Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

nükü 26-05-2011 01:29 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

arkadaşlar merhabalar iki noktayla sürekli çalışıyorum bazen oluyor bazen serbest bırakamıyorum şimdi sizinle paylaşmak istediğim ve bana yardımcı olucak arkadaşlarımın tavsiyelerini almak isterim benim 11 cmlik miyomum var bununla ilgili iki nokta çalışması yaptım zamanda yolculuk diye bir bölüm var kitapta buna uygun oalarak yaptım zamanda geriye gittim beşer beşer ve hop bir anda 9yada 10 yaşlarındayım annemle bir apartmanın merdivenlerindeyiz annem bana sarılmış ama bende garip bir hal var gergin yada umutsuz gibi sonra vizyon kayboldu ve kaç gündür bir anlam çıkartmaya çalışıyorum çıkaramadım sizce bu nedir bana fikir verirseniz mutlu olurum teşekkürler.

RimA Vita Perfetto 21-09-2011 11:57 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468401)
akınyıldızcım
Dr. Richard Bartlett matrixe hükmedin kitabı www.matrixenergetics.com.

ya bu videodaki insanlar muhteşem.. skan67
ayh çok etkilendim.. ama sorun şu ki o iki noktayı bulamıyorum. sudem abla yardımlarını esirgemeyeceğini biliyorum.. lütfen yardım et. bir an önce gerçekleşmesini istediğim bir şey var onu yapmalıyım..y789

lanterna viridis 22-09-2011 11:13 AM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807473)
ya bu videodaki insanlar muhteşem.. skan67
ayh çok etkilendim.. ama sorun şu ki o iki noktayı bulamıyorum. sudem abla yardımlarını esirgemeyeceğini biliyorum.. lütfen yardım et. bir an önce gerçekleşmesini istediğim bir şey var onu yapmalıyım..y789

sorunda orda ya bende bulamıyorums45apk

RimA Vita Perfetto 22-09-2011 11:19 AM

Alıntı:

eskici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807484)
sorunda orda ya bende bulamıyorums45apk

bulucaz inşallah ..y789
öle yok bedavaya peynir ekmek uğraşıcaz birazzgulensmiley

harikasin 24-09-2011 08:19 PM

O0Sudem cigim gunlugun hayirli olsun,(ben siteyi yeni uye oldugum icin senin gunlugunu yeni gordum), bu iki nokto ben de yapmak istiyorum, iki nokta arasi enerji cekimi olmuyor ama imgelebiliyorum enerjiyi. Niyetini enerji ile yukle diyorsun , bu ne demek nasil yapacagim..
Ben kizimin bu sitedeki telkin leri dinlemesini istiyorum ama kizim inamadigi icin dinlemiyor (ben dinledim faydasini gordum, kizimin da dinlerse faydasini gorecegini inaniyorum)
Simde sen bana sirasi ile nasil iki nokta yapacagimi yazabilirmisin, sana zahmet olacak ama rica ediyorum. (Ozelden kizimin ismini de yazabilirim benim icin yapmak istersen.)
Sevgiler

harikasin 13-10-2011 01:15 AM

sung66Iki noktacimiz neredesin, Sudem iki nokta isi ile bize yardim et

sudem8 02-01-2013 03:33 AM

Uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim :)

sudem8 02-01-2013 03:37 AM

Matrix Energetics Transformational seminars taught by Richard Bartlett & Melissa Joy bu siteyi takip ederseniz birde matrıxe hükmedin kitabını daha iyi anlayacaksınız

maviinci 02-01-2013 09:16 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835349)
Uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim :)

hoşgeldiniz :)

sudem8 03-01-2013 02:59 AM

Hoş buldum Teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM.