Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

fgceker'in günlüğü :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri fgceker'in günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnanamıyorum olanlara inanamıyorum daha bir ay bile olmadı halbuki Boy uzatma telkinimi ağustos ayının 24 ünden beri dinliyorum ve daha bir ay bile olmadı ama ben tam 2 cm uzadım. Teşekkür ederim Atakan Bey,Ve siz Mümin bey;Verdiğiniz destek ve bana ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

fgceker'in günlüğü :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-09-2009, 10:03 PM   #61 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

İnanamıyorum olanlara inanamıyorum daha bir ay bile olmadı halbuki

Boy uzatma telkinimi ağustos ayının 24 ünden beri dinliyorum ve daha bir ay bile olmadı ama ben tam 2 cm uzadım.

Teşekkür ederim Atakan Bey,Ve siz Mümin bey;Verdiğiniz destek ve bana öğrettiğiniz yeni teknikler için sizede çoook teşekkür ederim İnancın ne kadar önemli olduğunu anlamamı sağladığınız için..

Ah bu Kuantum düşünce tekniğinin bir abraka dabrası işte

Küçük adamcık ve kadıncığım yüzümü kara çıkartmayıp büyüme hormonlarımın salgılanmasını sağladığınız ve tam kapasite çalıştığınız için size de binlerce kez teşekkür ederim (Bu çalışma çook ama çook işe yaradı Mümin bey )

Şükürler olsun Allahım.Bu kadar güzel insanın hayatıma girmesini sağladığın ve her yeni gün yeni şeyler öğrenip bunları hayatıma uygulayıp yarattıkları mucizeleri görmeme izin verdiğin için

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2009, 11:03 PM   #62 (permalink)
Banned

668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold

R.Şanal'ın Kuantum kitaplarını sipariş vermiştim.Kitaplarımdan ilk gelen Kuantum Sıçrama oldu ve bir gecede soluksuz bir şekilde kitabı okuyup bitirdim.

İçindeki bilgilere ne kadar açmışımda haberim yokmuş.Okudukça heyecanım arttı.Satırlardaki yaşanmışlıklar adete beni sardı.Evet evet bende böyleyim,bende de bunlar var... deyip durdukça şaştım kaldım.Sanki aklımın bilmediğim hiç dokunmadığım yanlarını su yüzüne çıkartıyordum.Okurken kah hıçkıra hıçkıra ağladım kah katıla katıla güldüm...

Kitabı bitirdiğimde derin bir soluk aldım ve gördüm ki omuzlarıma yerleşmiş yıllardır gitmeyen o katılık bir anda yerini rahatlamaya bırakıvermişti.

Hayatımı yaşadığımı düşünürken yaptığım mini minnacık hataların yada önemsiz sanıpta kullandığım cümlelerin hayatımın yönünü nasılda değiştirdiğini.
Başıma gelen olumsuzlukları neden yaşadığımı,sanki bir kısır döngüyü yaşarmış gibi yaşadığım hatalarımı neden sürekli tekrar edip durduğumu öyle güzel anlatıverdi ki bu küçücük ama kalbi bir o kadar büyük bu kitap bana,sanki içimdeki o,sürekli ''bu işte bir terslik var'' diye huzursuzluk yaşatan duygumuda alıp gidiverdi.

Kitabı bitirdiğimde kaçtığım,ama sürüngen beynim yüzünden kaçtığımı fark edemediğim bütün gerçekler gözümün önündeydi şimdi...

Ve artık ben şimdi;tam istediğim gibi bir geleceği nasıl yaratacağımı çok iyi biliyorum.Bunun için gerekli olan her türlü donanıma sahibim, (iş sadece kırtasiyeye gidip bir top faks kağıdı almaya kaldı renk renk kalemlerim zaten var ) komik olan kısmı ben bu donanıma tüm yaşamım boyunca sahipmişim ama tam olarak farkına varamamışım.

Miyop olmama şaşmamalı, Acaba daha neleri göremiyorum.Kitaptan görme bozukluklarının gerçekleri görmekten kaçmaya bir tepki olarak oluştuğunuda öğrendim.

Şükürler olsun Allahım R.Şanal'ın bu güzel satırları yazıp bizlerle paylaşmasına izin verdiğin ve banada bu güzel satırlara ulaşıp okuduklarımı anlayabilme ve hayatıma alıp uygulayabilme fırsatı verdiğin için.Milyonlarca kez Şükürler Olsun
Alt 16-09-2009, 11:09 PM   #63 (permalink)
Üsteğmen

renkli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 483
229 Mesajinıza toplam 948 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
renkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura about
Standart Cevap: fgceker'in günlüğü :)

senin adına çok sevindim inşallah her geçen gün hayatın daha iyiye gider. bende kuantum olumlama kitabını almıştım R.Şanal'ın 1 gecede okudum. Senin yazdıklarını okuyunca diğerlerini hemen almalıyım diye düşündüm en kısa zamanda seriyi tamamlayacam:)
Her şey gönlümüzce olması dileğiyle...
sanırım hayatım bu siteyle fazlasıyla değişecek...emeği geçen herkese teşekkürler. sizleri seviyorum:)

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)

renkli61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2009, 11:19 PM   #64 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Tebrik ederim fgceker.

Olumlu sonuçların bizleri de çok sevindirdi..Bundan sonra da güzel haberlerinin,farkındalıklarının artmasını diliyorum canım..

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2009, 11:21 PM   #65 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Güzel Haberleriniz İçin Teşekkürler.
Biliyorum ki, Bu, Sadece Bir Başlangıç

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2009, 11:39 PM   #66 (permalink)
Banned

Alıntı:
renkli61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin adına çok sevindim inşallah her geçen gün hayatın daha iyiye gider. bende kuantum olumlama kitabını almıştım R.Şanal'ın 1 gecede okudum. Senin yazdıklarını okuyunca diğerlerini hemen almalıyım diye düşündüm en kısa zamanda seriyi tamamlayacam:)
Her şey gönlümüzce olması dileğiyle...
sanırım hayatım bu siteyle fazlasıyla değişecek...emeği geçen herkese teşekkürler. sizleri seviyorum:)

Canım tüm kalbimle sana R.Şanal'ın bütün kitaplarını önerebilirim.Öyle güzel ve faydalı bilgiler öğreniyorum ki kitaplardan...Şu anda Kuantum düşünce Tekniklerini okuyorum,daha sonrada Kuantum Kur'anı okuyup en sonada Kuantum Olumlamayı okuyacağım.

Ben Kitaplarla birlikte Kuantum Olumlama Cd sinide sipariş vermiştim.Bugün oda elime geçti. En kısa sürede kitaplara ve Cdlere ulaşmanı ve faydalarını görmeni diliyorum.dinlediğin ve okuduğun zaman yaşadığım huzur hissinin nasıl bir duygu olduğunu çok daha iyi anlayacağına eminim.

Hayatım değişti...Hayatımız değişiyor....

İyiki Atakan Bey bu siteyi kurmuş ve biz bu site sayesinde birbirimizden haberdarız.İyiki bu sitedeyim ve iyiki herkes bu sitede....Paylaştığım herşey katlanarak bana daha büyük,daha büyükkk bir şekilde geri dönüyor

Bu arada ben kitapları ve Cd yi internet üzerinden çok bildik bir alışveriş sitesinden oldukça uygun fiyatlarla sipariş verdim ve siparişim sonucu kitaplardan bir taneside bedavaya geldi..Çok komiktir ki ben o kitabı alamayacaktım çünkü hepsinin toplamı bütcemi geçiyordu ve ben bir mucize olsada Kuantum Kur'an ıda alıversem derken 10 liralık hediye param olduğu ve kullanabileceğim mesajını aldım...

Düşün ve senin olsun...Olay bu kadar basit
Alt 16-09-2009, 11:43 PM   #67 (permalink)
Banned

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim fgceker.

Olumlu sonuçların bizleri de çok sevindirdi..Bundan sonra da güzel haberlerinin,farkındalıklarının artmasını diliyorum canım..

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel Haberleriniz İçin Teşekkürler.
Biliyorum ki, Bu, Sadece Bir Başlangıç

Sevgili yeni bir hayat ve mumin bey;

Bu kadar olumlu ve güzel kalpli insanların olduğu bir yerde güzel ve olumlu haberleri vermek öyle kolay ki,Herkesin sizi desteklediğini bilmek insana 2 kat daha güç veriyor,sıkıştığım,üzüldüğüm,çaresiz kaldığım anlarda tüm bunları paylaşabileceğim ve bana tüm kalpleriyle destek olacaklarını bildiğim insanların arasında olmak gerçekten çook ama çook mutluluk ve güç verici..

Güzel mesajlarınız için çoook ama çook teşekkür ederim
Alt 17-09-2009, 12:46 AM   #68 (permalink)
Banned

30.yaşım bana büyük bir hediyeyle geldi.

Biliyordum ve bu yüzden onu bu kadar görkemli karşılayıp kutlamıştım.Böyle görkemli bir kutlamayada böylesi mucizevi bir hediye yakışırdı
Alt 17-09-2009, 06:36 PM   #69 (permalink)
Banned

Kendi kendini çelmeleyen bir adam görünce,ona kahkahalarla güleriz. Oysa yaşam, zihinsel olarak kendini engelleyen insanların trajikomik öyküleriyle doludur ..

Biz,kendimiz her zaman 'kendimiz' olduğundan çok eminizdir. Oysa içimizde birden fazla kişilik programı birbiriyle çatışır durur.

Birinin 'ak ' dediğine, öbürü 'kara ' der. Biri ' şu yöne gidelim' der, öbürü 'hayır ,öbür yöne ' diye ekler.

Bu yüzden 'ikiyi bir ' yapmadıkça, insan gerçekten : ''kendisi '' olamaz.
Alt 17-09-2009, 06:50 PM   #70 (permalink)
Banned

'' Ruh,kendisini ancak karşıtlarda tanıyabilir. Ne olduğunu öğrenmek için, ne olmadığını deneyerek. O yüzden,sevgiyi tanımak için sevgisizliği, gücü öğrenmek için de güçsüzlüğü denemeye ihtiyacı vardır.''

(Kuantum Sıçrama /R.Şanal)

Bookmarks

Etiketler
fgceker'in, gunlugu