merhaba gunlugum,
birkac gunden beri acayip mutluyum!!oyle ozel bi siy yok ama kendimi cok iyi hissediyorum.insan boyle yazinca dertlerinden kisa sureli bl olsa uzaklasiyo ve de unutuyo.
ben 6 yildir yalniz yasayan birisiyim, ve artik yavas yavas birinin sicakligina, yardimina, sevgisine yani bir birliktelige ihtiyacim oldugunu hisediyorum.boyle birisi var zaten ama ayriyiz yani ben fransa da o izmir de biraz zor oluyo tabiii!!!
liseyi yatili okudum ailemden uzakta taaa adana da!! sonra universite , basarisiz bir evlilik derken erkeklere karsi cok temkinli tutumlar segilemistim taa ki kemal e rastlayana kadar, o cok sabirli ve her turlu kaprisimi cekiyo
ve uzakta oldugumuz surece bibirimizin degerini cok daha iyi anladik, birbirimize biraz eziyet ediyoruz ama(daha dorusu ben ediyorum)iliskimiz de boyut degistiriyo sanki yani daha bi kenetleniyoruz
dun clmar a gittim eski ev sahibimi ziyaret ettim, ayrica colmar benim ilk tayin yerim, eski evimi gorunce icim bir cizzzz etti yani! her sey cok guzeldi aksam da saat 9 gibi evdeydim. bugun de oyle skin sakin gunumu geciriyorum bakalim , kitap okumaya niyetim var
5 aralik ta kiz volyebol tkm geliyor mulhouse a onlari desteklemeyegitcez cumbur cemaatbkalim nsi gececek?? bizim kizlar fransizlara karsi oynucaklar
yasasin bizim takim, yasasin turkiye
herkese iyi gunler
ulku