Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

sudem8 16-09-2009 04:32 AM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

nahice Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475717)
actionsmileoldukça faydalı bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim,günlüğünüz hayırlı olsun, nasıl noktalama yapılacağı konusunda benimde sorularım vardı 956karkadaşlar sormuşlar ve anlattığınız örnekler çok güzel, aslında farkında olmadan imgeleme yaptığımı anlıyorum aydınlattınız beni sağolun pozitif enerjinizi alıyorum teşekkürler bereketiniz daim olsun:zpzp::zpzp:

y789tesekkur ederim islerimden dolayi fazla giremiyorum siteye gorusmek uzere sevgiler...actionsmile

sudem8 16-09-2009 04:34 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475981)
sudem ablayı özledim agl34

ben de seni ozledim asi kizgirlhaha

sudem8 16-09-2009 04:40 AM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476440)
sizi gördüğüme çok sevindim hoşgeldiniz.

guzelim hosbulduk ben de cok mutlu oldum ama zamanim dar olunca ayrintili yazamiyorum fazla.sahurdan sonra girebiliyorum sadece.gorusmek uzere...sizleri seviyorum ve aranizda olmaktan mutluyum.sevgi ve isikla kalin.cilgin897

sudem8 16-09-2009 04:48 AM

super
Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476453)
Hoşgeldiniz Sudem hanım.
sapkal89

Güzel Paylaşımlarınızı Bekliyoruz.
sapkal89

Hosbuldum gercekten boyle guzel bir ilgiyle karsilasmak beni cok mutlu etti.aranizda oldugum icin cok sansliyim.tesekkurler...tatilde yaptigim basarili iki nokta deneyimlerim var..:zpzp: daha sonra rahat rahat yazarim.sevgileractionsmile

fgceker 16-09-2009 09:38 PM

Sudemcim hoşgeldin,iyiki geldin,tam zamanında geldin girlhaha girlhaha girlhaha

Sana tam ihtiyacım olduğu anda dönüverdin tatilden ne güzel y789 Çook fazla istedim galiba bir an önce dönüvermeni.uy897 uy897

Canım iki noktayla ilgili yazdıklarını okudum ,konuyla ilgili bazı videolarıda izledim.Saolsun Mümin beyde bir video yolladı kafamın biraz karıştığını söyleyince.Ama ben hala bir türlü nasıl yapacağımı kavrayamadım.
Boy uzatma telkini dinliyorum,Telkinle birlikte kuantum düşünce tekniğinide uyguluyorum--bu teknik içinde mümin beye teşekkürü bir borç biliyorum---

Canım öğrenmek istediğim şey;iki noktayı boyumun uzaması için nasıll kullanabilirim.Redflowerscım saolsun bu konuda bana yardımcı oldu;noktanın birini şimdiki durumum için 2.sinide uzun halim için tutabileceğimi söylemiş ve senin döndüğünü bu konuda daha fazla bilgiyi de işin uzmanından,yani senden alabileceğimi söyledi girlhaha girlhaha girlhaha

sudem8 17-09-2009 11:11 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476634)
Sudemcim hoşgeldin,iyiki geldin,tam zamanında geldin girlhaha girlhaha girlhaha

Sana tam ihtiyacım olduğu anda dönüverdin tatilden ne güzel y789 Çook fazla istedim galiba bir an önce dönüvermeni.uy897 uy897

Canım iki noktayla ilgili yazdıklarını okudum ,konuyla ilgili bazı videolarıda izledim.Saolsun Mümin beyde bir video yolladı kafamın biraz karıştığını söyleyince.Ama ben hala bir türlü nasıl yapacağımı kavrayamadım.
Boy uzatma telkini dinliyorum,Telkinle birlikte kuantum düşünce tekniğinide uyguluyorum--bu teknik içinde mümin beye teşekkürü bir borç biliyorum---

Canım öğrenmek istediğim şey;iki noktayı boyumun uzaması için nasıll kullanabilirim.Redflowerscım saolsun bu konuda bana yardımcı oldu;noktanın birini şimdiki durumum için 2.sinide uzun halim için tutabileceğimi söylemiş ve senin döndüğünü bu konuda daha fazla bilgiyi de işin uzmanından,yani senden alabileceğimi söyledi girlhaha girlhaha girlhaha

guzel sozlerin icin cok tesekkurler...tatilden dondum ama hala evime gelemedim.oglumun evini duzelemekle mesgulum.gece sahurdan sonra birara vakit bulursam giriyorum.boy isine cok guldum.benim boyum da kisa ama hic aklima gelmemisti iki nokta yapmakgirlhaha46 yasindan sonra boy uzar mi kisalir mi cok merak ediyorum gecenlerde ogluma espri yaptim.kemik erimesinden dolayi boy kisaliyormus.daha da kisalirsam beni yerlerde ararsin bulamazsin artik demistim.bir nokta simdiki halin bir nokta da boyunun uzamasi icin niyet edebilirsin.sonucu bende merak ediyorum.ayrica Redflowersima da tesekkur ederim bu isin uzmani degilim sadece bu konuda deneyimlerim fazlaca gerceklesti ben de onlari burda sizlerle paylastim.y789sevgi ve isikla kal.actionsmile

cibelce 18-09-2009 12:01 AM

Hoşgeldin sudem ablacım sefalar getirdin. tüm site ahalisi dört gözle yollarını bekler olduk. Öksüz bıraktın, yokluğunla bizi buralarda. Senin güzel paylaşımlarından mahrum bıraktın bizleri. Fazla uzaklaşma buralardan ağlarız sonra sensiz.

gülpor 18-09-2009 12:05 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476385)
956kGeldim arkadaslar,hepinizi cok ozledim.kusadasi'ndan istanbul'a gectim.oglumun evini duzenleyip bayram sonu evime gidecegim.girlhahatatilim cok guzeldi.fakat sizlerden uzak kalmak zor geldi.nete giremedim yazilarinizi kacirdim.ama iki noktaya devam ettim.ne icin yaptiysam oldu...cok eglenceliydi.y789hakkimdaki dusunceleriniz icin tek tek tesekkurler ederim.sevgiyle kalinactionsmile

Sudemcim slm ,tekrardan hoşgeldinn,iki nokta başarılarını dört gözle bekliyorum!yazdıklarını özlemişim...blissy

fgceker 18-09-2009 12:31 AM

Teşekkür ederim sudemcim;Bu şekilde yapacağım.Bu arada ben 30 umdayım ve telkinlerle ve imgelemeyle tam 2 cm uzadım girlhaha girlhaha İki nokta bu uzamayı 2 katına çıkartıcak eminim.Adı üstünde 2 nokta girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

sudem8 18-09-2009 12:34 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476745)
Sudemcim slm ,tekrardan hoşgeldinn,iki nokta başarılarını dört gözle bekliyorum!yazdıklarını özlemişim...blissy

Gulporcum tatilde yaptigim iki noktalari hatirlamaya calisiyorum not almam gerekiyordu cunku hepsi oldu.956khatirladikca yazarim.ben de hepinizi ozledim.actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 PM.