arkadaşım güzel ifade etmişsin yaşadıklarını okumayada devam edicem banada tecrübe oluyo
alalev61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2007, 12:48 AM   #67 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough

Senin için çok sevindim Sycorox ..Bulut olsa mavilik derdi buna Hayat herşeye rağmen çok güzel ve anlamlı, tadını çıkarmak gerek

Herşey gönlünce olsun
Alt 26-12-2007, 02:04 PM   #68 (permalink)
Akulina
Guest

Teşekkürler arkadaşlar... hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...
Günlüğüm,
Bugün anneciğimin doğum günü,44 yaşına bastı:)
Ona süper bir pasta yaptım,rengarenk süsledim çok şeker birşey oldu:)
İyiki doğmuş,onun gibi bir annem olduğu için çok mutluyum....
Alt 26-12-2007, 03:15 PM   #69 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

mutlu yıllar sycorox un güzel ve değerli annesi...

yeni yaşı siz evlatları ile birlikte tüm ailesine mutluluk huzur ve başarı getirsin bolundan...
nice sağlıklı yaşlara..

sevgiler...
Alt 26-12-2007, 03:47 PM   #70 (permalink)
suzzy
Guest

Biraz Şans, Biraz Sevgi Ve Sabır, Birer Parça Zaman, Başarı Ve Memnuniyeti De Eklersek Malzemelere, Hepsini Karıştırıp Senin İçin Uzun Ve Dileklerinin Gerçekleştiği Bir "Hayat Pastası" Yapabiliriz Sanırım... Nice Yaslara!

sevgili arkadaşım annenle nice mutlu sağlıklı ve uzun yıllar geçirmen dileğiyle...

Bookmarks