Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bir su perisinin günlügü :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bir su perisinin günlügü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ben ekin :) telkinlere baslayalı yaklasık 10 gün oldu az çok bişeylerin degiştigini hissetmek zor degil. benide buraya çeken birçogumuz gibi istedigm hayata olumlu düşenerek ulaşmayı istememdi ve bu yolda emin adımlarla ilerlidigmi düşünüyorum. en çok neyi degiştirmek istedigmi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bir su perisinin günlügü :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2009, 11:10 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Water_Nymph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 24
50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Water_Nymph is an unknown quantity at this point
Standart bir su perisinin günlügü :)

merhaba ben ekin :) telkinlere baslayalı yaklasık 10 gün oldu az çok bişeylerin degiştigini hissetmek zor degil. benide buraya çeken birçogumuz gibi istedigm hayata olumlu düşenerek ulaşmayı istememdi ve bu yolda emin adımlarla ilerlidigmi düşünüyorum. en çok neyi degiştirmek istedigmi sorarsanız buna öncelikle kararsızlıgım derdim. hayatım boyunda hep kararsız bir insan oldum hayatımın heryerinde her konuda gün geldi sabah ne giyecegimi bilmedigim için okula geç kaldım gün geldi 2 kişi arasında karar veremedigim için büyük aşklar kaçırdım belkide bu gitgide insanlarla ilişkilerimide bozmaya basladı ve ben insanlardan daha çok uzaklaşmaya basladım iş artık nerdeyse sf boyutuna geldi bu yüzden derslerim bozulmaya basladı evden bile çıkmak istemez oldum bu yüzden okulada gitmiyordum insanların arkamdan ne konustuklarını çok önemser oldum konusurken insanların gözlerine bakamadım tanımadıgım insanların arasında kendimi rahatsız hissettim....ama artık degişmeliydi kaderimin iplerini elime almalıydım bu sebeple hayatımda ters olan ne varsa silip yeni bastan çizmeye karar verdim. işte tam bu noktada olumlu düşüncelerim bi silgi gibi kötü düşünceleri yokederken telkinlerde bir kalemle yerlerine yenilerini çiziyor benim için ....
bu 10 gün içinde ilk günler biraz zor geçti bas agrısı ve midem bulantısıyla ama artık daha iyiyim suan tek sorunum sabahları asırı yorgun uyanmam. zinde uyanma telkinini dinliyorum 2 gündür . Dün sabah hiç olmadıgı kdr erken uyandım saaate bile gerek duymadan ama yine çok bitkindim uyandım ama kafamı yastıktan kaldıramadım bir türlü yine uyumusum sonra.
herneyse geç de olsa okula gittim ve yetisebildigim derslere girdim dersde inanılmaz rahattım hocanın sordugu sorulara atladım kafama takılanları rahat rahat sordum sınıftaki arkadaşlarla da gayet rahat konustum muhabbete girdim 1 senedir benle sohbet etmemişlerditanımıyorlardı bile okula gitmedigim için dersten sonra okulda ne zaman görseler selam verdiler birkaç saatte baya arkadas edindim yani sohbetimden hoslanmıs olmalılar yalnız hala gözlerine bakarken tereddüt ediyordum bu beni biraz sıktı ama vazgeçmek yok tabiki daha yolun basında sayılırım...
bugunluk bukadar şimdi meditasyon çalışması yapacagım arındıgımı ve göl kenarında ormanlık içinde bir evim oldugunu düşleyecegim nasıl bir hayatım olmasını istiyorsam oyle düşleyecegim kendimi bu bana çok iyi geliyor :)
umarım hergün bir adım daha ileri gidişime sahit olursunuz hepiniz mutluluk yagmuru altında sırılsıklam olmanız dilegiyle... şimdilik hoscakalın (:

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-05-2009, 01:10 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: bir su perisinin günlügü :)

günlüğün hayırlı olsun su perisi..
Alt 06-05-2009, 01:41 AM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Site ile erken karşılaşmanız çok iyi olmuş.Bu süreçte zaman zaman dalgalanmalar da olsa başa döndüğünüzü düşünmeyin.Başa dönmek yoktur.

Size önerim suçluluk ego,topluluk konuşma,sosyallik arttirici,başkalarının düşüncelerini önemsememe telkininden oluşan bir liste yapmanız.
Haftada bir kaç kez sf telkinini bu listeye ekleyebilirsiniz.
Diğer listeyi ise her gün dinleyin...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 08:42 PM   #4 (permalink)
Teğmen

50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

teşekkürler ilginize atakan bey ayrıca teşekkürler listemi hemen hazırlıyorum...

bugun olanlara gelince yine harikaydım :D kendimi artık daha çok sevdigimi hissediyorum uzun aradan sonra hoca bişey sormadan kendi arzumla sınıfta söz hakkı aldım ve düşüncelerimi herkesle paylaştım yalnız el kaldırıp söz alana kadar çok heyecanlndım ve bikaç kez vazgeçecek gibi oldum ama en sonunda kararımı verdim el kaldırdım düşüncelerimi söyledim ama ilk etapta sesim titredi kalbim agzımdan çıkacak gibi oldu yani söz hakkı almayı basardım ama çok uzun konusamadım ve rahat degildim malesef kendimi daha rahat ifade edebilmek konusunda biraz daha çalışmam gerekiyor

birde benim bir sorunum daha vardı düşüncelerimi kontrol edemiyordum bi türlü yani olumsuz şeyler düşündümün bile farkına varmadan kuruyordum durmadan kafamda otomatige almıstı beynim olumsuzlukları olumsuz düşündümün farkına ancak akşam günümü degerlendirince varıyordum bu sorunumu sitede paylaştım redflowers ın yardımıyla buna da bir çözüm buldum bana farkındalık alaarmı kurmamı söyledi akşam telefonumu kurcaladım ama her 1 saatte bana hatırlatması için bi türlü alarmı ayarlayamadım ne yapsam diye düşünürken aklıma baska bişey geldi alarm yerine cebime vazonun içinden aldıgım kalp seklinde bir tas parçası koydum elim ne zaman tasa giderse o an ne düşündümü tahlil ettim çogu zaman aklımdan önemsiz nötr şeyler geçerken olumsuz olanlarda az degildi...hemen olumsuzlukları iptal edip yerlerine olumlularını koydum kendimi daha iyi hissettim .... yeni listemi hazırlamaya ise birazdan baslayacagım ... bugunluk hoscakal günlük (:
Alt 07-05-2009, 11:57 PM   #5 (permalink)
Teğmen

slm günlügüm yine gün bitti kostura kostura sana geldim :) çalışmalarım gayet iyi gidiyor bugun telkinlere birde görsel olanları ekledim biraz fazla yüklenmiş olsam gerek yine biraz basım agrıyor :)
ama asıl anlatmak istedigim elbette bu degil.bugun çok garip birşey oldu bilmiyorum çekim yasasıyla falan alakası var mı çünkü çekim yasasını uygulayacagım diye özel birşey yapmadım bunun için. akşam bikaç arkadasımla buluştuk kendi aramızda doguda okuyan bikaç küçük kardeşimize yardım yapma kararı almstık bunun için ayırdıgımız parayı bugun yardımı gerçekleştirecek arkadasımıza verecektik toplanma amacı buydu. yalnız minibüsten indigimde elimi ceplerime attım çantama baktım ve malesef parayı almayı unutmustum o kadar üzüldüm ki yol uzak oldugu için geri dönmem de artık bişey ifade etmeyeckti yakında dükkanımız var ama o saatte babam çoktan kapatmıs eve varmak üzere olur. içimden bunu ne kadar çok istedgimi geçirdim sadece ikinci bir yardım fikrine kdr malesef bi katkım olamayacktı ve gerçekten o an yardım edebilmeyi herşeyden çok istemiştim cafeye girdim direk parayı unuttum ya nasıl oldu anlamadım falan diye arkadaslara açıklama yaptım o sırada telefonum çaldı açtım hemen annemdi arayan baban dükkanda işler bu akşam yogunmus işin bitince yanına git eve beraber dönün dedi !!!! inanamadım babam dükkandaydıı hemde o saatte çok nadirdir geç kapattıgı ucarak babamın yanına gidip aldım ondan parayı ve arkadasıma verdim ..... çok mutluyum bu gece birilerine yardım edebilmiş olmanın huzuru ile yastıga basımı koyacak olmanın ve böyle küçük mucizelerin hayatımıza kattıgı renkler gibisi yok günlük.... şimdilik hoşçakal
Alt 11-05-2009, 12:13 AM   #6 (permalink)
Teğmen

artık ametist tasından bir kolyem var boynumda kulagımda telkinler bir de yenilmez bi inancım var basarabilcegime :). kolye burucumun tası negatif enerji yüklü oldugu için vucudumdaki negatif enerjiyi çekiyor böyle bişeye ihtiyacım vardı (: ... ne secret ne kuantum nedersen de o herneyse onemli olanın bunun degilde insan olmanın farkındalıgına varmak oldugunu anladım bugun. insan olmak ne büyük bi kavram asla bilemezmişim ne büyük güç halbuki hep sınırlı oldugum öğretilmişti hiç sorgulamamıstım gücü sorgulanamayacak kadar büyük bir varlıgın parçası onun aynası olan ben nasıl böyle sınırlı olabilirim diye? keşke daha önce sorup cevaplarını daha önce arasaymısım yinede geç kalmıs sayılmam...tek sey isterdim suan keşke bi ısın tabancam olsaydı etrafımdakilerin olumsuz düşüncelerini içine çekebilceim çünkü artık olumsuzluk duymaya tahammülüm kalmadı gerçekten telkinlerin en ama en belirgin etkisi bende bu ! biri yada birileri olumsuz şeyler söyledimi avazım çıktıgı kadar bagırasım koşarak ordan kaçasım geliyor yapamayınca aglamak istiyorum gerçekten tahammülüm asla kalmadı herkesi kendim gibi yapmak için şartlar olgunlaşana dek buna bi çözüm bulmalıyım ama ne???? :S
birde arada birde olsa hala kendimle şiddetli kavgalar içinde buluyorum kendimi galip gelmek için çok çabalamam gerekiyor ve bu beni yoruyor oyle zamanlarda inancımı kaybettigim hissine de kapılıyorum.. sonra içimde bi yolculuga çıkıp öfkemin yerini buluyorum simsiyah ve çok çirkin...yavasca derin bir nefes alıyorum ve veriyorum nefesimle beraber içimden çıkıp gitmesine yok olmasına izin veriyorum yerine ise yepyeni ve berrak duyguları bana tasıyacak taptaze bir nefes alıyorum...şimdilik böyle iyiyiz... ekin olmayı seviyorum ben olmak dünyanın en güzel duygusu ........ :D
Alt 11-05-2009, 04:10 PM   #7 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Merhabalar Water_Nymph,

Günlüğün hayırlı olsun..Kendini geliştirdiğin güzel değişimlerle dolsun taşsın..

Hatırlıyorum da, bu kararsızlık sorunu bende de vardı bir zamanlar..Telkinlerin olumlu sonuçlarını yaşadıkça,kendine ne kadar güvenli ve kararlı bir insan olduğunu daha iyi anlayacaksın..

Herşeyin gönlünce olması dileklerimle..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2009, 04:29 PM   #8 (permalink)
Teğmen

yenibirhayat; tesekkür ederim.... inan olumlu gelişmeler yasamayı bende istiyorum hatta yasadıgımada inanıyordum ama son 2 gündür berbat bir ruh halindeyim, hayatımı degiştirmek için burdayım ama 2 gündür sebepsiz bir gerginlik var üzerimde durmdan nagatif şeyler düşünüyorum çekim yasası denen seyin kanıtlarını görmek isteyen zihnimle mucadele edemiyorum derinlerdeki o olumsuz çirkin ses hep geliyo suan aglıyorum çokmuş bitmiş bi haldeyim ve çok yorulmus. hala insanları çok önemsiyorum hala onlarla mücadele edecek gücüm yok koca kalabalıkta yapayalnızım ve mutsuzum hiçbir şey basaramayan sorumsuz bir insan oldgumu ve bunun hep böle gidecegini sölüyor içimden bişeyler ellerim titriyo çaresizlikten kalbimin tam ortasına hancer yemiş gibiyim. elimden bagıra cagıra aglamaktan baska bişey gelmiyo basladıgım noktaya geri döndüm bugun vazgeçmek istemiyorum ama bana bendn baskasının yardımının dokunmayacagını biliyorum ve ben suan bana düşman hiçbizaman yanımda yardımcı olmak istemedi o yüzden burdayım bu noktadayım ve yine kendim tarafından terkedildim!!!! belkide en acısı bu kendim bile benden uzakta zavallı ve acınası hissediyorum hiç dogmamıs olmayı diliyorum yine .....

Bookmarks

Etiketler
gunlugu, perisinin