merhaba ben ekin :) telkinlere baslayalı yaklasık 10 gün oldu az çok bişeylerin degiştigini hissetmek zor degil. benide buraya çeken birçogumuz gibi istedigm hayata olumlu düşenerek ulaşmayı istememdi ve bu yolda emin adımlarla ilerlidigmi düşünüyorum. en çok neyi degiştirmek istedigmi sorarsanız buna öncelikle kararsızlıgım derdim. hayatım boyunda hep kararsız bir insan oldum hayatımın heryerinde her konuda gün geldi sabah ne giyecegimi bilmedigim için okula geç kaldım gün geldi 2 kişi arasında karar veremedigim için büyük aşklar kaçırdım belkide
bu gitgide insanlarla ilişkilerimide bozmaya basladı ve ben insanlardan daha çok uzaklaşmaya basladım iş artık nerdeyse sf boyutuna geldi bu yüzden derslerim bozulmaya basladı evden bile çıkmak istemez oldum bu yüzden okulada gitmiyordum insanların arkamdan ne konustuklarını çok önemser oldum konusurken insanların gözlerine bakamadım tanımadıgım insanların arasında kendimi rahatsız hissettim....ama artık degişmeliydi kaderimin iplerini elime almalıydım bu sebeple hayatımda ters olan ne varsa silip yeni bastan çizmeye karar verdim. işte tam bu noktada olumlu düşüncelerim bi silgi gibi kötü düşünceleri yokederken telkinlerde bir kalemle yerlerine yenilerini çiziyor benim için ....
bu 10 gün içinde ilk günler biraz zor geçti bas agrısı ve midem bulantısıyla ama artık daha iyiyim suan tek sorunum sabahları asırı yorgun uyanmam. zinde uyanma telkinini dinliyorum 2 gündür . Dün sabah hiç olmadıgı kdr erken uyandım saaate bile gerek duymadan ama yine çok bitkindim uyandım ama kafamı yastıktan kaldıramadım bir türlü yine uyumusum sonra.
herneyse geç de olsa okula gittim ve yetisebildigim derslere girdim dersde inanılmaz rahattım hocanın sordugu sorulara atladım kafama takılanları rahat rahat sordum sınıftaki arkadaşlarla da gayet rahat konustum muhabbete girdim 1 senedir benle sohbet etmemişlerditanımıyorlardı bile okula gitmedigim için dersten sonra okulda ne zaman görseler selam verdiler birkaç saatte baya arkadas edindim yani sohbetimden hoslanmıs olmalılar
yalnız hala gözlerine bakarken tereddüt ediyordum bu beni biraz sıktı ama vazgeçmek yok tabiki daha yolun basında sayılırım...
bugunluk bukadar şimdi meditasyon çalışması yapacagım arındıgımı ve göl kenarında ormanlık içinde bir evim oldugunu düşleyecegim nasıl bir hayatım olmasını istiyorsam oyle düşleyecegim kendimi bu bana çok iyi geliyor :)
umarım hergün bir adım daha ileri gidişime sahit olursunuz hepiniz mutluluk yagmuru altında sırılsıklam olmanız dilegiyle... şimdilik hoscakalın (: