Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Sycorox'un Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sycorox'un Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili Mustang aşkolsun, sycorox'a çok alındım, çok darıldım. .vede çok kırıldım. .hani siz izmire gelince buluşacaktık...demekki beni istemiyor senin kızın..bu yüzden korktum gece onun günlüğüne girip yazamadım..ya beni günlüğünde istemezse diye..yaaa acaba benmi yanlış anladım güzel kızımız izmiri istemiyorum derken ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Sycorox'un Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-06-2008, 09:29 AM   #221 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

sevgili Mustang

aşkolsun, sycorox'a çok alındım, çok darıldım. .vede çok kırıldım. .hani siz izmire gelince buluşacaktık...demekki beni istemiyor senin kızın..bu yüzden korktum gece onun günlüğüne girip yazamadım..ya beni günlüğünde istemezse diye..yaaa acaba benmi yanlış anladım güzel kızımız izmiri istemiyorum derken benim orda olduğumu buluşacağımızı unuttumu..sen ona söyle...tamam izmire düğün için geliyor ama burada bizler varız..bu düğün ve izmir seyahati unutamayacağı ve iyiki gitmişim dediklerinden olacak.sycorox' um seni seviyoruz..sen düğün için değil..bizim için gel çocuğum..hiç olmadığın kadar iyi hissedeceksin kendini, seni seviyoruz..ve daima yanındayız, bunu düşün emi.saygılı sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-06-2008, 09:55 AM   #222 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

Sevgili Sycorox,
Telkinleri dinlemeyi ara ara ben de bırakıyorum. Neden mi? bazen dünya telaşı,
bazen de canım istemiyor dinlemek. Bir tarafım dinlemediğim için kızarken bir
tarafım sanki benim elimi kolumu bağlıyor. Sanki içimde iki kişi birbiriyle sürekli kavga
ediyor. Bense, ben kimsem veya hangisiysem arada kalıyorum. Hayatımsa buna
paralel gelgitlerle dolu. ama şunu fark ettim ki artık en olmaz durumlarda bile yani
öyle hüngür fışkırık olmam gereken durumlarda bile olumsuz duygularımın farkına
vardığım anda kendimi o noktadan çekip almayı başarabiliyorum ve doooru hayallerime
hedeflerime kilitleniyorum. Bu beni ayakta tutuyor. çünkü biliyorum ki ben bir
mıknatısım aslında çünkü o an hangi hissiyat içerisinde olursam bir sonraki zaman
dilimlerinde onları çekmeye devam edecek ve o negatif durum ve olayları kendi
kendime çoğaltacağım. İnsanın kendine ettiğini kimse etmezmiş sözü tam da bunu
ifade ediyor olmalı.İnsan seviyorsa kendini ve farkındaysa olan bitenin, kendinin
en büyük dostu olabiliyor. ama rast gele ve farkındalıksız yaşıyorsa hayatında
başkalarının tesiri altında kalabiliyor.Artık hayatımda uzuuuuun yılları geride
bıraktıktan sonra sırtımdaki kamburlardan biran önce kurtulmak istiyorum. Bir
telaş aldı sorma gitsin. Aslında ömür çok kısa. Yunus Emre'nin dediği gibi: Geldi
geçti ömrüm benim şol yel esip geçmiş gibi Hele bana şöyle geldi şol göz yumup
açmış gibi.Ama sen şanslısın. harika bir annen var ve bu siteyle erken zamanda
gençliğinin baharında tanışmışsın. Nerden nereye geldik. Ayrıca bir de duygu ve
düşüncelerini bizlerle bu kadar net paylaştığın için bizler de şanslıyız. Hepimizin
birbirimizden öğreneceği şeyler var ne de olsa...

Not: Yaa bu düğün ne zaman? İzmir' e geldiğinizde bir İzmir toplantısı yapsak tanışmayı çok istediğim Hayal Ablam'ı Suzzy'i ve Mustang ile kızını ben de görsem olmaz mı?????
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2008, 10:46 AM   #223 (permalink)
hayalayaz
Guest

oluuuuur mücevherim, yaparız valla, bizim geçen toplantımıza durucuğum vesile olmuştu , bu sefer sycorox ve mustang vesile olur..ama bak aklıma ne geldi..biz izmirliler dürtüklenerekmi toplanacağız..çok ayıp...aslında bu işi sisteme koysak..biz şanslıyız ayol..ankarayı bilmem ama istanbullular toplanmak için şehirler arası seyahat yapıyorlar..bir semtten diğerine gitmek için..birde adam işeten köprüleri var...biz öylemiyiz ya...yok canım bir semtten diğerine giderken yürümeyi bile seçebiliriz...şimdi mustang ve sycorox gelecekler ya..toplaşırız ve buluşmalarımızı nasıl sistemli bir hale getireceğimizide konuşuruz olurmu balım...saygılı sevgiler
Alt 25-06-2008, 12:07 AM   #224 (permalink)
Akulina
Guest

Hayal ablam senin başımın üstünde yerin var...Sakın böyle şeyler düşünme,ben bu aralar o kadar yok gidicez,gidemiycez lafından yoruldumki onun için söyledim...İnsanın gideceği varsa bile ki,İzmirde kuzenlerim olsun,sen ve sitedeki İzmirliler olsun,İzmirin kendisi olsun(ben bir İzmir aşığıyımdır)çok seviyorum...Ama o kadar bunalttılarki,artık kafa yorgunluğundan yoruldum iyice...
Yoksa tabiki seni görmeyi,izmire gelmeyi çok istiyorum...Halamları,kuzenlerimi çok seviyorum...Çok güzel ortam oluyor...Ama her defasında ortamı mahvedecek birşeyler oluyor...Son gittiğimizde,o zamanda çok istemiştik gitmeyi,planlar yapmıştık aylar öncesinden sonra öyle olaylar yaşandıki annemle babam kavga ettiler küs küs gittik,tatilde bir sürü olay yaşandı,hem aşırıötesi eğlendik hemde aşırıötesi üzüldük...Hiç unutmuyorum denizde ilerilere açılıp ağlamıştım kimse görmesin diye...Geldiğimizde annem boşanmayı istiyordu,ona hak veriyordum çünkü yaşadıklarını haketmiyordu...Sonra bizim iyliğimiz için boşanamadı...
Şimdide aynı şeyler yaşanıyor...Sanki bizi çok bağlıyormuş gibi,babam tavır yapıp duruyor,annem alttan almasa aynı olaylar gene yaşanacak...
Bakıyorum babam hiç değişmiyor,hep aynı odunlukta...4 sene geçmiş aynı...
Düşünüyorum,umurunda bile değiliz biz...Ne karısı nede çocukları...Hayatında bir annesi var...Onun hayatı,onun istekleri,onun mutluluğu üzerine kurulmuş bir hayat...Hayatında bizlere hiçbir zaman yer olmadı...Tamam ne güzel iyi bir evlat ama bu kadarı fazla...
Onun bu tutumu yüzünden,yine aynı gerginlikleri yaşatıyor olması yüzünden,o kadar soğudumki bu yolculuktan...
Halbuki bu şekilde bağırıp çağırarak,tavır yaparak bizim üstümüze gelerek yapmasa şu işi hepimiz güle oynaya gitsek,iyi olmazmı...
Sitedeki erkek arkadaşlarıma,evli erkeklere sesleniyorum buradan...Lütfen kadınların üstüne bu kadar gelmeyin,gerçekten bazen bir sözünüz bile çok çok kırabiliyor...Bazen sabredip,alttan almak o kadar yorucu ve sinir bozucu hale geliyorki...
Evet İzmire gidicez,çokda eğlenceğiz büyük ihtimalle,kaybeden onlar olacak...Çünkü sürekli yalnış üstüne yalnışlar yapıp,bunuda başkalarına yüklemeye çalışan babam ve bu gidişle kaybetmeye,şansını şansızlığa çeviren hep babam olacak...
Annemde,kardeşimde,bende şansız değiliz,birbirimize sahibiz,insanlar ne olursa olsun,ne kadar zehirlenmeye çalışılırlarsa çalışılsınlar yinede bize dönüp geliyorlar...Size bir müjde veriyim,teyzem artık "gerçekten"! düzeliyor gibi...Sanki 10 yıl önceki,sevdiğim,hayran olduğum insan gibi davranıyor...Umut ediyorumki,hep böyle kalsın,değişmesin...Çünkü ne o bizden vazgeçebiliyor,nede biz ondan...Birbirimize uzak yaşamak bizi mahvediyor...Umarım kaçık günlerine dönmez...Hep böyle olur...Anneannem onu bize karşı,tekrardan zehirlemez...
Bu arada kırmızı saçlı günlerime geri döndüm...Annemle yine kırmızıya boyadık saçlarmı,çok sevdim...çok...çok:)
Telkinlere Ankara tekrardan geldiğimde başlayacağım...Bu sefer ciddi bir şekilde dinleyeceğim...
Alt 25-06-2008, 01:08 AM   #225 (permalink)
hayalayaz
Guest

kırmızı saçların hayırlı olsun sycoroxum..ne kadar yakışmıştır kimbilir..yakışmasa bile sen mutlusun ya, önemli olan bu..gelelim izmir seyahatine..ben seni, ve anneni burada bir reikilerim, bir reikilerim baban ve sizi üzen kim varsa, enerjilerinizden etkilenip tam bir relax durumuna geçer..bak anneanne ve teyzene..şifadan nasıl nasiplendiler..sen gel güzel kızım be hiç kimsenin seni üzmesine izin verme..mustangcığım bu saatten sonra koca boşanmaz, senin terbiye ettiğinin sefasını başkaları sürer sonra..onunda bir çaresi vardır mutlaka..sakın haa..
sycoroxcuğum keşke telkinlerini derhal dinlemeye başlasan ablam....biliyorsun ara vermek iyi değil..neyse ben konuşmayayım..kendin için en doğru olanı sen biliyorsun..ikinizide öptüm..iyi olun emi..saygılı sevgiler
Alt 25-06-2008, 09:27 AM   #226 (permalink)
Mustang
Guest

Canımın içi siz hiç merak etmeyin bizi kimsenin üzmesine izin vermem .Bizi üzen kendi daha çok üzülür.Bizler ço güzel birlikteliği yaşıyoruz sizleri çok seviyorum ve sevgiminde karşılğını çok güzel alıyorum.Hayatımızı3,5 yaşatmaaya çalışanlar olsada biz kendimiz buçuk ekliyoruz ve dört dörtlük yapıyoruz .Sen içini ferah tut biz neler geçirdikte yıkılmadık .Ben hep iyilik için uğraştım hatta kötülük yapana bile kapımı açtım gine benim çatımın altında yaşıyor .Biz ona değil o bize muhtaç .

hayata olumlu bak sizler yeşerip dal budak verdikçe bizlerde dallanıp budaklanıyoruz .Sizi çok seviyorum güçlü ol.
Alt 27-06-2008, 02:04 PM   #227 (permalink)
Akulina
Guest

İzmire geldiiik:)
Açıkçası sıkılıyorum Narlıderede...İnternete girdimde bi ohh dedim:)
Biz alışmışız eskiAlsancaktaki eve...Hemen kıbrıs Şehitlerine,kordona fln atmaya kendimizi...Sudan çıkmış balık gibi olduk...Ama heyecanlıyım,Hayal ablamı göreceğim:)...
Dün 2.00'a kadar yatmadık annem ben halam konuştuk...O zaman empati yapmanın ne kadar önemli olduğunu anladım...Bunu hayatıma geçireceğim...Çünkü kızdığın insan aslında o sıralarda neler yaşıyor düşünmen lazım...Ve hayatıma bakmam gerektiğini iyice anladım...Kimsenin lafıyla sözyle,ne demişiyle,ne diyeceğiyle uğraşmamam lazım...Ben kendi hayatımın efendisi olmalıyım...Onlar hayatlarını iyi kötü yaşıyorlar,yaşamışlar...Ama ben daha başında sayılırım...Artık onlara kafamı takmayacağım ama arkaya atıp,düşünmemezlikte yapmayacağım...Önce pislikleri temizleyip,temiz ortamda hayatımı,hayallerimi,çekimlerimi yapmam gerek...Günlüğüme bakıyorum hep kararlar alıyorum...İyi güzelde uygulama kısmında kalıyorum...Böyle olmamalı ve olmayacakta...Bi kere sosyofobimi atmam lazım içimden...
Bide İzmire girdiğimde artık eskisi gibi Ankaradan nefret etmediğimi anladım...Yani eskiden İzmire girince "ya memlekete bak bide bizimkine,hiç sevmiyorum Ankarayı" derdim...Ama dün İzmirde güzel,Ankarada deyiverdim...Hatta klasik geyik olan "Ankarada deniz olsa,süper olurdu"lafını kullandım farketmeden:)
Büyüyomuyum ne...Ama Ankaraya karşı sevgi duymaya başladıysam bende birşeyler değişmiş...Hakikaten...Hepinizi kocaman öpüyorum... ...İzmir resimlerini yükleyeceğim salı günü;)
Alt 27-06-2008, 11:09 PM   #228 (permalink)
birmutluluk
Guest

çok güzel canım tadını çıkarmaya herşeyden tad almaya bak elbette büyüyorsun daha çok kararlar düşünceler değiştireceksin bunu bir abla bir anne olarak söylüyorum sana aynı yaşlardan hepimiz geçtik her yaşın tadı güz<elliği farklı annenle güzel vakit geçirmeni dilerim
Alt 28-06-2008, 12:06 PM   #229 (permalink)
Akulina
Guest

Dün çok güzeldi...İnciraltına gittik...Sahilde gezindik...Bol bol kartpostal gibi resimler çektim...Offf ya Ankarada niye deniz yok:)))
hayvan resimleri çektim dolu:),bu arada size bi müjde veriyim annem hiç sevinmesede vejeteryan oluyorum yavaş yavaş...:)
Ama sahil çok güzeldi saatlerce orda kalabilirdim...
Bugün düğün günü...Gecede Alsancakta olacağız...Kızlarla pijama partisi yapıcaz:)...Dedikodu gırla gidiyo olacak ehuhe:)
Alt 28-06-2008, 03:47 PM   #230 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point

evet ya neden ankarada deniz yok ..akşamları şöööyle sahile insek burada da .esse şöyle yüzümüze yüzümüze ,gözümüzü kapatsak bi kulağım mp3çalarımda bi kulağım dalga sesinde ..özendim şimdi sana bu yaz tatil şansımız yok .malumm sınavlar beklemez hep çalışmak hep çalışmak gerek şaşkın ...sana iyi eğlenceler canım..iyi vakit geçirene sevindim
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks