![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Küçük ve senin için çok önemli olmayan şeylerden başla. Böylece olacak mı diye bir endişen olmaz... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... aman arkadaşlar teknik bilgi deyipte hiç abartılacak zor bir şey değil önemli olan iki durum var bir şimdiki ikinci olmasını istediğiniz.dua ederken bunu yapmıyormuyuz.bunu olmuş gibi düşünmek yani zaman tünelini kullanmak biraz ileriye gidip olmuş gibi görmek.yada hastalık için yapıyorsak geri gidip hastalığın ilk başladığı tarihe gidip o zamanda iyileşmeyi başlatmak.bu arada model semboller kulanmak biraz esprili de olabilir imgeleme yaparken.bunlarada arketipler deniyor.kafanız karışmasın.inanın bunları ben daha sonra öğrendim.ilk önce iki nokta arasındaki bağı titreşimi anlamaya çalıştım.zamanla bu kadar bilgiye sahip oldum.adım adım ilerleyip.diyelim basit bir niyette bulundunuzblookhpm2ilk önce niyet belirleme.daha sonra yapışık iki nokta bunu masa üzerinde yaptım ilkzamanlar şimdi zihnimde yapıyorum sadece olmasını gerekeni düşünmem yeterli oluyor artık.bu arada imgeleme.imgeleme ne:hayalinizi beş duyunuzla kuruyorsunuz koku tat hisler gibi olmuş gibi şükredin.daha sonra serbest bırakın yani unutun.olurmuki olmazmıki düşüncelerinizle serbest kalmaz.olduğu zaman aklınıza gelsin.sanki o isteğiniz olmuş gibi sizi tebrik edenlerin sesini duyun.hepsi zihninizde canlandırma.başka birşey değil,kalpten yürekten gerçekten olacağını bilerek istemek.yaptınız denemeliri yazın başarısızlıklarda olsa yine bana yazın yada hep beraber yapalım burda.kolay gelsin.y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Ben yapışık iki nokta bulmuyorum sadece bir şey istediğimde nasılsa olur diyorum ya da zihnimde bir an canlandırıyorum? |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... tabi canım herkes istediği gibi yapabilir sonuç önemli kitapta yapışık iki nokta diyorya ilk başlarda iki nokta arasındaki bağı alglamak için ilk adımlar bunlar.ama sonra kendin geliştirirsin.parmağımı masanın üzerinde gezdiriyordum en hareket edemeyeceği noktada basıyordum.y789sol elim önce sonra olmuş gibi niyetlenip ikinci noktayı.ilk bağlantım başarısızdı ama çok beklemedeydim olacakmı bakalım gibi...başımı tutamıyorum bağlantı esnasında korkunç bir hal alıyorum sanki herkesin yanında yapmıyorum.ama aklım başımda oluyor.girlhahanasıl işsesevincli |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Ya böyle anlatınca zormuş gibi görünüyor. İşin aslı inanmak değil mi? Yani noktalar önemli mi bu kadar anlamadım ki... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... vitamincim tabiki önemli olan ilk olarak istemek ve olucağına inanmak. bu işin ana temeli. Diğerlerii ise yöntem. bunlarda kişiden kişide değişebilir.girlhaha |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... evet önemli, olanlar olacağına inanmak,odaklanmak niyetinin net olması imgeleme,olmuş halini fotoğraflamak iki nokta arasındaki kuantum alan oluşturmak o anda başka birşey düşünemiyorsun zaten herkesin yöntemi farklısevincli |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml arkadaşlar şu linkten itibaren okursanız benim ilk yaptığım çalışmalar bu konudaki yorumları daha iyi anlarsınız. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html bu linktende kitabı bulamayan arkadaşlar faydalanabilir benim ki basit anlatımıyla kendi yöntemlerimle kitaptan daha teknikleriyle araştırmak isteyenler için. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sağ elimi masanın üzerinde gezdidirm.sonra bilmiyorum durdu parmağım.sonra diğer elim ile de aynı şeyi yaptım.oda durdu bir noktada.sağ elimi kendim sol elimi ise isteğim olark düşündüm.ve annemin bana çay getirdiğini düşündüm.5 dk kadar bunu imgeledim.parmaklarım hareket etmek ister gibi oldu.ve yaklaştılar birleştirler.hayal ettim sürekli bana çay geldiğini filan.tadını düşündüm.ama olmadı.sanırım ben yapamadım.yada yanlış yaptım.eğer paylaşabileceğiniz bir video olursa mutlu olurum arkadaşlar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |