16-03-2010, 06:59 PM
|
#87 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Sevgili günlük (ve okuyanları) gerçi adın günlük olarak kaldı ben 3 ayda bir yazıyorum anca ben baştan uyarmıştım ama beceremem günlük yazma işini diye Neyse uzun bi aradan sonra beraberiz yine. benim yazmadığım arada ne oldu toptan yazayım artık. Ders çalışma işinde bi ritim tutturdum artık. hani tam standart oturtamadım düzenli çalışma işini ama onun içinde uğraşılarım sürüyor. En son iş görüşmesi için yazmışım kabul edildim ama şartları benim istediğim gibi değildi ben kabul etmedim Ama iyi haber kul istemiş bi göz Allah vermiş iki göz işimi değiştirdim yani arasam bulamazdım bu kadarını. oda nasıl oldu işe alınmadan bir iki gün önce namaz kıldıktan sonra sitemli bi dua ettim " Allah'ım şükür işim var ama bu iş olmuyor artık ,çalışma saatleri berbat ne ders çalışabiliyorum ne ibadeti yapabiliyorum, ne yaşayabiliyorum bi kıyak yap hayırlı iş nasip et acilen" dedim ivedidir notu ekleyip gönderdim dua olarak. Duaya cevap baya hızlı geldi ertesi gün bir iş konuşuluyor çalıştığım yerin hemen yanına yapılacak rezidans inşaatına güvenlik görevlisi alınacaktır diye aslında güvenlik işine devam etmeyi düşünmüyordum geçiciydi sonuçta ama çalışma sistemi çok rahattı, işin ilginci çalıştığım yerde herkes biliyor ama kimse kimseye söylemiyor (sanki top secret bilgide) nereye kime başvurulacak bi bilgi yok yani. birde gece vardiyasından çıkıyorum dinlenip tekrar dönmek için 11 saatim var iş başvurusuna gidersem 2 saat uyku ile gelicem işime hemde sadece başvuru için değmez diye düşündüm, sonra içimden dedim hayatta bişey kovalamadan başarı olmaz nolucak bugünde uykusuz kal ölmezsin dedim. neyse sabah başvuruya gidecek birilerinin kuyruğuna yapıştım bende geliyorum diye kıvıramadılarda böyle yüzsüzlük yapınca gelme filanda diyemediler gerçi asıl yüzsüzlük onlarda böyle bişey warken beni çağırmaları lazımken ben onların peşine takılıyorum. Başvuruyu yaptım 9 kişi alınacaktı o günde alımın acilen yapılması gerekiyormuş, o gün gelmesi gereken ve bana haber vermeyen çok kişi gelmediği için işe kabul edildim. Ertesi gün çalıştığım işyerinden istifa edip 2 gün sonra yeni işime başladım bu arada fırsatı kaçıran herkes o günden beri kafasını taşlara vuruyor ama kısmet benimmiş " Kısmetse gelir Bağdat'tan Yemen'den kısmet değilse ne gelir elden." . Allah'a şükür duaya hızlı cevap geldi hani bilsem böyle olacağını bikaç ekleme daha yapardım o günkü duaya ev araba aşk para pul filan. |
| |