Ewet tekrar merhaba sevgili günlük, aslında adın günlük ama ben anca haftalık ziyaret edebiliyorum seni idare et artık
Evet son 4-5 gün olanları özetle bir yazayım:
Telkinlere son gazla dewam ediyorum şu ara vaktim olduğu için gündüz gece telkinleri dinliyorum durdrabilene aşkolsun, kantoron çayı aldım denemek için herkes övüyordu bakalım nassı bişiy dedik aldık tadı fena değilmiş balla karıştırınca baya içiliyo yani, etki olarakta ilk gün pek bişey anlamadım ama daha sonra ne biliyim belkide psikolojik olarak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Bu arada bilgisayarlı günler sona erdi benim bir yeğenim war çok sewimli 1,5 yaşında yalnız işte bir kötü bir huy edinmiş ben askerdeyken; recep ivedik ve dondurmam gaymak izlemeden yemek yemiyor, müzik ve klip olmadanda uyumuyor
Hal böyleyken zaten ara ara kullanabildiğim bilgisayarımı artık tamamamen yeğenin kullanımına tahsis ettik onun odasında artık, anca uyumadığı yada yemek yemediği zamanlarda şimdiki gibi yani oturabiliyoruz bilgisayar başına
iki fırt yazı yazabiliyoruz işte.
Gece dinlemeleri sorun oldu ilk gün tabi gece dinleyemedim sesten uyuyamadığım için ertesi gün uykuya dalmanın insanın kendi seçimi olduğunu öğrendim eğer gerçekten şartlanırsa her ortamda her saate uyunabilirmiş bende denemeye karar verdim.
Telkinler mp3 playerdan hoparlöre bağlı açıkken geçtim yatağa normal uyuma saatimden 2 saat erken hemde şartlanmak için de çitten atlayan koyun sayayım dedim her koyunda uyuyacağım diyorum.Daha doğrusu gözümde koyun canlandırmaya çalışıyorum hep çitin üstünden atıyla atlayan redkit misali kovboy görüyorum neyse baktım olmuyo takılmadım bende kovboy saymaya başladım
Kaç kovboy oldu bilmiyorum 2000'den geçmiştir belkide uyumuşum.Artık bu sistemi kullanıyorum gece telkinler için ama zahmetli oluyo dünya kovboy nesli tükenmeye yüz tutmuştur artık
Neyse daha pratik bir çözümü var tabiki elektronik zamanlayıcı devre kullanmak yaklaşık uyuma süresine ayarlayıp bırakacaksınız bilgiyarın zamanlanmış görevlerinden bir eksiği kalmaz bu tip devreler var lisede elektronik bölümü okudum hatta yapmıştım bir tane hazır aradım ama daha bulamadım, inşallah bulup kovboyları kapıdan kovacam büyük bi keyiflewave
Rüyalarla başım belada görmediğim bütün arkadaşlarımı rüyalarda görür oldum bişey değil her rüyada uyanınca uyunmuyo uzun süre günde 3-4 tane görmeye başlayınca uykular delik deşik ama buna rağmen yine zinde sayılırım kalkınca.
Neyse dün doğum günümdü resmi olarak 28 yaşına bastım, bana göreyse dün doğdum bugün bir günlük
bebeğim hafifledim yani...
Mutluyum daha da mutlu olmak istiyorum dünya...