![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar merhabalar iki noktayla sürekli çalışıyorum bazen oluyor bazen serbest bırakamıyorum şimdi sizinle paylaşmak istediğim ve bana yardımcı olucak arkadaşlarımın tavsiyelerini almak isterim benim 11 cmlik miyomum var bununla ilgili iki nokta çalışması yaptım zamanda yolculuk diye bir bölüm var kitapta buna uygun oalarak yaptım zamanda geriye gittim beşer beşer ve hop bir anda 9yada 10 yaşlarındayım annemle bir apartmanın merdivenlerindeyiz annem bana sarılmış ama bende garip bir hal var gergin yada umutsuz gibi sonra vizyon kayboldu ve kaç gündür bir anlam çıkartmaya çalışıyorum çıkaramadım sizce bu nedir bana fikir verirseniz mutlu olurum teşekkürler. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
ayh çok etkilendim.. ama sorun şu ki o iki noktayı bulamıyorum. sudem abla yardımlarını esirgemeyeceğini biliyorum.. lütfen yardım et. bir an önce gerçekleşmesini istediğim bir şey var onu yapmalıyım..y789 |
|
öle yok bedavaya peynir ekmek uğraşıcaz birazzgulensmiley |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... O0Sudem cigim gunlugun hayirli olsun,(ben siteyi yeni uye oldugum icin senin gunlugunu yeni gordum), bu iki nokto ben de yapmak istiyorum, iki nokta arasi enerji cekimi olmuyor ama imgelebiliyorum enerjiyi. Niyetini enerji ile yukle diyorsun , bu ne demek nasil yapacagim.. Ben kizimin bu sitedeki telkin leri dinlemesini istiyorum ama kizim inamadigi icin dinlemiyor (ben dinledim faydasini gordum, kizimin da dinlerse faydasini gorecegini inaniyorum) Simde sen bana sirasi ile nasil iki nokta yapacagimi yazabilirmisin, sana zahmet olacak ama rica ediyorum. (Ozelden kizimin ismini de yazabilirim benim icin yapmak istersen.) Sevgiler |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sung66Iki noktacimiz neredesin, Sudem iki nokta isi ile bize yardim et |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim :) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Matrix Energetics Transformational seminars taught by Richard Bartlett & Melissa Joy bu siteyi takip ederseniz birde matrıxe hükmedin kitabını daha iyi anlayacaksınız |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Hoş buldum Teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |