07-08-2008, 12:24 PM
|
#423 (permalink)
|
Guest | Ynt: Mustang'in Rüzgarı Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Bilimik'cim doğum günü kutlu olsun.Sen belki okuyamazsın ama annen söyler sana nasıl olsa.Hayatın hep güzel olsun.Şans hep yanıbaşında dursun.
Mutlulukla,sağlıkla,huzurla dolu sevdiklerinle beraber uzun bir ömür senin,sizlerin olsun.
Buda benım hediyem naçizane. |
Oy oy Redflowerscığım ondan önce ben sevindim bu hediyeye:D
Bu gün sabahtan itibaren çok güzeldi...Kalktık bilimiğe tepsiye kahvaltısını hazırladık...Sonra başına gittik uyandırdık...O kadar çok sevindiki:D,sonra annem dayanamadı sabredemedi hediyesinide verdik...Ona daha da sevindi...En sevdiği şey puzzledır,üstünde motorcu bir adam olan puzzle almıştık ona...Sonra kargodan e-baydan istediği şey geldi tam doğum gününde,adam sanki bilmişte göndermiş...Üstünde Jim Morrison olan kol düğmeleri almıştı...Profösör olunca takıcam bunları dedi...Gözüm yaşardı ya...Ne kadarda büyüdü...İlk doğduğu günü hatırlarım,ilk karşılaşmamızı...O zamanda kocamandı:),uyuyordu sürekli...Öbür dünyadan bana oyuncak masa takımı getirdiğine inanmıştım:),onun için daha bi seviyodum kendisini:)
Sonra büyüdü,şirinleşti her yıl daha bir enteresanlaştı:)
Şimdi benim en yakın dostum,kardeşim,en sevdiğim insanlar top 5inde ikincisi:),birincinin kim olduğunu tahmin edersiniz sanırım:)
Bilimik... bas gitarınla böyle çalarsın bu sene umarım...Ama dersleride aksatmak yok haa...Alırım gitarını super |
| |