Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı
tekrar günlüğüme kavuştum... yine adım atamadım.... aynı noktadayım... ama tek fark artık daha kararlıyım.. daha çok bireyim... birazda gıcık birşey oldum.. gördüğüm hatayı affetmiyorum hemen söylüyorum.. sesim daha yüksek çıkmaya başladı... |
Selam
Ne güzel, hayatını daha doğrusu hayatıon hakkındaki düşüncelerimi değiştirmek için radikal bir karar almış ve güzel adımlar atmışsın. Sen şu anda değişim göbeğindesin. Değişeceksin, istediklerini tek tek başaracaksın. Hepsi yoluna çıkmış. Ama ego her zamanki gibi gireceğin yeni durumdan, ve olmak istediğin yeni hallerinden korktuğu için seni de korkutuyor.
Yeni bir işe başlarken, hiç tanımadığın insanlarla bir araya geldiğinde duyduğun tedirgin ve huzursuz halleri yaşıyorsun. Aslında sen değişmeyi seçtin, değişiyorsun ama egon seni korkutuyor, sadece korkuyorsun...
Ama attığın adım ve gittiğin yol güvenli sen daha güzel, daha olumlu ve çok daha güvenli bir hayata başlıyorsun. bunu önce kendine ve sonrasında egona usul usul anlat. Egonla konuş.
Sevgili Egom ben şu anda şu durumda olmak istiyorum ve bu durum bana şu- şu- halleri yaşatacak.-geçmişinde örnek varsa- Tıpkı o günlerdeki hallerimde olduğu gibi, çok kolay, çok emin ve çok mutlu olacağım. Hayatım bu hallerimden daha güvenli, daha mutlu ve huzurlu oluyor.
Ben yeni durumuma kolaylıkla geçiyorum" de
Ne güzel başlarken herşey için :Kolay yazmışsın. Yine öyle yaz ve düşün..
Hayat aslında çok kolay.
Zorlaştıran KORKULARIMIZ..
KORKULARIMIZDAN kurtulmak ÇOK KOLAY..
KOLAY GELSİN.. YOLUN AÇIK OLSUN..