Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Defduru'nun Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tatlıcadıcım sorunun cevabını aslında kendi mesajının içerisinde vermişsin.. elbette ebeveynlerimiz bizler için çok önemli mutlaka ve mutlaka her koşulda yanlarında olmak için çaba sarfetmeliyiz.. lakin senin baban senin için ne kadar önemli ise oğlunun da babası da aynı derecede önemli.. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Defduru'nun Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-04-2008, 04:03 PM   #181 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

tatlıcadıcım sorunun cevabını aslında kendi mesajının içerisinde vermişsin..
elbette ebeveynlerimiz bizler için çok önemli mutlaka ve mutlaka her koşulda yanlarında olmak için çaba sarfetmeliyiz..
lakin senin baban senin için ne kadar önemli ise oğlunun da babası da aynı derecede önemli..

onların birlikte geçirecekleri paylaşımda bulunacakları zamanı engelllemeden hareket etmen en doğrusu..

yıllar sonra yavrucuğun büyüdüğünde onunda anne ve babasıyla geçirdiği dünyaları değişmeyeceği anıları olsun..

tıpkı senin babanla yaşadığın günler gibi..

elbetteki babanın yanında olman onun için çok büyük bir avantaj ve önemli bir iyileşme sebebi..

lakin bu süreç uzun olacak..
keşke elimizde sihirli değneklerimiz olsaydı bir anda olması için her şeyin..
ve bu süreçte birbirinizi dinlendirerek hareket etmeniz hepinizin pozitifliğini koruması adınada çok önemli..

olayın şokunu biraz daha atlattıktan sonra evine dönerek
eşin yerine sen sık sık gelip ailenin yanında olursun.. hatta birlikte gelirsiniz..

seninde sorumlu olduğun kendine ait bir ailen var nihayetinde.. ve dünyanın değişmeyen bir gerçeği var ..
en nihayetinde hepimiz bu dünyadan geldiğimiz sıra ile ayrılacağız.. (inşallah en hayırlı şekilde böyle olur.. )

baban ailesi ile birlikte aile olmanın güzelliğini yaşadı.. senin gibi güzel hayırlı evladı oldu.. hepiniz biraradaydınız..
aynı güzelliği oğlundan esirgeme.. ailenden aldığın bu güzel mirası evladınada yaşat doyasıya..

düşünsene yıllar sonra yavruşun büyümüş bu forumda başka dostlarıyla dertleşirken;
annemin yaptığı ki yapması grektiği konusunda kendisine hak veriyorum dedemin yanında kaldık aylarca..
o günlerim güzeldi evet annem her koşulda yanımdaydı ama her zaman neşeyle oynadığım dedemi
yatarken görmek beni derinden etkiliyordu.. üstelik çok sevdiğim ve kendime model aldığım babam yanımda yoktu..
her şeye rağmen onu özlüyorumm.. nasıl ki annem kendi ailesinin aynında birarada olmak istiyorsa
bende kendi evimizde kendi odamda ailemle bir arada olmak istiyordum..
annemin ve annanemin ağladığını görüyorum ve onlarında mutlu olmasını istiyordum
ama dedem yattığı için bu mümkün olmuyordu..

yukarıda yazdıklarım sadece bir senaryo ama oğluşunun minik yüreğinde neler olduğunun farkında ol mutlaka..
ağır hastalıklar geçiren bir ailenin yanında olmak küçük çocuklar için ayrıca zordur..

heleki kendilerini yakın hissettikleri büyüklerini bakıma muhtaç olarak görmek..

lütfen sözlerim seni incitmesin.. herkezin en mutlu ve huzurlu şekilde bu olayın içerisinde yer almasını istiyorum..
eminimki sevgili baban seninle sohpet edebildiğinde söyleyeceği ilk şey <güzel kızım senin yerin evindir..
benimle olmanda çok güzel ama yuvanda mutlu olduğunu bilmek torunumu en iyi şekilde yetiştiğini bilmek
beni daha fazla mutlu eder.. > olacaktır..

sevgiler...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-04-2008, 04:21 PM   #182 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

hayır incinmiyorum hatta iyi geliyor yazdıkların kendimi oğluma karşı eşime karşı suçlu hissediyorum umarım bırakıp dönme cesaretini bir gün bulabilirim hayatım boyunca hep babamı kaybetme korkum oldu yıllar önce kalp krizi geçirdiğinde yanlızdık ikimiz evde babamla ,annem kardeşimle yazlıktaydı birlikte dönecektik yazlığa babamla onu nasıl hastaneye götürdüğüme ben bile şaşıyorum şimdi o günden sonra hep bu korkuyla yaşadım hergece dua ettim tanrıya belki bu gün yaşıyor olması dualarımın cevabı çok zor annemde senin gibi diyor evime artık dönmemi ama içim acıyor yapamıyorum

oğlum benden daha güçlü sanırım öğretmenine " dedem hastaneden döndü artık hasta değil demiş " geçen gün yemek yiyordu oğlumla babam dede ne güzel oynardık bahçede değilmi dedi aylardır sesını duyamadığım babacım kısık sesle "ne güzel oynardık" dedi terk etmişim gibi gelicek bana hele bu durumdayken sözlerinin doğru olduğunu ve bunu yapmam gerektiğini biliyorum ama gücüm yok korkuyorum ya ben dönündüğümde evime kötü birşey olurda kaybedersem ve sonsuza dek kendimi suçlarsam keşke diye

çok teşekür ederim yardımların için kimbilir aşarım belki bunu da
Alt 17-04-2008, 04:31 PM   #183 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım benim elinde hayatının hassas terazisini tutuyorsun..

çok duygulu naif bir insansın..

dilerim meleklerin yardımcın olsun..
kendin ve ailelerin için en hayırlı doğru kararı vermen için ruhunu kalbini aydınlatsınlar..

babanın başına gelenler elbette zor ama bu durumda kalacak değil tatlım..
bir çok iyileşme örneği var.. babanda onlardan birisine imzasını atacak inşallah..

bu güzel gelişmelerin kısa süre içerisinde hayatınıza mutlulukla yansıması dileklerimle..

kötü sonu değil mutlu sonu düşün daima .. hem sen hem annen.. hep birlikte babanıda buna inandırın..
inandırın ki iyileşme süreci hızlı ve mutlulukla olsun..

sevgiler..
Alt 17-04-2008, 04:33 PM   #184 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

meleklerimden biride sen olmalısın
Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
canım benim elinde hayatının hassas terazisini tutuyorsun..

çok duygulu naif bir insansın..

dilerim meleklerin yardımcın olsun..
kendin ve ailelerin için en hayırlı doğru kararı vermen için ruhunu kalbini aydınlatsınlar..

babanın başına gelenler elbette zor ama bu durumda kalacak değil tatlım..
bir çok iyileşme örneği var.. babanda onlardan birisine imzasını atacak inşallah..

bu güzel gelişmelerin kısa süre içerisinde hayatınıza mutlulukla yansıması dileklerimle..

kötü sonu değil mutlu sonu düşün daima .. hem sen hem annen.. hep birlikte babanıda buna inandırın..
inandırın ki iyileşme süreci hızlı ve mutlulukla olsun..

sevgiler..
Alt 18-04-2008, 02:51 PM   #185 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

İçimizdeki Tanrı'dan

Huzur içte başlar. O her ruhun içindedir; filizlenmeyi, büyümeyi ve serpilmeyi bekleyen bir tohum gibidir.
Onun büyüyebilmesi için uygun koşulların, uygun çevrenin ve uygun bakımın hazırlanıp, verilmesi gerekmektedir.
Sukunet içinde ol ve köklenmesi için huzurra bir şans ver.O, bir kere uygun şekilde hazırlandı mı artık büyümeye devam eder;
ancak onun hassas başlangıç döneminde ona yardım etmek ve bakıp korumak gerekir. O nedenle dünya huzur ve barışın anahtarını içinde tutmaktasın. Dünyadaki kaosa ve kargaşaya bakarak vakit kaybetme, onun yerine kendi içinde herşeyi yoluna koymaya başla. Sakin bir şekilde Benim irademi yerine getirmeye çalış. Üzerinde konuşmak yerine sadece onu yaşamalısın. Kendi yaşamındaki kaos ve kargaşayı huzura, sukunete ve rahatlığa dönüştürmelisin; böylece dünyada içinde yaşadığın toplumun faydalı bir üyesi haline gelirsin. İçinde, o konuda birşeyler yapabileceğini bildiğin yerden işe başla ve sonra dışa yönel.

Sevgiyle paylaştım.......... Herkes kendi payına düşeni alın ....
Alt 20-04-2008, 03:19 PM   #186 (permalink)
Üsteğmen

58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

Çok yorgunum bugün .........................
Alt 20-04-2008, 04:29 PM   #187 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Neden yorgunsun defduru.Kızlar mı yordu,pazar temizliği mi?
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-04-2008, 02:00 PM   #188 (permalink)
Üsteğmen

Biz dün Ortaköy'deydik. Kızlarla ne kadar sohbetlere katılabildiysem dinlemeye çalıştım. Sürekli gözüm kızlarda olduğu için bazı şeyleri kaçırdım.

Valla Shamanic kızlar dünden beri seni anlatıyorlar. Abla beni kucağına aldı, şekerden tren yaptık diyorlar ve Defne Senin kolyeni anlata anlata bitiremiyor. Herkese çok çok teşekkür ederim. İlginiz için. Valla Shamanic söz vermişti sözünü tuttu kızlarla ilgilendi. Pisimde ilgilendi parka gidemediler ama telefonundaki kedi resimlerini Duru anlatıyor. İçlerinden birinin ismi şampiyonmuydu ? Ya da Duru öyle hatırlıyor. Kedininde kardeşi var diyor anlatıyor işte çok sağol. Kızlarım ve benim için güzel bir gündü.
Herkese kucak dolusu sevgiler......
Alt 28-04-2008, 03:46 PM   #189 (permalink)
Üsteğmen

Ben çok iyiyim fakat meleklerim birkaç gündür mutsuzlar. Ortaköy dönüşü Duru emziğini yolda dişleriyle kemirmişti, bende Defne'nin emziğini kemirdim ve kızları emzikle vedalaştırdım. Daha önceden sadece uyku zamanı emiyorlardı.Havhava veriyorduk ve artık geri almıyoruz havhavdan. Fakat yavrularım çok mutsuz oldular. 4 gündür emziksiz uyumaya çalışıyorlar. Nasıl uyuyacaklarını bilemiyorlar. Ellerini nereye koyacaklarının bilemiyorlar. Sürekli ağızlarını şapırdadıp duruyorlar ve uykuya geçmeleri çok zor oluyor. Gece birkaç defa uyanıp emzik arıyorlar ve kriz şeklinde ağlıyorlar. Eşimde bende pes etmemeye kararlıyız ama çok zor geçiyor günlerimiz.Daha yeni öğle uykusuna yattılar bi oraya bi buraya dönerek resmen bayıldılar. Binicik bedenlerin böyle kıvranması ne kadar zor.
Acaba Atakan kızlar için ne telkininde bulunursun? Emzik bırakma telkini varmı ? Şaka bir yana herhalde birkaç günde alışacaklar. Öyle umuyorum.

Neyse sonra devam ederim. Kızların emzik bırakmasını burada bir partiyle kutlamayı düşünüyorum ......

Alt 28-04-2008, 03:51 PM   #190 (permalink)
ECEM18
Guest

kızlarınız o kadar şirin ve güzellerki allah nazarlardan saklasın profilinizdeki resmi gördükçe hayranlıkla bakıyorum

Bookmarks