| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yeni Hayatın GünlükleriHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeni Hayatın Günlükleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nilsoy Nickli Üyeden Alıntı seni canı gönülden tebrik ediyorum... irade buna denir...madalyada çok yakışacak ... eeeee rütbende artınca tanımazsın artık bizi..( şaka şaka)... sınavınıda başarırsın ...konuya önyargılarını bırakarak yaklaş.. bu matematik yargısı hep öğretmenler yüzünden oluyor.. tabi eğitim sisteminin ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Slm herkese nerdeyse bir ay olmuş günlük yazmaya başlayalı ![]() ![]() Artık sigara ile ilgili yazmak istemiyorum nikotinsiz günlerdeyim, altı gündür içmiyorum,Yalnız sigaradan kurtuldum şimdide ciklete sardım malesef, gerçi hala rüyalarımda görüyorum ve hayallerimi süslüyor ama aşkımız bitecek böyle giderse. ![]() Yaz geldi benim depresiflik kayboldu huzur,umut,mutluluk şeklinde ortaya karışık bi hallerdeyim.Gezip tozuyorum.Manita da ekledik üstüne.Bide havalar güzelken denize gidip sezonu açayım iyice taçlandırayım diyorum ama karadeniz ısınana kadar yaz bitecek be kardeşim buz gibi diyo şansını deneyenler. Telkinlere ![]() ![]() Bu ara bişey dikkatimi çekti insanların ne düşündüğünü veya düşüneceğini eskisi gibi önemsemiyorum, önemsediğimi anladığım vakit "şişşt dur bakalım aslolan sensin gerisi teferruat" diyorum kendimi toparlıyorum ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() Serkan kardeeş slm bu aradaa ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
![]() | ![]() Slm herkese Bu günlerde sık yazıyorum neden: Çünkü yeğen işgalinden geçici olarak kurtulan bilgisayarımın başındayım bikaç günde olsa hasret giderecez inşşallah İşe başlıyım ilk olarak bi dizüstü alcam kardeşim olmuyo masaüstünden hayır yok masaya kim yerleşirse o sahipleniyo bilgisayarı ![]() Varmı dizüstü gibisi dizimin üstünde paşa paşa kullanırım, kimseylede paylaşmayacam, kullanırken dizimin üstünde, kullanmadığım vakittede dizimin dibinde oturur artık. ![]() Neyse günlük yazmaya girmiştim ama sitemli bi giriş oldu aslında daha dün yazdım ne yazacam bende bilimyom 24 saattte düne göre aman aman diyecek bişey olmadı.
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() | ![]() A.slm kardeşlik hoşgeldin günlüğüme.12 martta sigarayı bıraktıysan sana bi madalyon yetmez kardeş, bi 8-10 tane verilmesi lazım dimi yani sanki parayla satıyolar madalyonu, versinler kardeşim bol keseden aaaaa...
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ben sigarayı bırakalı 4 yıl doldu.. darısı başınıza... eşimde bıraktı ki... her duyan inanamıyor... günde 4 paket içer olmuştu.... bırakma evresinde heryer sakız doluydu.. artık koliyle alıyordu sakızı...... ama bugeçici ...... zamanla onuda azaltıyorsun.. çenen çok ağrımadıça dert etme....... ço önemli bir şeyi başarıyorsun şu anda... milyonların başaramam dediği şeyi yaşıyorsun... sonrada göğsünü gere gere ben bıraktım diye hava atacaksın.. |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() | ![]() herkese slm yeniden yine bir fırsat buldum yazayım dedim günlüğüme. gerçi yazacak bişeyde bulamıyorum artık her zamanki gibi ewdeyim orta şeker hayat dewam ediyor. Aslında benim tarafımdan gördüğüm değişiklik ve olayları anllattım hep birde başkalarının söyledikleriyle bi anlatayım şu son bir ayımı. Öncelikle satır başları: hep doğa versiyonları dinlediğim için telkinlerin herkes su sesinden çok kuş sesini duyuyor o yüzden kuş sesi dinlediğimi sanıyorlar, bunu söylüyorum çünkü konuşmaları dialog olarak yazcam ne diyo bunlar demeyin. Annem: Uyan öğlen oldu Ben: Tammmaaamm 10 dakka daha Annem: Yine mi kuşlar ötüyo niye dinliyon ne anlıyon bu kuşlardan Ben: Anne o kuşlar psikolojimi düzeltiyo bilinçaltı mesaj var içinde Annem: Ne diyolar Ben: Mutlu ol diyolar, bence sende dinle senin benden çok ihtiyacın var, depresyondasın ya hani Annem: Ben kırk senedir kuş sesi içindeyim kuşlarla düzelecek olsa zaten bozulmazdı psikolojim , sen şu kaynanamı (babaannem) ewden kaçıracak bi kuş sesi bul bak nasıl düzeliyorum üç günde Ben: ![]() ![]() 2. Babaannem: Guşlamı ötüya burda Ben: Ewet babaanne Babaannem: Nerdele hani Ben: Teypten geliyo ses ,kuş yok Babaaanem: uşam guş sesi diyneme neye cereyan yakıyoy eviy önünde bi sürü guş va ya çık diyne Ben: !!!(hatırlayamıyorum kendimi kaybetmişim gülmekten)
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Süper babaaanne ![]() ![]()
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
![]() | ![]() 3. Yeğen: Inga, Inga Kardeşimin Eşi: Ay bıktım senden uyu yavrum... Kardeşimin Eşi: Abi şu senin kuşlar işe yarıyomu, delirecem az kaldı Ben: Yarıyo işte sigarayı bile bırakıyoz baksana Kardeşimin Eşi: Bende dinleyem bari kuşları psikolojim düzelsin biraz... 4. Ben: Çok iyiyim bu ara sorma Arkadaş : Hayırdır Ben: Bilinçaltı telkinler dinliyorum çok iyi geldiler, sigarayı bile bırakıyorum Arkadaş : Bi dinletsene nası bişeymiş onlar - Arkadaş : Yaw bunlar kuş sesi olm bildiğimiz Ben: O kuş seslerinin içinde işte mesajlar Arkadaş : İşe yarıyo diyosun yani Ben: Aynen -----------------Bir hafta sonra -------------------- Arkadaş : Alo abi naber Ben : Sağol kardeşim iyidir senden naber Arkadaş : Yat kalk, şafak say bildiğin askerlik işte Ben : Allah kurtarsın Arkadaş : Senin kuşlar ötüyo yine Ben : Ne kuşu leyn Arkadaş : Hehe bilinçaltı kuşları abi, ötüyolar ya duyuyorum işte Ben : Yok kardeş bahçedeyim ben, ağaçtaki orjinal kuşların sesi o, bunlar düz ötüyo bilinçaltı meşaz yok bunlarda ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunlukleri, hayatin, yeni |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeni Hayatın Günlükleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nilsoy Nickli Üyeden Alıntı seni canı gönülden tebrik ediyorum... irade buna denir...madalyada çok yakışacak ... eeeee rütbende artınca tanımazsın artık bizi..( şaka şaka)... sınavınıda başarırsın ...konuya önyargılarını bırakarak yaklaş.. bu matematik yargısı hep öğretmenler yüzünden oluyor.. tabi eğitim sisteminin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi