Siyahça'nın Beyaz SayfalarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben ölmedim...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-06-2009, 03:06 PM
|
#111 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları ben ölmedim... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
12-06-2009, 03:14 PM
|
#112 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
ben ölmedim... | | Offline
| |
12-06-2009, 04:18 PM
|
#113 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
12-06-2009, 04:47 PM
|
#114 (permalink)
| Üsteğmen
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları sağol arkadaşım...ama laf aramızda dün yine o korkunç sınıra gittim geldim! balkonda oturdum ağladım biraz...ihtiyacım varmış...ama tıpkı eskiden olduğu gibi kendimi balkondan atlarken yere çarparken hayal ettim! bu utanç verici.. benim amcamın kızısı, buna ilk teşebbüs ettiğinde sakat kaldı, sonra ikincisinde...Allah rahmet etsin...hamilelik depresyonundan çıkamadı demişlerdi...bilmiyorum ki... üniversitedeyken hangi akla hizmetle yaptım bilmem, en yakın arkideşimin kışkırtması sonucu gittim 500 m den paraşütle atladım! ve daha önce 9. kattaki yurt odamın balkon demirlerinde gezinip miletin korkusuyla alay eden ben, bir daha 1. kattan aşağıya bile bakamadım! hüfff nerden de geliyor bu saçma anılar aklıma...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
12-06-2009, 06:04 PM
|
#115 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları
__________________ | Offline
| |
12-06-2009, 07:23 PM
|
#116 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Artık hiçbir yorum yapamıyorum siyahça.. | Offline
| |
12-06-2009, 09:27 PM
|
#117 (permalink)
| Yüzbaşı
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
sağol arkadaşım...ama laf aramızda dün yine o korkunç sınıra gittim geldim! balkonda oturdum ağladım biraz...ihtiyacım varmış...ama tıpkı eskiden olduğu gibi kendimi balkondan atlarken yere çarparken hayal ettim! bu utanç verici.. benim amcamın kızısı, buna ilk teşebbüs ettiğinde sakat kaldı, sonra ikincisinde...Allah rahmet etsin...hamilelik depresyonundan çıkamadı demişlerdi...bilmiyorum ki... üniversitedeyken hangi akla hizmetle yaptım bilmem, en yakın arkideşimin kışkırtması sonucu gittim 500 m den paraşütle atladım! ve daha önce 9. kattaki yurt odamın balkon demirlerinde gezinip miletin korkusuyla alay eden ben, bir daha 1. kattan aşağıya bile bakamadım! hüfff nerden de geliyor bu saçma anılar aklıma... | Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. İlacı bırakmayla ilgili korkun beni de tetiklemişti. Dün bir ara çok kötü hissetmiştim ben de, iyice negatife kaydım sanki. Ağladım ben de. (Kendimi mi kandırıyordum yoksa? Ama "O DÜNDÜ") Bak şimdi anlayabiliyor musun aramızda olan bağları ve ho'oponopono nun mantığını. Sende olanın bende bir karşılığı var ki, senin vasıtanla benim farkındalığıma çıkıyor. Benim de onu dönüştürmek için elime fırsat geçiyor. Şimdi, buraya kadar hemfikirsek, iyi haber: Sadece olumsuz değil olumlu olan şeylerin de bizde karşılığı var... Ve ben iyiyim. En iyi halimde olmak için, yapabileceklerimi yapmaya ve depresyonu da bir daha gelmemek üzere temizleyerek yaşamımı dönüştürmeye kararlıyım. Ben Allah'ın yeryüzündeki halifesiyim, senin gibi... Allah beni kendi ruhundan üfledi de yarattı, senin gibi... Ben Allah'ın sevgili çocuğuyum, senin gibi...Her ne yapmış ve yaşamış olursam olayım O'nun katında çok değerliyim, senin gibi...Bir teki bile Nagazaki'yi, Hiroşma'yı tahrip edecek güce, aynı oranda muazzam dönüştürücü güce sahip olan atomlardan trilyonlarcasına sahibim, senin gibi... Peki bunun senle ilgisi ne mi? Sen çok zekisin...Anladın senn.. Devamı, "SÖZ" den "ÖZ"e sayfasında... Beni takip edin anacığım... Baayyy
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
12-06-2009, 09:43 PM
|
#118 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları seni seviyorum ismira insanı...bundan sonra daha da dikkatli olacağım, ağzımdan çıkan her söze, aklımdan geçen her düşünceye dikkat edeceğim...benim içimdeki o şey yüzünden senin içindeki o kaka hislerin tetiklenmesini istemem! kendime, etrafıma verdiğim zarar yetmiyor gibi bir de teeee o kadar mesafeden sana zarar veriyorum! bunun için özür dilerim, beni affet, Tanrı da affetsin...ve kalp gözün bu derece açık olduğu için, beni benden iyi görebildiğin için teşekkür ederim... inanın çaba gösteriyorum, yemin ediyorum çok uğraşıyorum değişmeye! sizler benim, çok değil bundan bir-iki sene önceki halimi görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız...şımarıklığımla, kaprisimle birçoğunuzu bıktırdığımı, ve çok kişiyi de umutsuzluğa sevkettiğimi hissediyorum, ama vallahi böyle bir niyetim yok... düzeleceğim, hayatımı düzeltmek için geç kaldım belki, ama ben bundan sonrasını düzgün yaşamaya çalışacağım...dilerim Allah beni bu sözlerim yüzünden imtihana tabi tutmaz, çünkü öncekileri bu yüzden geçemedim... iyiyim, daha da iyi olacağım...
| |
12-06-2009, 11:22 PM
|
#119 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları [quote=Siyahça;466357] seni seviyorum ismira insanı...bundan sonra daha da dikkatli olacağım, ağzımdan çıkan her söze, aklımdan geçen her düşünceye dikkat edeceğim... benim içimdeki o şey yüzünden senin içindeki o kaka hislerin tetiklenmesini istemem! kendime, etrafıma verdiğim zarar yetmiyor gibi bir de teeee o kadar mesafeden sana zarar veriyorum! bunun için özür dilerim, beni affet, Tanrı da affetsin... Böyle bir şey yok, "benim yüzümden" suçluluk içerir. Oysa ortada suç yok. Sen bir şey yaptığın için değil, benim içimdekilerin karşılığını ben sende gördüğüm için oluyor tetiklenme canım. Bu ne senin ne de benim suçum. (Suç kavramı da sanal ya bir yerde, o da ayrı konu) Bende bir virüs var, sende de hepsi bu. Aksine, bana zarar değil yarar vermiş oldun. Çünkü içimdeki depresyon artıklarını farkedip dönüşüme odaklanmamı sağladın. Bunun için ben teşekkür ederim. Tanrım seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet...Ve teşekkür derim. inanın çaba gösteriyorum, yemin ediyorum çok uğraşıyorum değişmeye! sizler benim, çok değil bundan bir-iki sene önceki halimi görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız...şımarıklığımla, kaprisimle birçoğunuzu bıktırdığımı, ve çok kişiyi de umutsuzluğa sevkettiğimi hissediyorum, ama vallahi böyle bir niyetim yok... düzeleceğim, hayatımı düzeltmek için geç kaldım belki, ama ben bundan sonrasını düzgün yaşamaya çalışacağım...dilerim Allah beni bu sözlerim yüzünden imtihana tabi tutmaz, çünkü öncekileri bu yüzden geçemedim... iyiyim, daha da iyi olacağım... Daha iyi olacağız, hatta en iyi halimizde olacağız, göreceksin. Yaşadığımız şey sadece bir durumdan ibaret. Evrende sonsuz sayıda alternatifi olan bir durum. Ve durumlar değişebilen şeylerdir biliyorsun. Şimdi yapmamız gereken, alternatif durum (olmasını istediğimiz durum) için saptamalarımızı yapmak. Elimizde bir yol haritası, rotamızı belirleyelim önce...Sonra da bunları nasıl yapacağımızı planlamak. Şimdi, önceki mesajımı tekrar okumanı öneriyorum. Ayrıca, http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post466335 başlığında 206 no lu mesajdaki açıklamaları da...
| |
12-06-2009, 11:41 PM
|
#120 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Ya Siyahça, telkinlerde ne aşamadasın sen?
| | | |