asiyah'nın zihinsel mutasyonuHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asiyah'nın zihinsel mutasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Walla kardeşlik ben fikrimi söyledimde yanlış yönlendirmede yapmak istemem şimdi hassas konu ama kafaya takma derim bi sefer olmuş bişey için kafa patlatılmaz hem bu kadar iyi imgeleme yapıyosan başka bişeyler imgelemeye çalış bari kuşlar ağaçlar börtü böcük filan hatta ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-07-2009, 03:15 AM
|
#101 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Walla kardeşlik ben fikrimi söyledimde yanlış yönlendirmede yapmak istemem şimdi hassas konu ama kafaya takma derim bi sefer olmuş bişey için kafa patlatılmaz hem bu kadar iyi imgeleme yapıyosan başka bişeyler imgelemeye çalış bari kuşlar ağaçlar börtü böcük filan hatta mutant arkadaşlarınıda topla, toplu bi imgeleme seansı yapın
neyse ben kopuyorum iyi geceler ,normal hayaller, tatlı tatlı rüyalar diliyorum sana Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-07-2009, 03:25 AM
|
#102 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: serkans674 Nickli Üyeden Alıntı
Walla kardeşlik ben fikrimi söyledimde yanlış yönlendirmede yapmak istemem şimdi hassas konu ama kafaya takma derim bi sefer olmuş bişey için kafa patlatılmaz hem bu kadar iyi imgeleme yapıyosan başka bişeyler imgelemeye çalış bari kuşlar ağaçlar börtü böcük filan hatta mutant arkadaşlarınıda topla, toplu bi imgeleme seansı yapın
neyse ben kopuyorum iyi geceler ,normal hayaller, tatlı tatlı rüyalar diliyorum sana | Ya kardeşlik teşekkür ederim. Kafaya taktım. Tedirgin oldum :S Annemi istiyorum.
İyi geceler. Güle güle. Sevgiler... | Offline
| |
16-07-2009, 04:52 AM
|
#103 (permalink)
| Üsteğmen
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Ağlamak istiyorum. Çok hem de. Bugüne kadar sahip olmayı istediğim, hayal ettiğim hiçbir şeyi elde edemedim. Tutkuyla hayal ettiğim hiçbir şeyi... Hep vasat olanına sahip oldum. Neden böyle oldu bilmiyorum. Ama hala değiştirme şansım var sanırım. Ağlamak istiyorum. Canım çok yanıyor. Kendimi eksik hissediyorum. Anlatamıyorum. | Offline
| |
16-07-2009, 10:23 AM
|
#104 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 62
42 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Dün gece 3-4 saattir telkinleri dinliyordum. Uzanmış vaziyette. Bi anda bir silahı kavrayıp şakağıma dayadığımı, tetiği çektiğimi ve kurşunun beynimi delip geçtiğini hayal ettim. Ve her ayrıntıyı neredeyse hissederek hayal ettim bunu. Yani silahın soğukluğunu dahi hissettim başımda. Bunu tamamen isteğim dışında hayal ettim. Telkinler yüzünden olabilir mi? Ya gerçekten böyle bir şey yaptırırsa bana? | Kısa süredir forumda bulunmama rağmen forumun birçok bölümünü inceledim.. Telkinlerin etkileri üzerine de pek çok şey okudum..
Rahat ol.. Anladığım kadarıyla bilinçaltında bir takım değişimler olduğu için gel-gitler yaşıyor olabilirsin.. Telkinlerin etkisi olabilir, olsa bile bunlar geçici.. .. Bu gibi şeyleri fazla kafana takma.. Herşey daha güzel olacak inş.. emin ol..
Bu arada günlüğünü takipteyiz.. şimdilik.. | Offline
| |
16-07-2009, 10:40 AM
|
#105 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Canım benim suçluluk duygularını yeni dinlemeye başladın, bunların olması çok normal.
Sana bir örnek veriyim isim vermeden. Forumdan çok sevdiğim bir dostla seminerde görüştük, ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar. Annesi ara ara ziyaretine geliyormuş, telkinleri dinlediği günlerine rast gelmiş ve içinde bir korku. Ya annemi gece kalkıp öldürürsem!!! O kadar sevmesine ve kendi davet etmesine rağmen bu korkuyla yerinden sıçramış ne oluyor diye. Ve sonunda çocukken annesinin kendisi yüzünden ölümden döndüğünü bulmuş yaptığı çalışmalarda. Yani suçluluk duygusu bilinçaltında telkinle açığa çıkmış.
Şimdi bu gibi durumlarda, hayattan vazgeçmek yerine kendini beslemen gerekiyor. Bak forumumuzda yüzlerce olumlama adına yazılmış mesajlarımız var. Eskiden çok dururduk bu konu üzerinde, ama artık işin kolayına kaçılıyor anladığım kadarıyla.
Kendini eksik hissetmen bastırdığın duygularından kaynaklanıyor muhtemelen. Ama canım benim değişim öyle beklemekle olmuyor. Forumda çoğumuz hep bir şeylerle yüzleşerek değişimi deneyimledik. Sen kendinden ne kadar uzaksın ki, tabancanın soğukluğunu hissettiriyorsun kendine? Yaklaş kendine, değişimin başlıyor, sevgiyle kabul et içindeki her şeyi. Öfkeni, nefretini, sevgini... Kabul et kendini ve kendine de ilet bu sözlerini.
Devir suçlama değil, çözüm bulma devri.
Yeni hayatına hoşgeldin.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
16-07-2009, 02:04 PM
|
#106 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: zivzy Nickli Üyeden Alıntı
Kısa süredir forumda bulunmama rağmen forumun birçok bölümünü inceledim.. Telkinlerin etkileri üzerine de pek çok şey okudum..
Rahat ol.. Anladığım kadarıyla bilinçaltında bir takım değişimler olduğu için gel-gitler yaşıyor olabilirsin.. Telkinlerin etkisi olabilir, olsa bile bunlar geçici.. .. Bu gibi şeyleri fazla kafana takma.. Herşey daha güzel olacak inş.. emin ol..
Bu arada günlüğünü takipteyiz.. şimdilik.. | Umarım öyledir. Çok teşekkür ederim. Bekliyorum güzellikleri hasar almadan atlatırsam iyi | Offline
| |
16-07-2009, 02:11 PM
|
#107 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim suçluluk duygularını yeni dinlemeye başladın, bunların olması çok normal.
Sana bir örnek veriyim isim vermeden. Forumdan çok sevdiğim bir dostla seminerde görüştük, ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar. Annesi ara ara ziyaretine geliyormuş, telkinleri dinlediği günlerine rast gelmiş ve içinde bir korku. Ya annemi gece kalkıp öldürürsem!!! O kadar sevmesine ve kendi davet etmesine rağmen bu korkuyla yerinden sıçramış ne oluyor diye. Ve sonunda çocukken annesinin kendisi yüzünden ölümden döndüğünü bulmuş yaptığı çalışmalarda. Yani suçluluk duygusu bilinçaltında telkinle açığa çıkmış.
Şimdi bu gibi durumlarda, hayattan vazgeçmek yerine kendini beslemen gerekiyor. Bak forumumuzda yüzlerce olumlama adına yazılmış mesajlarımız var. Eskiden çok dururduk bu konu üzerinde, ama artık işin kolayına kaçılıyor anladığım kadarıyla.
Kendini eksik hissetmen bastırdığın duygularından kaynaklanıyor muhtemelen. Ama canım benim değişim öyle beklemekle olmuyor. Forumda çoğumuz hep bir şeylerle yüzleşerek değişimi deneyimledik. Sen kendinden ne kadar uzaksın ki, tabancanın soğukluğunu hissettiriyorsun kendine? Yaklaş kendine, değişimin başlıyor, sevgiyle kabul et içindeki her şeyi. Öfkeni, nefretini, sevgini... Kabul et kendini ve kendine de ilet bu sözlerini.
Devir suçlama değil, çözüm bulma devri.
Yeni hayatına hoşgeldin.
Sevgiler. | Demek benim de psikopatik sorunlarım var Henüz anlamıyorum olanı biteni. Forumu biraz daha okuduktan sonra daha iyi anlıycam.
Bir müsamaha gösterebilmeyi öğrensem kendime.... o zaman daha kolay olacak her şey.
Çözümleri de bulucam yakında. Arıyorum henüz. | Offline
| |
16-07-2009, 02:18 PM
|
#108 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyahçım sana az önce ik i nokta yaptım ki sorma sen mutlu ol diye... | Offline
| |
16-07-2009, 02:19 PM
|
#109 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Ruyamı anlatmak istiyorum:
Zamanda yolculuk ediyordum. Lisedeki ilk günüme geldim. Okul binasının dışında duvarın arkasına saklanıp bekledim. Servis aracı geldi. Binanın önünde durdu ve içindeki öğrenciler inmeye başladı. İçlerinden biri bendim. Yani asiyah'nın lisedeki ilk hali. Onu görünce duvarın arkasından çıkıp hemen onun yanına gittim. "Merhaba" dedim. Gülümsedi "merhaba" dedi. "Beni tanıdın mı" dedim. Tanıyamadı. Ama yine benimle gülümseyerek konuşmaya devam etti (tanımadığım ama konuştuğum insanlara yaptığım gibi aynı). Okulun içine girdik.
Ve ruyamdaki asiyah gerçekten benim lisedeki ilk günkü halimdi. Kıyafetim, saçlarım, boyum vs. Ve indiğim servis aracı da gerçekteki servis aracımdı. Ve şimdiki asiyah 6 yıl önceki asiyah ile konuştu. Çok güzel bir duyguydu. | Offline
| |
16-07-2009, 02:20 PM
|
#110 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
asiyahçım sana az önce ik i nokta yaptım ki sorma sen mutlu ol diye... | ne kadar tatlısın yaa tam bir meleksin :) Çok teşekkür ederim. | Offline
| | | |