asiyah'nın zihinsel mutasyonuHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asiyah'nın zihinsel mutasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
hayatım bu sıkışma da güzel hiç olmazsa durumundan memnun değilsin değiştirmek için hiç bişey yapmasan da üzülüyorsun.bu da bir duygu gayret.durumundan memnun olup ses çıkarmadan devam edebilirsin.ama sen değişmek için içinde sahip olduğun gücü bulup ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-07-2009, 10:30 AM
|
#51 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
hayatım bu sıkışma da güzel hiç olmazsa durumundan memnun değilsin değiştirmek için hiç bişey yapmasan da üzülüyorsun.bu da bir duygu gayret.durumundan memnun olup ses çıkarmadan devam edebilirsin.ama sen değişmek için içinde sahip olduğun gücü bulup çıkartmaya korkuyorsun.güç senin içinde.biz bu forumda ne yapıyoruz hepimiz zaten içimizde olan gücü ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.sonradan bulmuyoruz.Yaratan bu gücü bize vermiş.kendi isimlerindeki özellikleri de uyumlamış.ama biz hala kendimizi aciz sanıyoruz.sen kendine gelip ben güçlüyüm değerliyim sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum de bakalım ne oluyor.hatta bunu aynanın karşısında ayakların yere sağlam basarak yap,sonra bana gelişmeleri bildirirsen çok sevinirim.tamam mı güzelim.her sabah kalktığında aynaya gülümseyerek bak gözlerinin içine.sen kendini değerini reddettiğin için gelecek güzellikleri mucizeleri de kapatıyorsun kendine.negatif düşüncelerinle negatifleri çekiyorsun.değişimi seçiyorum diyerek olumlu pozitif düşüncelerinin süresini uzat.bak seni nasıl mucizeler bekliyor.güzelim sen bunları zaten biliyorsun ama birde ben hatırlatmak istedim.takipteyim haberin olsun.takıldığın yerde sor bitanem.. | Merhaba,
Uyanır uyanmaz mesajlarınızı okudum. Düşündüm biraz. Duşa girdim sonra. Hoplaya zıplaya buz gibi suyun altında arıttım bedenimi. Duştayken bi ses geldi odadan. Alarmı kurmuştum, duyabileyim diye de radyolu yapmıştım. ( Bu arada alarmdan bir saat önce uyandım :) ) Daha rahatsız edici olsun ki hemen uyanayım... neyse duştan çıktım radyoda şöyle bir şarkı :"elim kolum bağlandı çaresizim allahım...." eeeh hadi be sen de diyip kapattım radyoyu Aynanın karşısına geçip "ben çok güçlüyüm, çok değerliyim. sahip olduğum bu gücü kullanmayı seçiyorum" dedim. sonra aynadaki yüzümde afallamış ifadeyi görünce "evet, seçiyorum" dedim. Bunu tekrarlıycam.
Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-07-2009, 10:41 AM
|
#52 (permalink)
| Üsteğmen
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Telkinlere devam edelim şimdilik. Bu konuda kararlılık iyidir. Üç beş gün dinleyip, azıcık pozitif hissedince bırakmanın yararı olmadığı tecrübelerle sabit. Forumdaki kullanım önerileri binlerce deneyimin sonucu, bu yüzden önerildiği şekilde kullanmak iyidir. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı sence? Aahh... resim yapmak!.. O ne güzel bir şey! Ben de resim yapmayı çok severim. Severim de bir türlü oturup yapmam. Her türlü malzemeyi alıp, dergilerimi de alıp bütün hazırlığımı yapıp, sonra da tek fırça atmadan kaldım.Bak aklıma getirdin şimdi. Resim kursuna gitmiştim bir ara. Aslına bakarsan o kadar güzel bir duyguydu ki resim yapmak. Sonsuzluğa yolculuk gibi hissederdim... Yaşamda hiç bir şeyin kesin olmadığı, hatanın hata değil yeninin bir unsuru olabileceği, rengin, şeklin, görüntünün, algının her an değişebileceği, olasılıkların sınırsız olduğu...vs. Ne güzeldi resim yaparken kendini kaptırıp gitmek! Çevrendeki seslerden kopmak, hatta sana seslenildiğinde bile duymayacak kadar o resmin içinde sonsuzluğa akıp gitmek... Hay sen çok yaşa asiyah! İyi ki varsın, depreşti resim yapma arzum sayende. O muhteşem hazzı yeniden yaşamak! Peki bunu nasıl yaparım? Kendime bunu nasıl sağlarım? (İlk olarak izninle bu bölümü kendi günlüğüme de kaydedeceğim ve planlama yapacağım) Peki sen nasıl yaparsın? Kendini senin için çok özel yeri olan, çok sevdiğin bir kişinin yerine koysan ve ona bir resim hediye etmek istesen, bu nasıl bir şey olurdu? Sonra o resmi yapmaya başlasan, nasıl bir şey olurdu?.. | Şimdilik telkinlere devam, tamam. üç beş gün dinliyip azıcık positiv oldum diye bırakmak yok. Kararlı ve istikrarlı ol. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Resim :) evet... sevdiğime hediye edicek bir şey değil de daha çok, duygularımı tabloya hediye edebilecek resimler yapmayı tercih ederim. Çünkü şu anda resim yapacak olsam, tam bunu hissediyorum. Ben ağlayayım ama tabloda görünsün. Benim yüzümde görünmesin. Ya da ben üzüleyim orda görünsün. Ve bu şekilde hep mutlu olurum.
Biliyor musun? Ben bi'şeye inanıyorum. Eğer ben mutluysam etrafımdaki bitkiler soluyor. Bana ait olan bitkiler ama... Mesela geçen sene iki tane saksıda çiçeğim vardı. Çok seviyordum onları. Hala seviyorum. Bir ara çok üzüntülü ve stresli bir dönem geçirdim okulda. Ondan sonra her şeyi yoluna koymuştum. Yani çok mutluydum ve iki çiçeğim de kupkuru oldu.
Bir de sevgilim bana gül almıştı. Normalde çok tartışır, kavga ederiz. Ama o zamanlar çok mutluyduk. Ve gül simsiyah olmuştu. Geçenlerde de yine mutlu heyecanlı olduğum için fesleğenlerimin yaprakları tek tek döküldü. Kupkuru oldu :(
Yani, ben mutluyken benim sıkıntımı üzüntümü çiçekler topluyor ve onlar biriktiriyor kendinde. Ben ölecekken onlar ölüyor.
Tablo da böyle olsun istiyorum. Kötü duygularımı benim yerime o taşısın.
Rica ederim, lütfen. Benim günlüğüm senin günlüğün | Offline
| |
12-07-2009, 11:28 AM
|
#53 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Uyanır uyanmaz mesajlarınızı okudum. Düşündüm biraz. Duşa girdim sonra. Hoplaya zıplaya buz gibi suyun altında arıttım bedenimi. Duştayken bi ses geldi odadan. Alarmı kurmuştum, duyabileyim diye de radyolu yapmıştım. ( Bu arada alarmdan bir saat önce uyandım :) ) Daha rahatsız edici olsun ki hemen uyanayım... neyse duştan çıktım radyoda şöyle bir şarkı :"elim kolum bağlandı çaresizim allahım...." eeeh hadi be sen de diyip kapattım radyoyu Aynanın karşısına geçip "ben çok güçlüyüm, çok değerliyim. sahip olduğum bu gücü kullanmayı seçiyorum" dedim. sonra aynadaki yüzümde afallamış ifadeyi görünce "evet, seçiyorum" dedim. Bunu tekrarlıycam.
Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. | çok sevindim yapacağını biliyordum.beni çok mutlu ettin..kendini mutlu eden işlerle ilgilen.ilk başlarda yorgnluk olur bitanem.ama hepsi inan geçecek.bilinçaltı iyileşmeni pek istemiyor direnç gösterir.hep bir içses eleştirir.o eski haliyle mutludur kendini güvende hisseder. | Offline
| |
12-07-2009, 11:37 AM
|
#54 (permalink)
| Binbaşı
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Şimdilik telkinlere devam, tamam. üç beş gün dinliyip azıcık positiv oldum diye bırakmak yok. Kararlı ve istikrarlı ol. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Resim :) evet... sevdiğime hediye edicek bir şey değil de daha çok, duygularımı tabloya hediye edebilecek resimler yapmayı tercih ederim. Çünkü şu anda resim yapacak olsam, tam bunu hissediyorum. Ben ağlayayım ama tabloda görünsün. Benim yüzümde görünmesin. Ya da ben üzüleyim orda görünsün. Ve bu şekilde hep mutlu olurum.
Biliyor musun? Ben bi'şeye inanıyorum. Eğer ben mutluysam etrafımdaki bitkiler soluyor. Bana ait olan bitkiler ama... Mesela geçen sene iki tane saksıda çiçeğim vardı. Çok seviyordum onları. Hala seviyorum. Bir ara çok üzüntülü ve stresli bir dönem geçirdim okulda. Ondan sonra her şeyi yoluna koymuştum. Yani çok mutluydum ve iki çiçeğim de kupkuru oldu.
Bir de sevgilim bana gül almıştı. Normalde çok tartışır, kavga ederiz. Ama o zamanlar çok mutluyduk. Ve gül simsiyah olmuştu. Geçenlerde de yine mutlu heyecanlı olduğum için fesleğenlerimin yaprakları tek tek döküldü. Kupkuru oldu :(
Yani, ben mutluyken benim sıkıntımı üzüntümü çiçekler topluyor ve onlar biriktiriyor kendinde. Ben ölecekken onlar ölüyor.
Tablo da böyle olsun istiyorum. Kötü duygularımı benim yerime o taşısın.
Rica ederim, lütfen. Benim günlüğüm senin günlüğün | çicekleri solduran senin yanlış düşüncelerin neye inanırsan onu yaşarsın.sen mutlu olduğunda o çiçekler açıp canlandığını imgele onlara su verdiğini şarkılar söylediğini düşün.. konuş onlarla..senin daha önceki olumsuz hallerinden etkileniyorlardır.geçen benim bir arkadaşım çiçeğine kızmış açmıyor artık atacağım seni diye...güzel söz söyledim hegün anlamadı diyor.kızınca çiçek açmaya başlamış.seninde hayat dolu bir insan olduğun çiçekten anladım.birde olumsuzluklarını yansıtmasan çiçeğe.sen mutlu olduğunu alglayamıyordur zavallı çiçek solmaya başlarken sende birden iyileşiyorsundur. | Offline
| |
12-07-2009, 11:59 AM
|
#55 (permalink)
| Üsteğmen
çok sevindim yapacağını biliyordum.beni çok mutlu ettin..kendini mutlu eden işlerle ilgilen.ilk başlarda yorgnluk olur bitanem.ama hepsi inan geçecek.bilinçaltı iyileşmeni pek istemiyor direnç gösterir.hep bir içses eleştirir.o eski haliyle mutludur kendini güvende hisseder. | Aa çok teşekkür ederim. Seni mutlu ettiğim için şanslıyım.
yorgunluk o yüzden demek ki! Çok mantıklı. Ve içses sürekli beni eleştiriyor. Ne yaparsam yapayım. O içsesin kim olduğunu hala bulamadım ama sürekli duyuyorum onu. Her hareketimde beni eleştiriyor, terbiyesiz. O yüzden kendimi hep suçlu hissediyorum. | Offline
| |
12-07-2009, 12:08 PM
|
#56 (permalink)
| Üsteğmen
çicekleri solduran senin yanlış düşüncelerin neye inanırsan onu yaşarsın.sen mutlu olduğunda o çiçekler açıp canlandığını imgele onlara su verdiğini şarkılar söylediğini düşün.. konuş onlarla..senin daha önceki olumsuz hallerinden etkileniyorlardır.geçen benim bir arkadaşım çiçeğine kızmış açmıyor artık atacağım seni diye...güzel söz söyledim hegün anlamadı diyor.kızınca çiçek açmaya başlamış.seninde hayat dolu bir insan olduğun çiçekten anladım.birde olumsuzluklarını yansıtmasan çiçeğe.sen mutlu olduğunu alglayamıyordur zavallı çiçek solmaya başlarken sende birden iyileşiyorsundur. | Anlamadım. Yani çiçek benim olumsuz düşüncelerimi ben mutlu olana kadar ancak absorbe(böyle bir kelime var mı yoksa ben mi uydurdum?) ediyor, ben mutlu olmaya başladığımda da, aslında daha önce olumsuzluklarımdan etkilendiğinden olmasına rağmen ben onu mutluluğumdan mı sanıyorum? | Offline
| |
12-07-2009, 07:18 PM
|
#57 (permalink)
| Binbaşı
Anlamadım. Yani çiçek benim olumsuz düşüncelerimi ben mutlu olana kadar ancak absorbe(böyle bir kelime var mı yoksa ben mi uydurdum?) ediyor, ben mutlu olmaya başladığımda da, aslında daha önce olumsuzluklarımdan etkilendiğinden olmasına rağmen ben onu mutluluğumdan mı sanıyorum? | evet güzelim senin olumsuzluklar uzun bir süreyi kapladığı için çiçek ne yapsın bir kerecik mutlu olduğunda hemen açamaz ki,undan sonra mutlu olduğunu çiçeğinin açtığını imgele.hatta çiçeğe her baktığında seni mutlu ettiğini düşün,için açılsın kalbin sevgiyle dolsun şükret.bakalım birde öyle dene... | Offline
| |
12-07-2009, 09:33 PM
|
#58 (permalink)
| Üsteğmen
evet güzelim senin olumsuzluklar uzun bir süreyi kapladığı için çiçek ne yapsın bir kerecik mutlu olduğunda hemen açamaz ki,undan sonra mutlu olduğunu çiçeğinin açtığını imgele.hatta çiçeğe her baktığında seni mutlu ettiğini düşün,için açılsın kalbin sevgiyle dolsun şükret.bakalım birde öyle dene... | Hmm, anladım. Tamam bu söyledikleriniz hep aklımda olacak. Ya çok tatlısın ya sudem abla. Seni çok seviyorum. | Offline
| |
12-07-2009, 09:36 PM
|
#59 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Bugün arkadaşım ve ailesiyle pikniğe gittik. Çok eğlenceli geçti. Uzun zamandır böyle sosyal bir gün geçirmemiştim. Yani düğüne filan gittim geçen aylarda ama kendimi hiç orda hissetmeden orda bulundum. Bugün öyle değildi. Tam anlamıyla olduğum yerdeydim ve geçen zamanın keyfini çıkardım. | Offline
| |
12-07-2009, 09:39 PM
|
#60 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu sen daha tatlısın ben de seni çok seviyorum.Zero limit kitabı varya hani biz hoop arın diyoruz işte o teknik.sana linki verdim incelersin. | Offline
| | | |