Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Defduru'nun Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız geçmiş olsun defduru. bebeğinizin mutlu ve sağlıklı büyümesi dileği lie...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Defduru'nun Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2008, 04:22 PM   #91 (permalink)
kutalmisoglu
Guest

Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

geçmiş olsun defduru.
bebeğinizin mutlu ve sağlıklı büyümesi dileği lie

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-03-2008, 02:56 PM   #92 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

Yeni birgün güneş pırıl pırıl dışarıda rabbime şükürler olsun yavrularım çok iyiler. Herşey dünde kaldı gitti.
Ben bugün evimden sıkıldım. Şu anda oturduğumuz evde 7 senedir kiracıyız ama bu evin sanki enerjisi tükendi . Artık bu evde yaşamak istemiyorum. Hatta bu semtten de sıkıldım. Değişiklik istiyor içim. Tepdili mekanda ferahlık vardır derler işte ondan istiyorum ben.........

Alt 03-03-2008, 08:42 PM   #93 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
defduru Nickli Üyeden Alıntı
Yeni birgün güneş pırıl pırıl dışarıda rabbime şükürler olsun yavrularım çok iyiler. Herşey dünde kaldı gitti.
Ben bugün evimden sıkıldım. Şu anda oturduğumuz evde 7 senedir kiracıyız ama bu evin sanki enerjisi tükendi . Artık bu evde yaşamak istemiyorum. Hatta bu semtten de sıkıldım. Değişiklik istiyor içim. Tepdili mekanda ferahlık vardır derler işte ondan istiyorum ben.........

büyükler için sıkılıyorsa eşyanın yerini değiştir demişler( bunu herhalde benim gibi eşyasını koyduğu yerde bırakıp..dip temel temizlik yaparken bile yerinden kıpırdatmayanlar için söylemişlerdir. o kocaman şeyleri nasıl çekeyim anam ben ) için dahada sıkılıyorsa evini değiştir demişler..bunuda kiracı olanlar kendi evini alsın diye söylemişlerdir garanti..hadi çekim yasasını çalıştır..en az dört odalı bir ev çek kendine ..sakın üç odalı çekme kızlar büyüyor herkese bir oda lazım..seninkiler ikiz gerçi..ama nede olsa kız, iki kızı bir evde büyütmek zor derdi babacım sen anladın onu..büyük güzel, havadar, aydınlık huzur veren bir evin olsun inşallah..böylesi ve daha iyisi yakışır benim arkadaşıma...şimdiden allah gönendirsin diyeyim..
Alt 04-03-2008, 03:16 PM   #94 (permalink)
Üsteğmen

58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

Canımsın Hayal ablacım güzel dileklerin için sağol. Valla biliyormusun benim cadılar daha şimdiden ayrı odalarda yatıyorlar. Kızlar doğmadan önce onlara oda hazırladık bir süre birlikte yattılar ama uzun zamandır ayrı yatıyorlar ve herkes kendi odasını sahiplendi. Biri karyolasında uyuyorken diğeri küçük bir odam var içinde bir çek divan onun üstünde uyuyor karyola diğer odada boş duruyor. Bende kocaman bir ev istiyorum herkese bir oda olsun diye. Babacığın ne kadar doğru söylemiş valla büyükler bişey söylüyorsa bir sebebi bir bildikleri vardır zaten.
Ben pek sıkıntılıyımdır eşyaların yerini öyle fazla değiştirimki akıllara ziyan eşya itip kalmaktan en sonunda kendimi sakatlayıp birde eşyaların sağını solunu kırınca vazgeçtim. Ama şimdi de birini bulayım bana yardım edecek yine değişiklik yapmaya çalışıyorum. Laf aramızda hala akıllanmamışım.
Oturduğum yerin en güzel tarafı çocuklar için oyun alanlarının çok olması etrafımız parklarla ve bahçelerle dolu büyük bir sitede yaşıyorum ama hiç komşuluk yok. Demiştim ya 7 senedir buradayım tanıdığım ve selamlaştığım 2 - 3 komşumun dışında kimse yok. İnsanlarla kapıda yada asansörde karşılaşınca selam veriyorum öyle yüzüme uzaylı gibi bakıyorlar. Büyükşehirin en büyük çıkmazı herhalde. Ben küçük bir yerde büyüdüm. Komşularımız bizim için akrabadan daha yakın insanlardı ama maalesef buralarda öyle değil. Benim yeni evlendiğim zamandı daha o zaman 18 yaşındayım ve sanıyorum ki buradaki insanlarda benim doğup büyüdüğüm yerdeki insanlar gibi, bi akşam yemek hazırlıyorum salata yaptım baktım limon kalmamış eşim de işten dönmemişti şimdiki gibi cepler falan yok karşı komşumun kapısını çalıp yarım limon istedim. Yaşlı bir teyze oturuyordu karşı dairemde bana burası marketmi git marketten al dedi. Nasıl utandım ne diyeceğimi bilemedim o an yer yarılsa içine gireceğim aklıma geldikce kendimi kötü hissediyorum özür dileyip eve geri döndüm o akşam salatayı sirkeli yemiştik (sirkeyi hiç sevmem ). Bir daha da kimsenin kapısına gitmeyeceğim demiştim. Daha sonra annem aman be kızım bilmiyorlardır ne üzülüyorsun dedi bak buradan değişik şeyler gönderdiğimizde sen git ona ver dedi ve ben her gelenden biraz koyup o teyzeye götürmüştüm hiç birini geri çevirmedi afiyet olsun dedim. Belki bana yaptığını anlamıştır diye umuyorum. Uzun lafın kısası burada komşuluk yok. Ben komşuları olan büyük, aydınlık , güneş alan , havadar bir ev istiyorum. 96

Sizleri çok ama çok seviyorum .......

Alt 04-03-2008, 03:40 PM   #95 (permalink)
hayalayaz
Guest

ne güzel anlatmışsın.. bunu imgelemek çok kolay..imgele ve sal bakalım enerjiyi ne olacak..imgenin sonuna eşinin ve senin fotoğrafın olan tapu belgesini unutma emi..ikinizin üstüne olsun tapu..hayatı paylaştığınız gibi mülklerinizide paylaşın...sevgiyle...
Alt 04-03-2008, 05:32 PM   #96 (permalink)
Üsteğmen

Dediğin gibi yaptım ve saldım ablacım. Ben bunu uzun zamandır istiyorum ve senin çekim yasayı meditasyonunuda şööle kızlardan fırsat bulup dinlersem daha da güzel olacak . Bir kaç kez dinledim ama tam olarak kendimi veremedim her seferinde benim cadılar ağlayım araya limon sıktılar.

Saat dörtten sonra bizim ev gene karıştı. Bu sefer de diğer kızım kusmaya başladı diğeri zaten kaç gündür doğru düzgün bişey yemiyordu. Doktorumuzu aradım ishal salgını var dedi şimdilik bizde yok ama inşallah olmaz mide bulantısını geçirsin diye bir fitil verdim. Şimdi yavrum yatıyor bana baygın gözlerle bakıyor.
Reiki yaptım ve ishalin bize uğramaması için dua ediyorum. 96 96 96
Hayal ablam şifalarını bekliyorum.
Elim ayağım titriyor ne yapacağımı şaşırdım.......
Alt 04-03-2008, 07:31 PM   #97 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım küçük kızına da geçmiş olsun.. bir an evvel bıcır bıcır dolaşıp yumurta ve süt diye seni mutfağa sürüklesinler...

biliyorsundur ama hatırlatayım ben yinede insan telaşlı durumlarda bazen unutur ya ne diyeceğini..
ishalin size uğra - maması için değil kızlarının sağlıklı neşeli huzurlu olması için dua edip enerji gönder tatlım..
(hani olumsuzluk eklerini algılamıyoruz ya onun için ... )

birde bebişlere çok yoğun enerji gönderiminde bulunma.. kısa süreli seanslar yeterli olacaktır..
Alt 04-03-2008, 10:04 PM   #98 (permalink)
suzzy
Guest

defdurucum...kıyamam ben onlara...tabii sanada...arka arkaya denk gelmesi yormuştur tabii seni...

canım geçicek...üzülme...çok hızlı değişen havalardanda belki üşütmüş olabilirler keratalar...gerçi ishal salgını demiş

doktorunuz ama bu ufaklıkların nerde nasıl tepki verecekleri hiç belli olmuyor...sıkma canını...

geçmiş olsun...  
Alt 04-03-2008, 10:43 PM   #99 (permalink)
hayalayaz
Guest

şimdi gördüm ne olmuş benim kuzucuklarıma? şifa sevgiyle gitti..öp onları benim için geçti bitti..
Alt 04-03-2008, 11:25 PM   #100 (permalink)
Üsteğmen

Bilsem ne olduğunu, bilemiyorum ki.....
Bugün çok güzel başladık parka gittik çok güzel oynadılar. Öğle yemeğinden sonra uyuttum. Uyandığında yavrum rahatsızlandı. Üşüttü her halde diye düşünüyorum. Yarına hiç bir rahatsızlıkları kalmayacak. Galiba ben test ediliyorum diye düşünüyorum. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, yanımızda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor.

Bookmarks