Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Defduru'nun Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün sabah programlarından birinde R.Şanal vardı. Kitaplarını okudum ve anlattıklarını hayatımda uygulamaya çalışıyorum. Bugün izleyenlere küçük bir ödev verdi. Bende sizlerle paylaşmak istedim. 1) Aynaya bakarak kendinizi ne kadar sevdiğinizi söyleyin dedi. Ama gözbebeklerinizin taa içine bakarak. Gözbebeğinin ortasındaki siyah ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Defduru'nun Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2008, 03:21 PM   #171 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Bugün sabah programlarından birinde R.Şanal vardı. Kitaplarını okudum ve anlattıklarını hayatımda uygulamaya çalışıyorum. Bugün izleyenlere küçük bir ödev verdi. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
1) Aynaya bakarak kendinizi ne kadar sevdiğinizi söyleyin dedi. Ama gözbebeklerinizin taa içine bakarak. Gözbebeğinin ortasındaki siyah kısma odaklanarak. Ruhunuzla konuşun, ona söyleyin dedi.

2) Bugün kendinize bir ödül verin. Daha önce vermediğiniz bir ödül olsun dedi.

3) İçinize attığınız söyleyemediğiniz hislerinizi ve duygularınızı karşınızdaki insana anlatın. İnsanların ne söyleyeceğini düşünmeden, sadece içinizden geçenleri anlatın dedi.

4) Bir cismi hayal edin ve hayatınıza katın. (Çekim yasası) Küçük bir cisim düşünün dedi.Onu hayallarinizde sahip olduğunuzu ve kullandığınızı hayal edin dedi. Bir süre verin mesela 1 hafta. Daha sonra o bir şekilde sizin hayatınıza dahil olacaktır dedi.

Çok basit gibi gözüken 4 madde. Siz kendinizi ne kadar sever ve değer verirseniz çevrenizde size aynı ölçüde karşılık verir dedi R.Şanal........

Bir izleyici soru sordu telefonla eşim çok dağanık ve pis onun temiz derli toplu olması için ne yapmalıyım dedi. Verdiği cevap çok ilginç geldi bana. Siz kendinizi temiz ve derli toplu birine layık görmüyorsunuz. Siz kendinize değer verin ve böyle bir eşi hak ettiğinizi düşünün dedi. Bakın göreceksiniz eşiniz bir süre sonra sizin istediğiniz gibi biri olacak.
Başka bir izleyici zaman çok değişti dedi. İnsanlar eskisi gibi değil ve herkes riyakar dedi. Verdiği cevap " yanılıyorsunuz siz böyle görmek istiyorsunuz ve böyle insanları çekiyorsunuz. İnsanlar hep aynı aslında dedi"

Kızlar uyandı daha sonra devap ederim günlüğüm

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 11-04-2008, 03:28 PM   #172 (permalink)
Üsteğmen

58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla dışarıya çıktık. Biraz çamlıkta yürüyüş yaptık daha sonra çocuk parkına gittik. Deli gibi oyuncaktan diğerine koşturdular. Yerlere yatıp kumlarda yuvarlandılar. Salıncakta sallandılar ama artık büyümüşler momadan salla diye ikisi birden bağırdılar.Bende onları kocaman salladım. En büyük kaydıraktan jet gibi kaydılar. Bende aşağıdan onlara baka kaldım. Aman yarabbim dedim benim melekler büyümüş. Kaydırağın ilk basamağı kırılmış ben daha bişey söylemeden onlar beni uyardı elimi tut kırık diye . Büyüdüklerin izlemek gerçekten çok büyük bir zevk. Birkez daha kendimle gurur duydum ne güzel iki varlık doğurmuşum diye Bir ara bir kedi geldi yanımıza peşinden koşturdular.

Yanlız insanların bana bakıp ikizmi? Kızmı? Erkekmi? diye sormalarından sıkıldım. Birde aaaa hiç benzemiyorlar? Sana da benzemiyorlar demiyorlarmı içimden sütçüye benziyorlar demek geçiyor. Bazısı daha ileri gidip tüpmü bunlar diye soruyor. Bugün yine bir kadın sordu tüpmü diye . Bende evet biri ipragaz diğeri aygaz dedim ve yürüdüm. Yahu sana ne ? demek geldi içimden tüp veya değil. Ne kadar meraklıyız kimisi de daha ileri gidip sorun kimde diye soruyor yaaa.
Kızmı? Erkekmi diyorlar çocukların saçları uzun pempe tokalarla iki kuyruk yapmışım. Üzerlerinde pembiş kıyafetler var. Laf olsun diye soru soruyorlar.
Ayy ben pek sıkılmışım parktaki insanlardan

Meleklerim çok yoruldular koşturmaktan şimdi mışıl mışıl uyuyorlar
Alt 11-04-2008, 04:07 PM   #173 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Resureksiyon is an unknown quantity at this point

Ayyy ne kadar güzel anlatmışsınız bir an hayal alemine daldım çocukların parkta oynayışıyle ben de mutlu oldum.
Ablacım size bir şey söylemek istiyorum ben karşımıza çıkan insanların "bilinç altı tabelası" olduğunu düşünüyorum size birisi rahatsız edici soru soruyorsa, markette yada yolda karşılaştığınız tüm insanlar, illa ki bi sebebi vardır farkında olmanız dileğiyle size bi mesaj olabilir orada...
Sevgilerimle...
Alt 14-04-2008, 04:55 PM   #174 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

hiç güleceğim yoktu defduru.. allah ta seni güldürsün emi.. kızlarınla birlikte ailecek mutlu mesut yaşayın daima..

insanların soruları hiç bitmez zaten onun için bazen sabırlı olmak.. bazen de yönümüzü başka yere çevirmek gerek..
yönümüzü değiştirelimki sorularla mücadele etmeyelim..

büyürsün ne zaman evleneceksin diye sorarlar..
evlenirsin çocuk ne zaman diye sorarlar..
bi tane doğurursun buna kardeş ne zaman gelcek derler..
kardeşte yaparsın.. kendi çocuğuyla seninkini kıyaslayacak sorular sorarlar..

yani bu soruların ardı arkası hiç kesilmez..
çünkü insanların sohpet edecek başka bilgi birikimleri yoktur..

sen farklı bir anne ol ve çocuklarına insanlarla sohpet edebilecekleri
donanımı sağla daima..
sohpetin çalışıyor musun kaç lira maaş alıyorsun..
ne zaman evleneceksin den daha öte bir şey olduğunun farkında olarak yetişsinler..

sevgiler..
Alt 15-04-2008, 11:57 PM   #175 (permalink)
Üsteğmen

Shamaniccim canım sağol iyi dileklerin için.
Valla kızlarımı her anlamda iyi yetiştirmeye gayret ediyorum. Bazen ben ne yapacağım diye düşünüyorum, aklım karışıyor ama elimden geldiğince doğru yetiştirmeye çalışıyoruz. Sürekli araştırıyorum,benden büyüklerle çocuk yetiştirme konusunda konuşuyorum ve bana uyanları uygulamaya çalışıyorum. Mesela benim kızlar henüz hiç abur cubur yemediler. Daha yeni küçücük bir parça çikolata yediler. Ne kadar geç yerlerse o kadar iyi diye düşünüyorum. Bol bol meyva yiyorlar, çikolata isteyince (reklamlardan görüp öğrenmeye başladılar) tahin pekmez veriyorum çikolata diye.Biraz daha büyüdüklerinde engel olamayacağım diye düşünüyorum. Küçüklüklerinden beri kitap okuyoruz. Şimdi kendileri getiriyorlar kitapları. Resimlerdeki hikayeleri bana anlatıyorlar.

Bak bugünkü park maceramızı anlatayım . Sabah 8 de kalktık kahvaltı falan derken kızlar park diye tutturdular neyse hazırlandık. Baktım biri kovaları kapmış, diğeri de oyuncak pusete filini oturtmuş fil park istiyormuş. Ben de sırt çantamı hazırladım işte su, mendil, şapka aldım yanıma. Düştük yolla. Bizim sokakta çalışma var. Kızlar koca koca kepçeleri görünce başladılar ağlamaya ikiside kucak diye tutturdu. İkna ettim ve yürümeye başladık. Parka gittik, attılar kendilerini kumların içine nasıl mutlular kovalar kum dolup boşalıyor. Bizimkileri gören diğer çocuklarda koşturdular yanımıza. Onların yanında kova ve kürek yok kızlar vermek istemiyor. Şöyle bir karıştı ortalık. Benimkilerden büyük bir erkek çocuk tutturdu oyuncak puseti isterim diye. Kızım verin arkadaşınız oynasın diyorum yok bir elinle arabayı tutuyor diğer eliyle kovaya kum dolduruyor. Bağış çağrış oyun oynadılar. Henüz paylaşmayı bilemiyorlar. Aslında bende çocukken öyleymişim hiçbir oyuncağımı vermezmişim okula başlayınca değişmişti huyum. Sallandılar, kaydıraktan kaydılar ve en sevdikleri tahtaravalliye bindiler. Saat 1 de zarzor ikna edebildim eve dönmeye. İşte böyle sevgiyle kalın...........
Alt 16-04-2008, 03:07 PM   #176 (permalink)
Üsteğmen

Tarif edemediğim bir neşe ve huzur kapladı bugün içimi
Her sabah kalkıyorum ve aynada taaa gözlerimin içine bakarak SENİ SEVİYORUM diyorum. Evet ben kendimi seviyorum.....

Alt 16-04-2008, 03:52 PM   #177 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

Alıntı:
defduru Nickli Üyeden Alıntı
Bana ne oldu bilmiyorum ama kendimi ve hayatımı biraz sizlerle paylaşmaya karar verdim. Yarın babamı bu dünyadan uğurlayalı yedi sene bitiyor. Bir bakıyorum o yaşıyormuş gibi geliyor. Bir bakıyorum hiç yaşamamış yada daha dün aramızdan ayrılmış gibi. Çok ani olmuştu babamın aramızdan gidişi. Gece yarısı gelen bir telefon trafik kazası diye hastaneye koşturmaca ama araba kullanırken kalp krizi sonuçu ayrılmıştı aramızdan. Bana ilk eşim söyledi yer ayaklarımın altından kaydı ve yere yığıldım. Ama aklımdan sadece ben şimdi ne olacağım geçti. Şimdi düşündükçe nasıl kızıyorum kendime bencillikten başka bişey değil. Koskoca kadındım on yıllık evli ve baban öldü dediklerinde ilk düşündüğüm ne olacağımdı. Ne garip......
merhaba defduru çok etkiledi bu paragraf beni bir gece banada telefon geldi babam ölmemişti ama beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda dediler aynen senin hissettiklerini hissettim bende 8 senedir evliyim 6 yaşında bir oğlum var 30 yaşındayım ama benimde aklımdan ilk "ben şimdi ne olacağım" geçti ankara da yaşıyoruz eşimle ,bende evimi bırakıp istanbula geldim oğlumu burda anaokula verdim .....

şimdi okuyunca yazdıklarını korku sardı içimi dilerim eşimle ben o noktaya gelmeyiz şimdilik herşey yolunda ama bendemi bencillik yapıyorum dönmeyi çok düşündüm ama babacım bana öle bakınca yapamıyorum :( ne zamana kadar kalıcam bilmiyorum ama hayalim onun yürüyebildiğini görmek umarım hayal olarak kalmaz
Alt 17-04-2008, 02:55 PM   #178 (permalink)
Üsteğmen

Sevgili Tatlıcadı babacığına acil şifalar diliyorum. Biran önce toparlansın inşallah. Canısı valla yazını dün okudum ve dünden beri düşünüyorum ne yazayım diye. Ben de herhalde senin yaptığını yapardım diyeceğim ama eskiyi düşününce köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Belki babamı bırakmazdım ama evimide boşlamazdım. Eşimle daha iyi, daha içten iletişim kurmaya çalışırdım. Benim hatam anneme ve kardeşime dönüp eşimi tamamen boşlamam, görmezden gelmemdi. Nasıl olsa o benim yanımda diye düşündüm ama hataydı. Seninki daha büyük bir sorumluluk ben aynı şehirdeydim. Sen birde başka bir şehire gelmişsin evini bırakıp . Yanlış birşeyler yazmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum ama çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
Ne diyeceğimi şaşırdım.

Babanın yerini hiçbirşey doldurmuyor. Onlar kocaman bir dağ bizim arkamızda duran. İşte ben ilk kaybettiğim haberini alınca o dağın yok olduğunu düşündüm korkum bundandı. Belki ona dokunamıyorum, ona sarılamıyorum ama biliyorumki o herzaman benimle birlikte. Taaa içimde ve bana her zaman olduğu gibi yol göstermeye devam ediyor. Dualarım seninle ve babacığınla birlikte. Rabbim biran önce babanı sağlığına kavuştursun ve sende yuvana geri dön........
Alt 17-04-2008, 03:15 PM   #179 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

Alıntı:
defduru Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Tatlıcadı babacığına acil şifalar diliyorum. Biran önce toparlansın inşallah. Canısı valla yazını dün okudum ve dünden beri düşünüyorum ne yazayım diye. Ben de herhalde senin yaptığını yapardım diyeceğim ama eskiyi düşününce köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Belki babamı bırakmazdım ama evimide boşlamazdım. Eşimle daha iyi, daha içten iletişim kurmaya çalışırdım. Benim hatam anneme ve kardeşime dönüp eşimi tamamen boşlamam, görmezden gelmemdi. Nasıl olsa o benim yanımda diye düşündüm ama hataydı. Seninki daha büyük bir sorumluluk ben aynı şehirdeydim. Sen birde başka bir şehire gelmişsin evini bırakıp . Yanlış birşeyler yazmak, yanlış anlaşılmak istemiyorum ama çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
Ne diyeceğimi şaşırdım.

Babanın yerini hiçbirşey doldurmuyor. Onlar kocaman bir dağ bizim arkamızda duran. İşte ben ilk kaybettiğim haberini alınca o dağın yok olduğunu düşündüm korkum bundandı. Belki ona dokunamıyorum, ona sarılamıyorum ama biliyorumki o herzaman benimle birlikte. Taaa içimde ve bana her zaman olduğu gibi yol göstermeye devam ediyor. Dualarım seninle ve babacığınla birlikte. Rabbim biran önce babanı sağlığına kavuştursun ve sende yuvana geri dön........
canım çok teşekür ederim işallah babacığım iyi olucak bende evime döneceğim eşim her hafta sonu geliyor ama oğlum babasını görmemeyi kabullenemiyor haklıda yavrucum ama iki aradayım işte sadece geçicek diyorum kendime günlüklerinizi okuduğumda ve sorunlarınızı çözdüğünüzü gördüğümde motive oluyor "bak diyorum kendime herkez geçmiş bu tünelden sonunda mutlaka ışığa kavuşmuşlar ama "
Alt 17-04-2008, 03:35 PM   #180 (permalink)
Üsteğmen

Canısı hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsun. Zaten olan herşey bizim hayrımıza gelişiyor. Biz yaşarken bunların farkına varamıyoruz. Hani bir laf vardır "Allah sevdiği kulunun yoluna sıkntıları birer inci tanesi gibi yerleştirirmiş" diye çünkü yaşadığımız sıkıntılar bizim olgunlaşmamıza yardım ediyor ve büyüyoruz. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Demekki sende öyle kuvvetli birisinki şimdi bunları yaşıyorsun. Herşey geçiyor ve bitiyor. Bir bakmışsın babacığın sağlıklı bir şekilde ayakta sende yavrunla eşinle birlikte evinde mutlu mesutsunuz.

Bookmarks