Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız maddi olarak bir milyonuncu kez dibe vurduk! birinin bedduasını mı aldım nedir? (ona şüphe yok da..) bugün bankadan 2.kere aradılar...utanç verici, incitici! neden bankacıların duyguları olmaz? (the desertın var bi tek) bir yerde koca bir yanlışlık var, ve artık ben ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-06-2009, 05:57 PM   #71 (permalink)
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

maddi olarak bir milyonuncu kez dibe vurduk! birinin bedduasını mı aldım nedir? (ona şüphe yok da..)
bugün bankadan 2.kere aradılar...utanç verici, incitici! neden bankacıların duyguları olmaz? (the desertın var bi tek)
bir yerde koca bir yanlışlık var, ve artık ben onu görebiliyorum...en azından elimde bu var...ne zaman zengin olmakla ilgili hayal kursam şöyle oluyor; bi dolu paramız var, kendimize ait küçük bir ev, ıııııı, eeee, kem küm! gerisi yok! arabam olsun bile isteyemiyorum! oysa mantığım, canım mantığım istiyor, bir arabamız olması ne iyi olurdu...mesela ikinci bir ev, ya da bir yazlık...yok...aslında zengin olmak istemediğim gerçeği gözüme gözüme giriyor! ahh be bilinçaltım ben seni nasıl temizleyeceğim?
bir hikayecik daha hatırladım bak, adamın biri sahip olduğu tek şey olan bir parça ipiyle gömülüyor ve günlerce bu ipin hesabını veremiyor meleklere! sonra ya malım mülküm olsaydı hesabını nasıl verirdim diye düşünüyor! Allahın cezası ipli adam karakteri! ne olurdu yaşamasaydın şu hikayeyi, ben de seni bilmeseydim! bak senin yüzünden sürünüyorum! sürünüyoruZ! üstelik ben senin gibi cenneti de garantileyemedim!
ne cennet var elimde, ne bu dünyanın sefası!
insan zengin olmaktan korkar mı behey idiot bilinçaltı! her zengin olan kendinden mi geçiyor, her zengin azıyor kuduruyor mu?! bak mantığım ne güzel söylüyor: param olsaydı fakir insanların kapılarına geceleri gizli gizli para, hediyeler bırakırdım!
hem bir sürü seminere gider, r. şanal insanını bulur kendimi tedavi ettirirdim! kilo sorunum bile kalmazdı! önce aburcubur ne bulursam, kolalar, cipsler, çaklıtlar, ıvır zıvır tıkıştırırdım mideye, sonra zayıflamak için en gözde spor salonlarına(yok vazgeçtim spor yorucu!) lüks güzellik merkezlerine gider yatar yatar masajla, spayla felam zayıflar gelirdim...bugün ne giysem derdi olmazdı mesela...(üff bak düşündükçe çok fazla giysiyi de istemiyor Allahın safı bilinçaltım!)

önceden bilmiyordum neden param olmadığını neden hep sefalet sınırında yaşadığımı...sonra günahlarımdan dolayı cezalandırıldığıma inandım, ama yaratıcı adaletli olmalıydı, benim yüzümden çocuklarıma sefalet çektirmezdi...şimdi de görüyorum ki körolasıca ilkel bilinçaltım zengin olmamam için elinden geleni yapıyor lanet! ben de burda debeleniyorum yok iki nokta yok altı nokta, yok anneanneyi özgürleştir, yok hooloolop vs!

replik hala aynı benim için: hani eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı ya, o hala hem fakir, hem kısa hem kel, üstelik bilinçaltı da tam dayaklık!

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 03-06-2009, 06:02 PM   #72 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 6,672
85 Mesajinıza toplam 586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melinaa is an unknown quantity at this point

Sankı benı yazmıssın aynısı bendede var.Bunu cozmemıze yardım edecek bırseyler bılen bılerı varmı bıze yardım edecek somut bısıler.Bende cok korkuyorum zengın olmaktan zengın olursam kontrolu saglayamam degısırım yalnız kalırım nerde nasıl haraket ederım bılemem dıye korkuyorum nasıl degsıcez bunu..Hıc bır yere yetısemem rahat haraket edemem dıyorum ne sacma degılmı
melinaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 03-06-2009, 06:09 PM   #73 (permalink)
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
maddi olarak bir milyonuncu kez dibe vurduk! birinin bedduasını mı aldım nedir? (ona şüphe yok da..)
bugün bankadan 2.kere aradılar...utanç verici, incitici! neden bankacıların duyguları olmaz? (the desertın var bi tek)
bir yerde koca bir yanlışlık var, ve artık ben onu görebiliyorum...en azından elimde bu var...ne zaman zengin olmakla ilgili hayal kursam şöyle oluyor; bi dolu paramız var, kendimize ait küçük bir ev, ıııııı, eeee, kem küm! gerisi yok! arabam olsun bile isteyemiyorum! oysa mantığım, canım mantığım istiyor, bir arabamız olması ne iyi olurdu...mesela ikinci bir ev, ya da bir yazlık...yok...aslında zengin olmak istemediğim gerçeği gözüme gözüme giriyor! ahh be bilinçaltım ben seni nasıl temizleyeceğim?
bir hikayecik daha hatırladım bak, adamın biri sahip olduğu tek şey olan bir parça ipiyle gömülüyor ve günlerce bu ipin hesabını veremiyor meleklere! sonra ya malım mülküm olsaydı hesabını nasıl verirdim diye düşünüyor! Allahın cezası ipli adam karakteri! ne olurdu yaşamasaydın şu hikayeyi, ben de seni bilmeseydim! bak senin yüzünden sürünüyorum! sürünüyoruZ! üstelik ben senin gibi cenneti de garantileyemedim!
ne cennet var elimde, ne bu dünyanın sefası!
insan zengin olmaktan korkar mı behey idiot bilinçaltı! her zengin olan kendinden mi geçiyor, her zengin azıyor kuduruyor mu?! bak mantığım ne güzel söylüyor: param olsaydı fakir insanların kapılarına geceleri gizli gizli para, hediyeler bırakırdım!
hem bir sürü seminere gider, r. şanal insanını bulur kendimi tedavi ettirirdim! kilo sorunum bile kalmazdı! önce aburcubur ne bulursam, kolalar, cipsler, çaklıtlar, ıvır zıvır tıkıştırırdım mideye, sonra zayıflamak için en gözde spor salonlarına(yok vazgeçtim spor yorucu!) lüks güzellik merkezlerine gider yatar yatar masajla, spayla felam zayıflar gelirdim...bugün ne giysem derdi olmazdı mesela...(üff bak düşündükçe çok fazla giysiyi de istemiyor Allahın safı bilinçaltım!)

önceden bilmiyordum neden param olmadığını neden hep sefalet sınırında yaşadığımı...sonra günahlarımdan dolayı cezalandırıldığıma inandım, ama yaratıcı adaletli olmalıydı, benim yüzümden çocuklarıma sefalet çektirmezdi...şimdi de görüyorum ki körolasıca ilkel bilinçaltım zengin olmamam için elinden geleni yapıyor lanet! ben de burda debeleniyorum yok iki nokta yok altı nokta, yok anneanneyi özgürleştir, yok hooloolop vs!

replik hala aynı benim için: hani eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı ya, o hala hem fakir, hem kısa hem kel, üstelik bilinçaltı da tam dayaklık!
Siyahça kardeş,Ben hep parayla ilgili kurduğum imgelemede,hep başkalarının hayallerini gerçekleştirirken , sonracığıma arabam olduğunda sevdiğim insanları gezdirirken bu yüzden kamyon hayal ediyom,işin şakası bi tarafa parayla ilgili hayallerde hep kendi istediklerimi arka sıralara atıyorum ,acaba bizim sorunumuzda bumu ailecek ,kendimiz için hayal kurmadığımızdan mı oluyo acaba?şimdi yazını okuyunca bir iç muhasebe yaptım, yılbaşında piyango bileti aldığımda bile ,para bana çıktığında,sadece sevdiğim insanlara neler alabilir ve mutlu edebilirim diye düşünürken ve gülümserken düşündüğüm aklıma geldii
Alt 03-06-2009, 06:19 PM   #74 (permalink)
Üsteğmen

607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of

aaa bak tam bunu yazdım gittim facebook şeysinde bana gelen mesajda ne demiş adam:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
VÜCUT AYNAMIZDIR.
NEFES ALIŞKANLIĞIMIZ DA RUHUMUZUN AYNASIDIR.
KITLIĞIMIZIN ZİHİNDE OLDUĞU EN ÇOK VERİLENİ VE BEDAVA OLANI AZ KULLANMAMIZDAN
BELLİ OLUYOR.
NEFES ALMA KAPASİTENİ ARTTIR DAHA MÜKEMMEL BİR HAYATA GEÇ

FORMÜL I SAYFA 148
A.KANSU

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Alt 04-06-2009, 02:07 AM   #75 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough

bende tam gidip siyahçayı bir ziyaret edeyim ... şöyle adile naşit gibi göbeğimi hoplata hoplata güleyim... diye geldim ki... birde ne göreyim... gam kasvet sarmış burayı... üfleyin dağıtın şu gri karanlık dumanları lütfen.... hem parada neymiş... zümrüt elmas yakut isteyin arkadaşlar.. yükte hafif olsun .. tak takıştır istersen... parada neymiş takamıyorsunda bir yerine ..( ya sünnet ya gelin olacan başka yolu yok )
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 04-06-2009, 02:16 AM   #76 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough

hem ben siyahçaya beni hep güldürdüğü için teşekkür edecektim.. ALLAHTA ONU GÜLDÜRSÜN.. bak benim dualarım kabul olur hep.. o
yüzden dua ederkende bencil olma diye uyarırım hep kendimi...sanki diğer insanlara haksızlık ediyormuş gibi hissederim.. sonra dualarımda isteyecelerimde utanır başlarım ihtiyacı olanlar için dua etmeye.. birde özür dilerim bu halimle kendim için bir şeyler istiyorum diye.. benim dua girişimimde böyle sonuçlanır...sadece şükrederim.. teşekkür ederim... birde sahip olduklarımı (sevdiğim insanları ) kaybetmemeyi dilerim...
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 04-06-2009, 01:34 PM   #77 (permalink)
Üsteğmen

akınyıldız birader, senin durum benden de kötüymüş beyaa! ama düzelecek bak, hep dipte kalmaz insan, en dibe vurduğunda ayağını, yükselir tekrar...dua ederim senin için...

nilsoy kardeş, ben iki kere evlendim ama ikisinde de gelinlik giymek kısmet olmadı ki...gerçi ikincisinde ayıp kaçardı zaten...amaaaannnn benim hayat da böyleymiş işte...

canım sıkılıyor iyice...evimi temizlemek bile gelmiyor içimden...böyle gitmemesi lazım, böyle olmaz...her tarafı yama yama bir hayat, neresinden tutup düzelteyim şimdi?!!

Alt 05-06-2009, 01:52 AM   #78 (permalink)
Üsteğmen

gidip yatayım artık...uyanık kalmamın dünyaya bir faydası yok nasılsa...hem belki güzel bir rüya bile görerim belli mi olur?!...
başımı yastığa huzurla koyduğum günleri özledim...gerçekten vardı değil mi öyle günlerim?!

Alt 05-06-2009, 11:17 AM   #79 (permalink)
Teğmen

saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough

bir merhaba diyim dedim, siyahça..

çok renkli sayfalar bunlar,, ne güzel :)

sevgiler,
sam
saman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 05-06-2009, 04:17 PM   #80 (permalink)
Üsteğmen

teşekkür ederim sam arkadaşım...

bugün çok komik birşey oldu, dinleyin bakın;

ben eski zamanda geçen bir osmanlı oyununa üyeyim...her oyuncunun bir karakteri var ve amaç yedirerek içirerek ticaretle felam karakteri geliştirmek...buraya kadar sorun yok, geçen aylarda bir grup üyeden bir mesaj ve teklif aldım, bir çete kuracak, zaman zaman isyan çıkarıp hem oyuna hareket katacak hem para vs kazanacaktık...(oyundaki sahte para tabi)

neyse uzatmayayım, birkaç isyan oldu şimdiye kadar, birkaç da göç oldu...ben bu iller arası göçte soyuldum, açlıktan öldüm, isyanlara geç kaldım vs...hatta bir keresinde oyunun içindeki meyhanede uluorta çeteden olduğumu ağzımdan kaçırdım! neyse, komutan her seferinde affetti devam ettik...

yalnız komutanlar gerçekten askeri disiplin isteyen oyunu gerçek sanan veletler...hatta eşim de aynı bunların kafada, durmadan 'isyanlardan elde ettiğin ganimetleri ne zaman alacaksın, bak dolandırmasınlar!' deyip duruyordu...akıllım, para sahte, oyun sahte, ganimet sahte, ciddiye almaya ne gerek var değil mi?

biraz daha sabrederseniz size işin komik tarafını göstereceğim...

şimdi, en son isyan bugündü...ve çetenin birbiriyle haberleştiği sitedeki mesajlara bir bakın bakalım, isyanın sonucu ne olmuş??!! (siyahça kişisi benim)

komutan insanı:
Arkadaşlar,cuma günü tavşanlıda isyan olacaktır.

İnegölde bulunanlar,perçembe günü işe girmesin,grup halinde gideceğiz.

Sizlere isyandan bir gün önce yine oyun içi msj atılacaktır.

Emri alanlar,emri aldıklarını belirtsinler lütfen..

ben:

emri oyun içinde aldım...bugün işe girmiyorum..(zaten kafama göre iş yok!)
saat kaçta isyan etmek gerekiyor? bir de ayrıntılar lütfen...unuttum da...

yine komutan:

Saat önemli değil,isyan yarın olacak.Yarın istediğiniz zaman isyan butonuna tıklayabilirsiniz.

ben:(perşembeyi cumaya sımsıkı bağlayan gece):

birim birimm!
ilk ben isyan ettim, hadi hayırlısı...

bugün bana oyundan gelen mesaj:
bu ne şimdi???!!!! küstüm ama!!!
05-06-2009 04:14 : İsyanınız başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnız kaldınız. Ufak bir grup korkak askere karşı.

en büyük komutan: (bugün öğle saatleri):

Tavşanlı isyanı ikinci bir emre kadar iptal edilmiştir.

İPTAL SEBEPLERİ :

Cuma günü isyan edileceği bilgisini yanlış anlayan bir sevgili kardeşimizin, Perşembe günü (aslanlar gibi tek başına) isyan etmesi sebebiyle, Tavşanlı alarm durumuna geçmiştir.

Alınan istihbari bilgilere göre, Tavşanlı Kasabası

a) Aseslerce
b) Kasabadaki işbirlikçilerce

Korumaya alınmıştır.

Ayrıca, belediye reisi (Lalefem) Kasaba'da isyan ederek yönetimi her gün almaktadır. Bu kişinin karizması yüksektir.

Bu veriler değerlendirilerek liderlikçe yapılan istişare neticesinde
TAVŞANLI İSYANI İKİNCİ BİR EMRE KADAR İPTAL EDİLMİŞ olup, şu ana kadar isyan tuşuna basmayan askerlerimiz, kesinlikle isyan etmeyeceklerdir.

05/06/2009 saat :15:02
Baba_İlyas

ve benim cevap:

tuhhh! o aslanı napmalı bilmem! ama o aslan parçası perşembe gece yarısını geçince otomatikman cumaya girildi diye düşünmüş sanırsam...
hüfff ayrıca aynı aslan parçası; 'dur bu olmadı, tekrar yapiim!' deyip bugün öğle saatlerinde tekrar tek başına aslanlar gibi isyan etmiştir! ruhuna el-fatiha artık!...

başka bir maydanozumsu üye:

Komutanlardan emir gelmedikçe Hiç. bi asker Başına buyruk iş yapmamalı Bunu bir kez Daha anladık ve gördük bir daha böyle bişi yaşanmaz Umarım

en son benim cevap!:

komutanlardan emir gelmişti canım! bir yerimizden uydurmadık değil mi?!

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Etiketler
beyaz, sayfalari, siyahca'nin