23-06-2009, 11:06 PM
|
#110 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... farkındaysanız olumsuz yaşadığımız ondokuz seneyi fazla yazmak istemiyorum hem yazarak o günlere enerji yüklemek hem hatırlamak istemiyorum..okuduktan sonra kaç gün kendinize gelemezsiniz sizleri üzmek istemem..hayattaki tek inandığım şey olayları mizahi yönden ele alıp mutlaka dalga geçerim..gözünde büyütünce çözümü de güçleşiyor..be güldüğüm zamanlar ablam dahi kızardı.ağlanacak haline gülüyorsun..eee neyapayım oturup ağlasam düzelecek mi çevremdekilere anlatsam çok üzülüyorlar onu da yapamıyorum tek çarem dua etmek ve hayatla gır gır geçmek..herkesin bana acımasını da istemem hiç bir zaman..ben zavallı değilim güçlü bir kadınım..güçlü bir anneyim...kendimi sürekli bu şekilde empoze ediyordum...bir gün eşim vefat ettiğinde oğlumla pskiyarise gittik..adam daha biz bir iki şey anlatmaya başlayınca başladı ağlamaya...oğlum çok üzüldü. doktor bey biz çok iyiyiz inanın o kadar kötü değiliz deyip durdu..bana kızıyor admı üzdük işte keşke anlatmasaydık..kendimizi suçlu hissettik..şimdi hatırladıkça gülüyoruz..işi gırgıra dökmesek kafayı yerdik heralde..üç arkadaş oturuyoruz sim işi yapıyoruz elde bir ara ben çayın yanında yemek için büsküvi almaya bakkala gittim..dükkandayız..arkamdan konuşmuşlar..içimizde en kötü durumu olan o hala nasıl gülebiliyır.bizi de güldürüyor yazık birde acıyorlarmış bana..onların da eşleri iflas etmiş.ellerinde mendiller sürekli ağlıyorlar..ben de şamata gırgır...biri dediki arkandan dedikodu yaptık, yapın dedim kendime o kadar güvenim var ki hiç aklıma gelmiyor benim arkamdan konuşacakları..hiç kötü niyetim olmaz..herkesi de öyle sanırım..işte söylediler.neyse güldük geçtik.neye güveniyorsun bu kadar hayatta güveneceğin bir şeyin yok...hiç geleceğini düşünmüyormusun?endişe etmiyormusun? etmiyorum dedim..Benim Allahım var, nasıl beni yarattı dünyaya getirdiyse elbet benim geleceğimi de garanti altına almıştır..ne zaman işimi yaradana bıraksam sırtımı ona dayasam hiç yanılmadım...bir gün geldi Allah fazlasıyla sigortamı evimi malımı mülkümü fazlasıyla verdi...oğlumu özel okula verdik..evi arabası herkesi şaşırttı..halamızında çocuğu olmayışı benim oğluma sahip çıkması tek şansım oldu..şimdi iki annesi var..biri hala biri ben...çok şükür...sizebelki bunlar ders olur kendinizi aciz hissetmeyin o hep yanımızda bizimle... |
| |