08-05-2010, 01:16 PM
|
#533 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... aman arkadaşlar teknik bilgi deyipte hiç abartılacak zor bir şey değil önemli olan iki durum var bir şimdiki ikinci olmasını istediğiniz.dua ederken bunu yapmıyormuyuz.bunu olmuş gibi düşünmek yani zaman tünelini kullanmak biraz ileriye gidip olmuş gibi görmek.yada hastalık için yapıyorsak geri gidip hastalığın ilk başladığı tarihe gidip o zamanda iyileşmeyi başlatmak.bu arada model semboller kulanmak biraz esprili de olabilir imgeleme yaparken.bunlarada arketipler deniyor.kafanız karışmasın.inanın bunları ben daha sonra öğrendim.ilk önce iki nokta arasındaki bağı titreşimi anlamaya çalıştım.zamanla bu kadar bilgiye sahip oldum.adım adım ilerleyip.diyelim basit bir niyette bulundunuz ilk önce niyet belirleme.daha sonra yapışık iki nokta bunu masa üzerinde yaptım ilkzamanlar şimdi zihnimde yapıyorum sadece olmasını gerekeni düşünmem yeterli oluyor artık.bu arada imgeleme.imgeleme ne:hayalinizi beş duyunuzla kuruyorsunuz koku tat hisler gibi olmuş gibi şükredin.daha sonra serbest bırakın yani unutun.olurmuki olmazmıki düşüncelerinizle serbest kalmaz.olduğu zaman aklınıza gelsin.sanki o isteğiniz olmuş gibi sizi tebrik edenlerin sesini duyun.hepsi zihninizde canlandırma.başka birşey değil,kalpten yürekten gerçekten olacağını bilerek istemek.yaptınız denemeliri yazın başarısızlıklarda olsa yine bana yazın yada hep beraber yapalım burda.kolay gelsin. |
| |