Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

sosyal fobi ye elveda.

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sosyal fobi ye elveda. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: basak_cigdem Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Nevresim bu site ilaç gibi canım, hepimiz sıkıntılı anımızda arayış içindeyken rastladık buraya tesadüf değildi sanırım Allah çıkardı karşımıza Atakan bey'e sonsuz teşekkürler...Sende emin ol omuzlarını sakın düşürme her zaman dik ol canım çünkü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

sosyal fobi ye elveda.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-03-2010, 11:28 AM   #91 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
basak_cigdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Nevresim bu site ilaç gibi canım, hepimiz sıkıntılı anımızda arayış içindeyken rastladık buraya tesadüf değildi sanırım Allah çıkardı karşımıza Atakan bey'e sonsuz teşekkürler...Sende emin ol omuzlarını sakın düşürme her zaman dik ol canım çünkü çok özelsin tıpkı herkez gibi Allah hepimizi sevgiyle yarattı hepimiz sevilmeye layığız horlanmaya değil...Kendini daima özel hisset çünkü zaten öylesin kimse senden üstün değil olumlamalarını düzenli yap pozitif düşün, sen kendinle dalga geçildiğini düşündüğün için başına geliyordur belki bunlar, sen kendine güvenki çevrene o enerjiyi yay,kimse seni üzmeye cesaret edemesin
çok teşekkür ederim verdiğin pozitif enerji için.haklısın özelim-z.bunun farkına daha iyi varmalıyım.çok mutlu olucam yakın zamanda.herşey istediğim gibi olucak ve bende bunları gelip burda yazıcam.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-03-2010, 11:52 AM   #92 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 58
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
basak_cigdem is an unknown quantity at this point

Eminim başaracaksın canım bende senin gibi önceleri benzer sorunlar yaşadım maddi sıkntıları aşmak için arayıştayken kuantumu keşfettim derken Hayatım değişti sitesine rastladım piskolojim düzeldi maddi sıkıntıyı henüz aşmadım ama Allah izniyle onu aşacağımı umuyorum ama geçmişte bana yapılan haksızlıklara benim izin verdiğimi keşfettim biz çevremize nasıl enerji yayarsak evren o şekilde işliyor önce biz kendimize güvenmeliyiz kimsenin bizi üzemeyceğine inanmalıyız ki kimse bizi üzmeye cesaret edemesin, sevgiyle kal...
basak_cigdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 12:43 PM   #93 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 63
20 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wosman is an unknown quantity at this point

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yorumlarınnız için çok teşekkür ederim.bana zaman ayırıp yorumlarınızı yapmanız beni çok sevindiriyo.zaten sosyal fobideki en büyük etken sanırım ilk başta ailesi tarafından değersiz miş hissini kişiye hissetirilmesinden kaynaklanıyo bence.kendine özgüvensizlik sebebi.ama hepsini affetmeliim,nefretim vardı bu yok artık ama tamamen serbest bırakmalıyım.

ayrıca günlüğüme yazıma devam edeyim,dün bi ilkokul arkadaşımı gördüm,gözgöze geldik gözümü çevirdim konuşma ortamı olmasın tanımış olduğumu hissetmesinki yanıma geilp konuşmasn diye,sonra ya konuşsaydım falan dedim kendi kendime kızarırmıydım acaba nasılolurdu,önceleri tanıdığım birini bi arkadaşı(özellikle annemler ablamlar yanımdayken filan)görünce kıpkırmızı oluyordum,bunu şimdi anlatma ihtiyacı duyuyorum,ben bunu kendime bile itiraf edemiyodum,bu beni daha da kasıodu.şimdi böyle anlatınca serbest bırakıyorum gibi geliyo budüşünceleri,daha gecveğim cidden kasılmıyorum,arkadaşlarımı görünce kıpkırmızı olmamın mantıklı bi açıklaması yok belki bilemiyorum,belkide ablamın annemin filan arkadaşımın benle şakalşmasına tanık olup sonradan bana arkadaşın senle nasıl böyle konuşuyo diye bişey söylemesinden korkmamla başlamıştır.ya belki çok uzaıyorum ooo bu nediyo ya diyebilirsiniz,doprudur ama ben düşüncelerimi özgür bırakmaya çalışıyorum sanrım doğru bişey bu.
elimden geldiğincede bu beynimin içinde kastığım düşünceleri burda serbest bırakımaya çalışıcam,çünkü anlatabileceğim başka biriyok.psikolojik tedavide görebilmek için yeterli dr filanda yok bulunduğum yerde. o yüzden ben bu site sahiplerine ve site üyeerine çok teşekkür ediyorum hep.başka bunları paylaşabilecek kimsem yok o yüzden çok mutluyum beni dinleyecek birileri olduğu için.herkese teşekkür ederim
saçmaladım baya belki ama dedipim gibi düşüncelerimi serbest bırakmaya çalışıyorum.
örüşmek üzere.:)
bazen çok değer verince üzerine düşüncede sosyal fobi olabiliyosun misal ben.çünkü ailen olmadan bişi yapacağına inanmıosun sonra bu seni ailem olmadan bi hiçim güçsüzüm değersizim psikolojisine sokuyor.ama ben bu hayatı çocuklarıma uygulamıcam onlar kendine güvenen sosyal ve enerjik bireyler olucak
wosman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 01:14 PM   #94 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 58
16 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
basak_cigdem is an unknown quantity at this point

sana katılıyorum wosman başkalarına değer verirken kendimize değer vermeyi unutuyoruz oysa hepimiz değerliyiz
basak_cigdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 03:19 PM   #95 (permalink)
Üsteğmen

285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
wosman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bazen çok değer verince üzerine düşüncede sosyal fobi olabiliyosun misal ben.çünkü ailen olmadan bişi yapacağına inanmıosun sonra bu seni ailem olmadan bi hiçim güçsüzüm değersizim psikolojisine sokuyor.ama ben bu hayatı çocuklarıma uygulamıcam onlar kendine güvenen sosyal ve enerjik bireyler olucak
benim ailem bana ne onlarla ne de onlarsız hiç birşey yapamıycağımı düşünmeme sebep olacak sekilde yetiştirdiler.ben hata yaparım,ben saçma konuşurum alakasız şeyler söylerim,çirkinimdir,degersizimdir falan filan,beynime kazıdılar bunları.belki çok kötü insanlar değiller ama çocuk yetiştirmeyi hiç bilmediler.sorun orda.
bence çocuğa onunda bi birey olduğunu,söylediklerinin önemli olduğunu,ciddiye alındığını hissettirmek lazım.sosyal anlamda çok sorunlu olmaması açısından.
Alt 28-03-2010, 11:15 PM   #96 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatamorgana is an unknown quantity at this point

dalga geçer gibi bişeler söyledi bende sorularını ciddi cvbladım gitti.anladım ki sorularına da cvb vermemeliyim.kafa sallıyım sadece hiç muhattap olmıyım.

Canım iyi yapmışsın. Boşver o dalgasını geçsin kendince.

fatamorgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 11:52 PM   #97 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dalga geçer gibi bişeler söyledi bende sorularını ciddi cvbladım gitti.anladım ki sorularına da cvb vermemeliyim.kafa sallıyım sadece hiç muhattap olmıyım.

Canım iyi yapmışsın. Boşver o dalgasını geçsin kendince.

haklısınız:)daha az önemsedikçe daha etkisiz olurlar dimi:Dilginiz için tşkr ederim.motive oluyorum gerçekten.
Alt 18-04-2010, 11:56 AM   #98 (permalink)
Üsteğmen

annemlerle ev gezmelerine gitmiyorum fazla hatta hiç.eskiden giderdim nadiren ama artık tahammülüm yok uğraşmaya evde oturuyorum daha iyi.annemlerin ev gezmesiyle ilgili bişeyi anlatmak istiyorum aslında.
buluştukları kişiler tanıdık ahbaplarımız filan..3 aile geliyo bizimkilerden başka. 2 aile ile daha eskiden geziyolardı bizimkiler.diğer aile sonradan katıldı.sonradan katılan ailenin de kızları var.hatta birini dışardayken görmüştük bi keresinde,ablamın arkadaşı olduğundan geldi konuştu bizimle.benimle de muhabbet etti filan.beni görmemiş yeni tanıyo.neyse sonra geçen annemlerle görüştüklerinde ablam anlattı bana,ablam o kıza demiş ki hangimiz daha güzeliz ölesine mhbbt olsun diye,o da demiş ki hani o dışarda gördüğüm kardeşin güzel ben(yani nevresim:D)güzelmişim ve diğer ablam ı söylemiş,annem yok nevresim çirkindir ya demiş:Sşaşırmışlar biraz ordakiler:)ablam bana anlatırken annemin yanında anlatıyo,ablam sitem ediyo ya millet çocuğunu över sen ne yapıyosun filan diye,sırıtıyo daha iyi ya diyo annem.ben artık ne tepki vereceğimi bilmiyorum nötr bakıyo gibiyim yani ne diyim.amann boşver modundayım.beğenen olursa annem tepki veriyo enteresan sanki dimi.
Alt 18-04-2010, 04:29 PM   #99 (permalink)
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all

Nevresim canım yazdığını okuyunca bir garip oldum ,anne olarak...genelde annelere, çocukları hep melek gibi görünür ,herkonuda eksileri olsa bile..ama senin tavrını da takdir ediyorum...hep böyle güçlü ol canım...her geçen gün daha iyiye gidiyorsun...
Alt 18-04-2010, 04:41 PM   #100 (permalink)
Teğmen

kenann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 79
40 Mesajinıza toplam 185 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kenann is an unknown quantity at this point

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence çocuğa onunda bi birey olduğunu,söylediklerinin önemli olduğunu,ciddiye alındığını hissettirmek lazım.sosyal anlamda çok sorunlu olmaması açısından.
En doğrusu bu.Çocuğa hiçmi utanmıyorsun yaptığından, sen sus gibi sözlerle küçük düşürmek çok yanlış hayatı boyunca ezik hissetmesine neden olucaktır.
kenann isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
elveda., fobi, sosyal