Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371692-okumayinbu-gunluk-sizin-icin-degil.html)

teoman_ 14-05-2009 02:46 PM

Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

artık çok geç
okudum günlüğünü :)
dalgalanma dediğimiz şeyi yaşıyorsun bir süre sonra ortadan kaybolacaktır bu öfke olayı...super

nilsoy 14-05-2009 02:56 PM

Cevap: OKUYORUM.. ÇÜNKÜ BEN OKUMAK İÇİN VARIM :)

redflowers cığım ilgine ve takibine teşekkürederim...ağlamaktan gocunan biri değilim ama buda gülmek gibi içten gelmeyince dur bir ağlayayım diyemiyorsun.... ağlamayı istiyordum ama 2 damla akınca bitiyordu hep..üzüntüm bir baraj gibi doldu doldu içimde boşalmadıkça korkuyordum birgün bu baraj ya taşacak yada yıkılacak diye...... hep olmadık bir yerde patlayacağım ya çok alakasız birine yada bir olaya denk gelirse ya rezil olursam diye ayrıca setlerde koymuşum meğer .....temelinide buldum ilkokul 3 teyken arkadaşımla bir tartışmamız olmuştu ve ben olayı öğretmenime anlatırken bana neden ağlıyorsun suçlumusun sen suçlular ağlar cümlesini söylemişti..ben tabi bunu 2 yıl önce hatırladım.(36 yaşındayım 9 yaşımda olmuş bu olay.....)

nilsoy 14-05-2009 03:01 PM

teoman senide ben okumuştum..eşitlendik o zaman..egzersizler nasıl gidiyor....... grubunada katıldım görmüşsündür.....

teoman_ 14-05-2009 05:59 PM

Alıntı:

teoman senide ben okumuştum..eşitlendik o zaman..egzersizler nasıl gidiyor....... grubunada katıldım görmüşsündür.....
egzersizleri günümde olursam yapıyorum olmazsam kalıyorbisiklet

MuminOKAN 14-05-2009 07:26 PM

Alıntı:

nilsoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462410)
mumin bey size bir sorum olacak aklıma takıldı...gece laptopu şifonyerin üstüne koyuyorum.....eşim o tarafta yatıyor.. benden 3-4 metre uzakta kalıyor..malum rahatsız etmesin diye seside çok açmıyorum..yinede telkinleri algılıyormuyum diye aklıma takıldı.. bununda bir kapsama alanı var mı (şakayla karışık merak ettim)

selamlar.
kulaklarımız herşeyi duyuyor.
bu sebeple sakınca yada ekstra fayda durumu yoktur.
bende geceleri dinliyorken yakın mesafede sesi kısık dinliyorum.

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

nilsoy 15-05-2009 12:36 AM

GÜNLÜĞÜME GELEN HERKESE GETİRDİKLERİ TÜM GÜZEL ENERJİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM..

nilsoy 15-05-2009 01:19 AM

bu sabah( öğlen 12 gibi ) enerjim düşük kalkmıştım..oysa birkaç gündür yıllardır yapamadığım şekilde kalkıp kahvaltımı yapabiliyordum....(önceden yaptığıma kahvaltı demek biraz abes oldu brunch demek daha doğru olur)
gece kendine güveni açmıştım sabaha doğru yataktan birden fırladım...nefes alamıyor gibiydi...sonra su içeyim dedim içemedim boğulacak gibi oldum.. tüm bunların etkisiyle kötü bir gece geçirmiştim yani...

nilsoy 15-05-2009 01:39 AM

saat 13 de dr randevum vardı o saatlerde günlüğüme yazmaya başladım...malum okuyanlar bilir birden ağlama krizim agl34tutmuştu....valla enerjim yerlerde sürünüyordu...yazdıkça rahatladım..ferahladım... hafifledim.. sonra gecikmelide olsa dr gittim..
bu arada 1 aydır bir kilo vermek için bir dr a gidiyorum....
adam tıklım tıklım.. happy6bekleyenler o kadar ki dr la ancak tartılırken konuşacak zamanınız oluyor..
odadan çıkan şu kadar kilo verdim diyor. k8908..herkes mutlu .uy897uy897.sanki tavuk çiftliği ortalık tombul piliçlerle dolu ( bu arada erkek hastalarıda var ) tombul gir sülün gibi çık ( bak bu iyi slogan olur..)..
dr beni tartıyor adam kıpkırmızı oluyor... valla saç ektirmiş o yüzden kafatası görülüyor...tepesine kadar kızarmış...kilo vermek nerde...üstüne 1 kilo almışım..... bana nasıl söylese bilemiyor..25889. bende moral sıfır + kilo 1 yine kazanan kilo oluyor2600

nilsoy 15-05-2009 01:49 AM

kilo güvene geçmek için gece gündüz full ego ve suçluluk dinliyorum.... 70-80 saat dolsun diye ama sanırım suçluluk bana ağır geldi... şu anda ego + koruma kalkanına geçtim sanki onun telkin içeriği bana daha çok hitap etti.. umarım yanlış yapmıyorumdur..suçluluğu da zihnimiz daha açık oluyor diye uyumadan bir kaç saat önceden dinlemeye başlıyordum ve uyku süresince açık oluyordu .. zaten eskidende huzurlu bir uykum yoktu ....sabahlara kadar otururum.. ama bu durumdan hiç memnun değilim

nilsoy 15-05-2009 11:32 AM

erken kalktımmmm...25889 ( bana göre erkende insanlar sabah mesaisini bitirecek nerdeyse..)
ama bu sitede ne öğrendim : acele etmeden blissy bebek adımlarıyla yavaş yavaş smileydance...
zaten yıllardır sıçrama yapma çalışmalarım olimpiyatlara katılmak çabası kadar mantıksız dı.. ben yürümezken 100 metrede dünya rekoru kırmaya çalışmak gibi bir şey di yani...
tam bir zıtlıklar durumu benim dünyam... ya tamamen hareketsiz oturuyorum... yada kurulu makina gibi hızla yapmaya çalışıyorum...
ama dün sanki içimde birşey yavaş dedi... tadını çıkar herşeyin.. tüketme hemen... o yüzden yaptıklarımı oyalanarak yaptım dün.. ilginçtir huzur buldum..super. oysa önceden koşturur telaşlanır sonrada yorgunluktan tadını çıkaramazdım hiçbirşeyin...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 PM.