Valla ben saç konusunda çok cesurum sanırsam...Bir anda upuzun saçlarımı makası ele alıp kısacık kestiğim zamanları bilirim:)...Nedenide herkes üniversite stresi sanmıştı ama alakası yoktu:)...O zamanlar upuzun bir peruk almıştım annem bilir,ayakkabı almadım peruk aldım:)...İyi hoş aldımda takmama izin vermiyolar,bende o peruğu takacak konuma getireyim diye uğraşmıştım...Hey gidi günler hey:)bazen ciddi kaçık olabiliyorum...:)
Bu gece gene telkin gecesi...Vcd'yi getirdim odaya,açıcam telkinleri...Artık rüyalarım ne halde olacak kimbilir:)
Şimdi yatarsam 7 saat fln dinlerim heralde...
Sonracığıma şu temizlik olayı bitsin ruhsal temizliğe başlıyorum...Ve spora başlıyorum...Hakikaten düzenli spor yapan insanlara ciddi saygım var...Ben niye yapamıyorumki..1. gün başlamanın gazıyla yapıyorsun hareketler,sonra ikinci gün daha baştan ihanet etmeyelim modu,bir hafta sonra aman yaron yaparım...Ondan sonra zaten bitmiştir:)
Yok ya bu sefer bırakmayayım...Yani sporu sevmememin altında yatan ciddi problemler olabilir...Mesela hatırlıyorum,okul hayatımdaki bütün Beden Eğitimi öğretmenlerim kaçıktı...Bir tane normaline rast gelemedim...Onun içinmi acaba?Bir ara heyet raporu fln alıp,o dersten muaf olmayı bile ciddi ciddi düşünüyordum...
Hep bu bedencilerin yüzünden(okul terimi valla:)plateste,yogada fln dikiş tutturamıyorum:))))
Düşünün şimdi bir beden eğitimi hocasının karşısına bir veli gelir ve ne biçim öğretmensin senin yüzünden çocuğum ileride plates,yoga yapamayacak,selilütleri olacak,sağlıklı kilo veremeyecek diye gelse ne komik olur:),hakkını arayan veli işte:)
Neyse hayatımdaki bütün gıcık beden eğitimi hocalarını tamamen ve derinden kabul ediyorum,diyip devam ederim bende...
Sonra sporumuda aslan gibi yaparım...:)
Tabi bu ara olduğu gibi ne yesem diye ciddi düşüncelerle geçirien zamanlarıda yok etmek lazım...
Düşündümde baya bir yoğunmuşum:)ehuhe...