30-06-2009, 08:39 PM
|
#12 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: roniyek nu Alıntı: MERAGİR Nickli Üyeden Alıntı
selamlar dört buçuk aydır dinliyorum etkilerini az da olsa görüyorum. ama pek büyük bir fark olmuyor.şöyle ilk başlarda dik yürüme etkisi vardı gözlerimde bir parıldama oluyordu acaba onlar psikolojik olarak mı oluyordu çünkü sitedeki paylaşımları okuyordum.günde 10 -12 saat dinliyorum etkilerini nasıl tam olarak görebilirim.doğa versiyonlarını t.kk.ego.sos.artırıcı-kendine g-s.fobi-arasıra da suçluluk telkinini dinliyorum.kesinlikle önerildiği şekilde dinliyorum...ya devam ya da bırak aşamasındayım.ne yapmalıyımmm?? | Kardeşlik az da olsa etkisini görüyorsan bırakma isteğin neden ki sonuçta iyileşme yolunda adım adım ilerliyorsun.
İlk başlardaki etkiler çabuk farkedilen etkiler bu yüzden ondan sonra ilerleme kaydedemiyorum hissine kapıyorsun banada öyle geldi baya bi süre.Ama bu hale bi günde gelmedik bi günde düzeltecek sihirli bir değnekte yok malesef sabırlı olup sonuna kadar zorlamak için çıktık yola.
Listen güzelde bişey dikkkatimi çekti yazının ilk başında depresyon tedavisi gördüğünü yazmışsın listende depresyon dünde kaldı telkinini göremedim ayrıca suçluluk telkinini ara sıradan sürekli hale getir derim geçmişin izlerinden kurtulamadığımız için depresyona giriyoruz çoğu zaman o yüzden bu telkin senin için önemli diye düşünüyorum.
İnşallah vazgeçmez devam edersin, zor bi durumdasın anlıyorum (hemde çok iyi anlıyorum), çabuk sonuç almak istiyorsun doğal olarak o kadar çabuk bir sonuç alamk zor malesef yalnız değilsin ama benden tavsiye
Hayat senin, olan bitenin sonuçlarına sen katlanacaksın, ben bu yazıyı yazarken durumuna üzülüp yardım etmek isteyeceğim yada bir başkası okurken üzülecek yardım etmek isteyecek birşeyler yapmak için çalışacak belki ama akşam oldu mu evli evine köylü köyüne kimse hatırlamaz bile; yine hayatınla başbaşa kalırsın sevinci,üzüntüsü herşeyiyle senin hayatın, sen kendine yardım etmezsen kimse sana yardım edemez ,kendine bir şans ver herşey telafi edilir ama zaman asla o yüzden şimdi zamanı kullan en iyi ilaç o çünkü |
| |