Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

gnm77 nin bilinçaltındaki değişimler

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri gnm77 nin bilinçaltındaki değişimler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gnm 77 sıkı dur dalgalanma yaşıyorsun..işte telkinler etkisini göstermeye başladı...daha sevinmen lazım bence,en çok da suçluluk duygusu ne var ne yok çıkarıyor bence .halbuki biz mutlu mesut yaşıyoruz.ne var ortaya dökecek herbirşeyi...ben kendimi hiç hissetmiştim.halbuki kendimi çok severim konuşurum kendimle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

gnm77 nin bilinçaltındaki değişimler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-07-2009, 05:54 PM   #11 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: gnm77 nin bilinçaltındaki değişimler

Gnm 77 sıkı dur dalgalanma yaşıyorsun..işte telkinler etkisini göstermeye başladı...daha sevinmen lazım bence,en çok da suçluluk duygusu ne var ne yok çıkarıyor bence.halbuki biz mutlu mesut yaşıyoruz.ne var ortaya dökecek herbirşeyi...ben kendimi hiç hissetmiştim.halbuki kendimi çok severim konuşurum kendimle arkadaş olurum..kendi kendime yeterim.gel gelgelim telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ben hiçim kendimi aldatmışım bu zamana kadar,çevremdekiler beni şişirmiş. batsın bu dünya diye gezmeye başladım.bir ara devamlı gülüyordum..tabi bunlar bendeki dengesizlik mi ?arkadaşlar yoksa uyarın beni, öyle birşey olmadı mı siz de ? ''oğlum tatile girdim yurt dışında vaktim olunca dinlerim orda, telkinleri ''demişti... giderken mani oldum.oralarda ne olacağı belli olmaz yeni bir ortam, zaten uyum sağlamakta zorluk çekecek birde telkinler etkisini bende ki gibi gösterirse diye tedirgin oldum.en iyisi gelince dinlersin telkinleri kendi evinde rahatça demiştim...sana örnek olsun diye yazıyorum hiç üzülme atlatırsın,bizlerde atlattık turp gibi ayaktayız... sonuç güzel oluyor...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-07-2009, 06:20 PM   #12 (permalink)
Teğmen

gnm77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,196
56 Mesajinıza toplam 367 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gnm77 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gnm 77 sıkı dur dalgalanma yaşıyorsun..işte telkinler etkisini göstermeye başladı...daha sevinmen lazım bence,en çok da suçluluk duygusu ne var ne yok çıkarıyor bence.halbuki biz mutlu mesut yaşıyoruz.nevar ortaya dökecek herbirşeyi...ben kendimi hiç hissetmiştim.halbuki kendimi çok severim konuşurum kendimle arkadaş olurum..kendi kendime yeterim.gel gelgelim telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ben hiçim kendimi aldatmışım bu zamana kadar,çevremdekiler beni şişirmiş. batsın bu dünya diye gezmeye başladım.bir ara devamlı gülüyordum..tabi bunlar bendeki dengesizlik mi ?arkadaşlar yoksa uyarın beni, öyle birşey olmadı mı siz de...oğlum tatile girdim yurt dışında vaktim olunca dinleri orda telkinleri demişti giderken mani oldum.oralarda ne olacağı belli olmaz yeni bir ortam zaten uyum sağlamakta zorluk çekecek birde telkinler etkisini bende ki gibi gösterirse tedirgin oldum.en iyisi gelince dinlersin telkinleri kendi evinde rahatça demiştim...sana örnek olsun diye yazıyorum hiç üzülme atlatırsın sonuç güzel oluyor...
inş sudem8 ;benim problemim üç yıl öncesine dayanıyor yani telkinlerden önce de vardı telkinleri dinledikçe o problemi rafa kaldırmıştım görmezlikten geliyor polyannacılık oynuyordum imzamda da varya mutluyum huzurluyum sağlıklıyım ne mutlu bana diye kendimi kandırıyodum güya... bugün pat diye düştü raftakiler neye uğradığımı şaşırdım... işin kötü yanı bu üzerimdeki yükü ömrüm boyunca taşımak zorundayım ve kabullenemiyorum düşündükçe.... üç yılım 30 yıl mış gibi geçti bir üç yıla daha gücüm yetmez benim diyeceksin ki neymiş bu problem böyle büyük .....şizofreni biriyle aynı evde yaşamak zorunluluğu.,,,,,,,,,telkinlerin suçu yok burda.sadece beni geçici olarak mutlu etti.
gnm77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2009, 06:53 PM   #13 (permalink)
Binbaşı

1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

A benim güzel kardeşim.öyle polyanacılıkla rafa kaldırmakla olmuyor.bende senin gibi yıllarca yaptım.birgün geliyor pat diye önüne çıkıp geliyor.hatta kartopu gibi büyüyerek karşına çıkıyor.bu foruma girince öğrendim ki sorunun neyse onunla yüzleş korku mu sıkıntımı olay mı neyse...bunları yaz kabul ettini söyle...bunun sende misafir olduğunu sana ait olmadığını kabul et.gitmesine izin ver.üzüntü çekme gereksinimi de serbest bırakıyorum de..çünkü bizler acı çekmekten zevk alır duruma geliyoruz bazen...kucaklıyorum ve serbest bırakıyorum de.eğer kendine kızıyorsan bu konuda pişmanlikların varsa kendimi bağışlıyorum başka kişler varsa onları bağışla...üzüntü sana acı vermeden çıkar gider.bu üzüntüden dersimi aldım daha fazla acı vermeden gitmesine izin veriyorum.acı çekmedende dersimi alırım dediğin zaman pılısını pırtısını toplar gider.bende bunlar Redflowersın derindeki korku ve üzüntüler konusundan birebir uyguladım hayatıma.sana aynen yazdım.kucaklamak kelimeleri garip gelebilir ama çok faydalı.örneğin günahlarımı kabul ediyor ve kucaklıyorum.dediğin anda sendden uzaklaşmasını sağlıyorsun...şanal günselinin kitaplarını da tavsiye ederim...sevgiler.yalnız değilsin yardımcı olurum...bende yaşadım bu acı ve üzüntüleri...sevgiler
Alt 16-07-2009, 07:05 PM   #14 (permalink)
Teğmen

56 Mesajinıza toplam 367 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

çok teşekkür ederim sudem ablacım gerçekten çok ihtiyacım vardı bu sözlere kimseye açılamamak ,içimde biriktirmek kartopu değil çığ olmuştu sanki tekrar sağolllll duygulandım işyerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.....
Alt 16-07-2009, 07:24 PM   #15 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
gnm77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür ederim sudem ablacım gerçekten çok ihtiyacım vardı bu sözlere kimseye açılamamak ,içimde biriktirmek kartopu değil çığ olmuştu sanki tekrar sağolllll duygulandım işyerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.....
canım ya çok üzüldüm.sen beni görecektin bu foruma ilk girdiğim zamanlar içimin yangınını hiç biryerde söndüremiyordum.burası bana ilaç gbi geldi paylaşımlar dostluklar.içime huzur doldu.birgünüm yüzleşmekle geçti ogün çok alt üst oldum fakat sonra yerini hızur kapladı.yazıları konuları takip et.bizim arınma tekniği var onuda oku çok rahatlatıyor yalnız değilsin...
Alt 16-07-2009, 07:43 PM   #16 (permalink)
Binbaşı

yüce Rabbim seni çok seviyorum...dışarıda şizofren hastası olarak ......(kişinin adını) beni üzmesi veya canımı sıkması olarak başgösteren sorunumun karşılığı benm içimdedir.bunun bilincindeyim sorumluluğunu alıyorum.içimdeki zararlı hatıraları hala barındırdığım için, lütfen beni affet ki hatıralar sıfıra dönüşsün.özür dilerim..seni seviyorum hoop arın tekniği bunu gün boyunca birkaçkez okuyup sadece dört kelimeyi tekrarlarsan arınmış olursun..akşamları dayanışma hattında arınma yapabilirsin..
Alt 16-07-2009, 08:20 PM   #17 (permalink)
Teğmen

sagol ablacim.hemen ajandama geciriyorum uygulayip gelismelerden haberdar edicem seni
Alt 17-07-2009, 12:34 PM   #18 (permalink)
Teğmen

sevgili günlük; bugün dünden daha güzel başladım güne. kızgınlıklarım hala var ama dünkü kadar yoğun değil sudem ablamın dediği gibi arınmamı yaptım sabaha kadar rüyamda berrak akan çeşmelerde yeşil halı yıkadım hayırlara gelir inş.
Alt 21-07-2009, 05:26 PM   #19 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
21 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balamcan is an unknown quantity at this point

banada telkinleri ilk dinlmeye başladığımda olmuştu devamlı uyuma ve yorgunluk hissi geliyodu ara ara şimdi geçti ama dinle meye hala devam ediyorum telkinleri
balamcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 05:48 PM   #20 (permalink)
Teğmen

Selam Günlük ;Ben de, telkinleri dinlemeyince sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum artık . Akşam Hoop Arın hattına katıldım.Bütün gece rüyalarım da , geçmişte bende yara bırakan olayları ve duyguları tekrar yaşadım .rüyalar arasında geçiş yaparken lütfen beni affet, özür dilerim, seni seviyorum, teşekkür ediyorum diyordum.bu dört kelimeyi derken uyanıktım ama....bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu ama.

Bookmarks

Etiketler
bilincaltindaki, degisimler, gnm77