![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hae tamam ben tuğlaları alıp geliyorum. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789arkadaşlar epeydir günlüğüme yazamadım.günlüğümün adını iki nokta koyonca bende kendimi şartlandırdım galiba hep iki noktayla ilgili yazmam gerekiyor sanıyorum.o yüzden ihmal ediyorum.son bir haftadır kendi sorunum olmasına rağmen çok mutluyum.burdaki dostluklarımız paylaşımlarımız kendimi hiç yalnız hissettirmiyor...dün çok hasta olmama rağmen donuşturucu arkadaşımın güzel haberleri hepimizi mutlu etti.birbirimizin sevinçleri üzüntüleri çok etkilemeye başladı.görmesekte tanışmasakta artık dostluğumuzu hissediyoruz.dostluk başka arkadaşlık başka bana göre...krzm67oğlumdan uzak olmak özlem duymak daha önceleri beni çok yalnız hissettirirdi.bad45şimdi hiç öyle değilim.normal arıyor konuşuyoruz, haberleşiyoruz.tabiki özlüyorum.eskisi kadar değil.artık beş sene oldu alışmışımdır diyemicem üzgünümdunk56.bundan iki ay öncesine kadar durum aynıydı.çekim yasası ile ilgili googledan araştırma yaparken foruma ulaştım.o günden beri burdayım.mıknatıs gibi çekildim.hatta sordum çeken bir kuvvet mi vr burda hani telkin.veya başka birşey,siirokulhenüz bulamamışlar o telkini.y789her yeni gelen nasıl geldim ben buraya diyor.giren çıkamıyor.yinede araştırma yapıcamdusun2 bu konudagirlhahacilgin897şaka bir tarafa ben çok mutluyum kendi adıma...dün hastaydım kalkıp kendime iki nokta yapayım diyorum.halim yoktu yapacak.çok şükür bugün sağlığım yerinde uyandımk8908.hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu anladım.hepinize sağlıklı günler diliyorum..sevgileer.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Merhaba sudem8 abla, Bugün de seni gördüğüme sevindim. Olumlu sprey saçıyorsun hakikaten. Geçmiş olsun. Ama şimdi iyiymişsin. Bizi sevindiriyorsun. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Çok geçmiş olsun neyseki bugün iyiymişsin.Dün havada birşey vardı herhalde dün sabah iyiydim hiç birşeyim yoktu.Dışardan eve geldim bişeyim yoktu sonra durup dururken hapşırmaya başladım nezle oldum durduğum yerde y789 Çok şükür bende ugün iyiyim gerçi arada hapşırıyorum sesim hala kalın ama olsun kendimi iyi hissediyorum. Oğlun uzakta yerini dolduramaz hiç kimse ama bizde senin çoocukların sayılırız bizleri seversin o gelene kadar olmaz mı? |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem'ciğim geçmiş olsun canım. Hastalık mastalık işlemez sana süper kadın...(Çok şükür ve de maşaallah)... Bak, dünkü forum paylaşımları, heyecanlar derken hiç hissettirmedin bile. Oğulcuğuna da kavuşursun sağlıcakla İnşaallah... Seni seviyorum...kiss3 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Bende çok seviyorum.Sen gel başımın üzerinde yerin var.Kahveden önce bir yemek yeriz sonra kahvemizi içecez asla unutmam.Belki beklediğimizden kısa sürede içeriz nedersin sudem ablacım.blissy Alıntı:
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Geçmiş olsun Sudem ablacım. Söylediğine bende katılıyorum ablacım. burda bi çekim var. Bende aynen senin gibi birgün nette araştırma yaparken buldum bu siteyi. sanırım 2007 nin sonlarıydı. İlk zamanlar forum sayfalarına girmemiştim. Ana sayfayı ara ara okuyordum. Sonra üye oldum. arada sırada giriyordum.Derken bağımlısı olmaya başladım. Ama sanırım 4 aydır hergün burdayım diyebilirim. Hergün değişik, daha evvel bilmediğim bir sürü yeni şey öğreniyorum burda. Bildiğin Hayatim değişti kolik oldum bende. Ruh halimde ufak bir negatif dalgalanma olsa hemen buraya giriyorum. Kendimi iyi hissettirecek bi konu araştırıyorum burdan. Derken sıkıntımı unutmuşum. Gerçekten bu siteyi açmakla yapılacak en güzel hayrı yapıyorlar. İnsannın mutluluğundan daha önemli olan ne olabilirki. İnsan önce kendisi mutlu, huzurlu olursa başkalarınada faydalı olur. Bu sitedeki herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 AM. |