Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben çevremdeki biçok kişiye göre aykırıyım ama çok memnunum.Ben hayatım boyunca kendi fikri olan bir insan oldum hiç bir zaman birilerinin peşinden gitmedim.Hayatımada benim gibibaşkaldıran asi insanlar girmiştir.Sevdiklerime hiç sorulamayacak soruları sorarım bilirlerki ben onlara kasıtlı olarak sormam.Bana içlerini rahatlıkla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-03-2008, 10:23 AM   #131 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ben çevremdeki biçok kişiye göre aykırıyım ama çok memnunum.Ben hayatım boyunca kendi fikri olan bir insan oldum hiç bir zaman birilerinin peşinden gitmedim.Hayatımada benim gibibaşkaldıran asi insanlar girmiştir.Sevdiklerime hiç sorulamayacak soruları sorarım bilirlerki ben onlara kasıtlı olarak sormam.Bana içlerini rahatlıkla dökerler benim kapım geçmek isteyenlere sonuna kadar açıktır.Geçmek dedim çünki bilirlerki her gün allaha bu kapıdan iyilik ve güzellikler geçsin gerisine kapansın diyorum.Canlarım buradan birbirimize hergün kendimizi anlatmamız bizim için bir şans sizlerde kendimi görmek yanlız olmadığımı hissetirmeniz inanın bana güç veriyoriyiki varsınız.Dün benim için çok yoğun geçen bir gün oldu.Annemi hastaneye yatırdık.Hacettepe hastanesine fizik tedavi için yattı.Ne kadar kalacağı belli değil 3ergün sırayla yanında kalacağız dün kız kardeşim götürüp yatırdı .Perşembe günü ben gideceğim.annem hayatı boyunca hastanede yatmaktan hep korkmuştu ama şimdi iyimiş.İnşallah tedaviye yanıt verir.Hiç değilse kendi ihtiyaçlarını karşılasa yeter.Annem hastalığını çok sevdi ama inşallah gayret eder.Bende kendime sedona yaparım,eft yaparım ha gayret.Sizleri çok seviyorum iyi günler hepimizle olsun .

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 19-03-2008, 12:49 AM   #132 (permalink)
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold

Mustangcım geçmiş olsun, annen biran önce sağlığına kavuşur inşallah acil şifalar dilerim.

Sana da kolay gelsin canım şifa olsun uyguladığın teknikler super

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 19-03-2008, 08:36 AM   #133 (permalink)
Mustang
Guest

Merhabalar,yakamoz'cuğum ne güzel şeyler göndermişsin öyle bütün yaptıklarım.Kitap ,çiçek eft hepsi çok güzel .Ben yarın anneme gideceğim bakalım nasıl geçireceğiz üç günü.

Alt 21-03-2008, 05:31 PM   #134 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım şimdi annenin yanındasındır...

umarım huzur içerisinde geçiyordur zamanınız...

en kısa zamanda annenin sağlıklı haberlerini alabilmek dileğiyle..

sevgiler..

Alt 24-03-2008, 06:11 PM   #135 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın,sevgili Shamanic güller çok güzeller teşekür ederim.Hastaneye gitmem baya zor oldu bizim oradan hastaneye direk otobüs var ama ben iki saat bekledim yol çok uzun araba kızlayı geçince beni beni tutmaya başladı.Neyse bütün olumsuzluklara rağmen hastaneye vardım.Kız kardeşim annemden öyle bi sıkılmışki dar kaçtı.Biz akşam üstüne kadar iyidik.Saat beşte annemi ayağa kaldırmıştım bana çok güvenir bu sefer aşırı güvendi kendini bırakmış yere düştü.Kafasını yere çarptı hastanedeki doktorlarveben acayip panikledik alıp ambulnsla hacettepe hastanesine gittik tomografisi çekildi.Hiç bir kötü bulguya rastlanmadı.Ama hayatımda bide oğlum düştüğünde bukadar çok korkmuştum.O gece beni uyutmamak için elinden geleni yaptı.Fizik tedaviye hiç ilgi göstermedi.Cumaertesi günü artık yavaş yavaş ona oradan buradan konuşmaya başladık.Ben ona nekadar şanslı olduğunu hastanede olmasına rağmen özel bi odada kaldığını en iyişekilde bakıldığını bu şansı iyi kulanması gerektiğini öncelikle iyileşmeyi kendinin istemesinin iyileşmenin yarısı olduğunu geriye gayret ederse başara bileceğini anlattım.Gece yatarken sabah daha iyi kalkacağım ben bu işin üstesindengeleceğim diye kendini motiveetmesi hakında bir söylev verdim.Oakşam yandaki odadaki teyze kızına çok eziyet etti.Kadıcağız bize gelip dert yandıkça annem çok etkilendi.Bana yavrum seni çok yoruyorum kusura bakma dedi.Ogecemiz sakin ve ikimizde uyuyarak geçti.Pazar sabahı annemi temizledim sanki banyo yapmış gibi oldu.Bu arada saçından çok memnun kalmış bana dua ediyor.Sabah yine kendini motive etmesi için bitur daha konuştuk.Ayağa kalkmasının kendi için önemini tartıştık.Günlük hareketlerini yaparken ayaklarını daha çok oynata biliyordu ve hareketleri yaparken daha istekliydi.Hatırladıkça hareket etmesini istedim bir baktım yapıyor.Ayrıca ölümün kolay ama yaşamın gayret gerektirdiğini.Yaşadığı süreyi niçin daha iyi yaşamasın diye çok konuştuk ve iyi olmaya karar verdi.Bana gelmeden çok dualar etti.
Bana gelince artık içimde ona karşı hiç birşey hissetmiyorum çok şeyler kırılıp dökülmüş artık iyi sözler bana birşey ifade etmiyor.Anneme sadece bana baktığı için bana verdiği emek için komşum emine teyzeye de yapacağım kadar iyi oldum.Kendimi bazı şeylerdenözgür bıraktım.Şimdi geçmişle hesaplaşmak yerine bu günü yaşamaya karar verdim.Hayatıma ne yaparım nasıl daha iyi yaşarım kendimi nasıl motive ederim.Önce ben sonra sevdiklerim en sonda sevmediklerim .Değişim güzel helede olumlu olursa tadına doyulmuyor.Hepinizi özlemişim.

Alt 25-03-2008, 09:52 AM   #136 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba , bu gün Ankara'da yağmur yağıyor çok özlemiştik.Hayat ne kadar garip geliyor eskiden sevmediğim kşilerle şimdi can ciğer konuşuyorum.Annemin sevmediği kişilere nekadar ön yargılı bakmışım tabiki benimde kendi fikirlerim vardı ama önyargılı.Bu gün kırklı yaşlarımda bile bunu göre bilmek bana iyi geldi.Ben artık daha huzurluyum kendimi hafiflemiş hissediyorum üstümdeki yüklerden kurtuldukça rahatlıyorum.Hastanede en çok kızımla kahve içmeyi özlledim. Eve geldiğimde evde kucuğum bana kremalı kahve hazırlamış onu içtim, bolbol sohbet ettik.Canım kızım iyiki var bazen benim fazla merhametli tarafım tutar o benim vicdanım gibi ama onlar sana bunu yapmışlardı acıma der.Bazen ayını şeyleri düşünür ,konuşur ve yaparız.Oğlumuda çok severim onunla zaman zaman atışsakta benim bidediğimi ikilemez.Kendi kocaman adam ama hala benim yanımda beş yaşında sanki .Bide sizlerle sohbet etmeyi özledim iyiki varsınız. Sizleri çok seviyorum.

Alt 25-03-2008, 10:03 AM   #137 (permalink)
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough

sevgili mustang telkinlerden sonra aynı durum bendede oldu. işyerinde sevmediğim ve beni sevmeyen kişiler beni çok sevmeye başladılar. halbuki ben yine aynı ben aynı şekilde konuşuyorum onlarla ama birden hepsi çok değiştiler. her zaman arkamdan konuşup bana zarar vermeye çalışan insanlar sanki saf değiştirip benimle beraber olmaya başladılar. bana yardım bile ediyorlar. ben dahil odadaki arkadaşlarda çok şaşırdılar buna. herşeyin bir anda güzel yönde değişmesi mucize gibi bir şey. telkinlerin bana her yönden çok yararı oldu çok mutluyum.
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 25-03-2008, 11:16 AM   #138 (permalink)
Mustang
Guest

Sevgili ,Gunes senin adına sevindim.İnşallah hepimize faydası olurda hayatlarımızda olumlu değişiklikler olur.En önemlisi insanın kendini bulması ve hayata daha iyi gözlerle baka bilmesi.Hepimizin gönlünden geçn iyi dileklerimiz olur inşallah.Sevgiyle kalın .

Alt 25-03-2008, 11:22 AM   #139 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point

Sevgili Mustang, Sevgili Güneş benzer değişimler bende yaşıyorum. Dostlar, düşman düşmanlar dost dost bildiğim ama canımı acıtmak isteyip tavır yapanlarda da bir değişiklik var. Ben artık insanların dost yüzlerini görmek istiyorum. Düşman, haset dışlayıcı yanlarını yeterince gördüm ve hayatın bana vermek istediği mesajı aldım...
Artık ayaklarımın üstünde kimseye yaslanmadan dim dik durabiliyorum ama aynı zamanda yanımda şefkatli dost insanlar istiyorum. Daha bir yıl önce hayatını uyumakla geçiren bir ben vardı küskün yaşadığı, yaşayamadığı biir çok şeye küsmüş kendini evine kapatan ve oradan o delikten hiç çıkmak istemeyen bir ben vardı. Bu gün ne mi değişti bu gün şükrediyorum her yeni güne bana getirdiklerine yada ben gütürdüklerini sanarak bana öğretmiş olduğu derslere... Artık insanları dost ve düşman olarak değerlendirip sınıflara ayırmıyorum ama daha net görebiliyorum kime karşı ne mesafede olmam gerektiğini...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 26-03-2008, 10:18 AM   #140 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba sevgili günlüğüm , bu günki gazetelerde okuduğum köşe yazıları hiçde iç açı değildi.Dün Ankara üniversitesinde olaylar çıkmış , önce can hemen oğlumu aradım dil tarihte olay varmış onların orada yokmuş.Aman benim güzel ülkeme neler oluyor.Ben kendimi iyileştirirken çevremde bisürü olumsuzluk var bunları nasıl aşarız bilemiyorum.Dünden beri Funda Ararın SENİ YARALAR KENDİM KANARIM BUNA YANARIM.şarkısına takıldım.Ben gerçekten birine karşı hakkımı savunmak için bile olsa kırıcı olsam kendimde kanıyorum.Bu yüzden çok fazla feda karlık yapmak zorunda kalıyorum.Bu sabah sitede gezerken Mevlana ile ilgili bi köşe gördüm çok güzeldi.Ben Mevlananın felsefesi ile çok şeyler başardım.Kendimi geliştirmeye Mevlana okuyarak başldım.Engin hoş görüsüve insan sevgisihep yol göstericim olmuştur.Şimdi çıkmak zorundayım daha sonra görüşürüz.

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks