15-07-2009, 08:52 PM
|
#238 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı: donusturucu Nickli Üyeden Alıntı
Sudem ablacım ikinoktanın uygulayıcısı ve sonuçlarını yaşayan birisi olaraktan senden bir ricam olacak..:)
Tatile gidiyorumya kızımla birlikte tek başıma yolculuk yapacağım daha öncede yaptım çok yoruldum kızım uyuyor yolda ama uyutasıya kadar ben benden gidiyorum walla:)bunun için bide arabasını binsin orada rahatlıkla uyusun arabasındayken bağırmasın daha ne diyeyim işte ben yanındayken arabasına binmek istemiyor sürekli benim kucağımı istiyor cıyak cıyak çınlıyor ortalık!! arabasına bindirirken .Rahat, huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmemiz için ikinokta yaparmısın bide eşim şehir dışında 1 aydır onunda işlerini hemen toparlayıp şirket arabasıyla bizimle birlikte tatilimizi geçirmek üzere bulunduğumuz ile gelmesi için yaparmısın iki noktayı çok teşekkür ediyorum..Allah razı olsun senden :)
Öptüm... | güzelim Allahın izniyle bbebiş ağlamayacak seni üzmeyecek,eşin de şirket arabasıyla yanına gelecek hiç üzülme...rahat huzurlu bir tatil seni bekliyor.. |
| |