Günaydın, dün dinlenerek ve uyuyarak geçirdiğim bir gün oldu .Bu hafat çok koşturup durdum ve böyle bir dinlenmeye ihtiyacım varmış meğer.Gündüz uyumamarağmen akşamda çok geçyatmadım ama sabah erken uyandım yine çok güzel sesiz ve huzurlu .
Bazen düşünüyorum neler yaptım neler kazanıp neler kaybettim diye en çok kaybettiğim şey zaman bazen boş insanlarla bazen tembellikle bazende çok çalışıp hiç bir yere gelememekle .
Ama kazançlarım uzun süreli dostluklarım sınırsız sevgilerim hiç bitmeyen öğrenme isteğim ve artık pozitif baka bilmeyi öğrenmiş olmam.Bunlar bana ne çok şey kazandırdı şu son zamanlarda kendimi bulmam beni nerden nereye getirdi .
Bir tarafım çok gelişirken bir tarafım yok oluyo hissederim .Artık iki tarafımda aynı anda gelişiyor hissedebiliyorum .Ablanızın içindeki yalnız çocuk büyüyor ve bu bana çok büyük bir coşku olarak geri dönüyor.
Bu pazar sabahında kendimle başbaşa huzurlu ve dingin bir haldeyim ne çok zamandır bu duyguyu özlemişim.Hani çok büyük bir kalabalığın içinde kendinizi yalnız hissdersiniz ya bende hayat hengamesinde kendimi çok huzursuz hissetmiim .Ben her gece yatarken huzursuz yatıp sabahta huzursuz uyanmışım.Şimdi gece yatarken gün içinde kendimi mutlu hissettiğim bir an bulup ona şükrediyorum ve sabahda çok huzurlu kalkıyorum .Bir aralar hep kötü şeyleri düşünerek yattığımı hayatımda düşündüğümde hiç iyi anları hatırlayamadığımı düşününce kendime ne çok haksızlık yaptığımı fark ettim .Kendi hayatıma ne çok haksızlık etmişim kendime ne çok kötü olay çekmişim .
Bazen kendimize ne çok kötülük edebiliyoruz.Kendi yaptıklarımızın suçunuda başkalarına yükleme kolaylığına gidiyoruz.Artık kendi hayatımın sorumluluğunu aldım sorunlarım için bana bunu yptılar demek yerine ben şimdi ona birEFT yaparım veya bir çözüm bulurum diyorum ve kendimle uğraşıyorum .
Kendiyle uğraşan insanın başkalarına ne demiş ne yapmış diye bakacak zamanı olmuyor ve zamanını boşa harcamıyor.Biraz geç oldu ama öğrenmenin yaşı yok yola devam.
Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.