Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Defduru'nun Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Canım ellerine sağlık çok teşekkür ederim. Kızların çok hoşuna gitti. Bugün kızlar biraz huysuzlar beni pek bilgisayar başında istemiyorlar. Herşey için teşekkür ederim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Defduru'nun Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-01-2008, 02:19 PM   #31 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Canım ellerine sağlık çok teşekkür ederim. Kızların çok hoşuna gitti. Bugün kızlar biraz huysuzlar beni pek bilgisayar başında istemiyorlar.
Herşey için teşekkür ederim.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 26-01-2008, 02:50 PM   #32 (permalink)
hayalayaz
Guest

defduru merhaba..
senin meleklerin bana ne kadar büyük bir tedavi uyguladığını biliyormusun..sıkıldığım zaman onların gülüşlerini seyrederek..içimi mutlulukla dolduruyorum...çocukların saflığı temizliği..her şeye özgüvenle yaklaşmaları..yüzde yüz sevildiklerini bilmeleri...bana hep yaradan katında onlardan bir farkım olmadığını hatırlatıyor..ne iyi yaptın bu fotoğrafı buraya koymakla ..çok teşekkür ederim...
babam vefat edinceye kadar benim annem ve babam hiç vefat etmiyeceklermiş gibi gelirdi bana..onların ölüm için çok genç olduklarını düşünürdüm...babam çok zor ve nefes nefese yaşadığımız bir süreçten geçti giderken...kan kanseriydi...devamlı kana ihtiyacı vardı..ben sürekli kan aramaktan öyle bir hale gelmiştim ki..bir gün hastaneye gidiyorum..karşıdan kanlı canlı biri geliyor...içimde alllaaaaah bundan kaç ünite kan çıkar kimbilir diye düşünürken yakaladım kendimi...ve vampirleştiğimi görüp utandım....3 hafta sonra gideceğini söyleyip eve gönderdiler..7- 8 gün içinde bacağı çürümeye başladı..tekrar hastaneye döndük...gitmezden 1 hafta önce bacağını kestiler..ben gideceği için babama kıyamazken..bildiğim tüm yöntemlerle şifa vermeye başladım...yaşadıkça her uzvu yavaş yavaş çürüyecekse lütfen bu acı onada bizede yaşatılmasın diye...sekerata girdiğinde ben başındaydım..bir yandan kuran okuyor..bir yandanda şifa gönderiyordum..baktım yolu açıldı gidecek ama tutunuyor..yaklaştım yanına babacığım eğer vaktin geldiyse yoluna çık..ama gelmediyse lütfen geri dön ben bu duruma katlanamıyorum dedim..ellerini yatağın iki tarafına sıkıştırmış..onları düzelltim..be sert bir şekilde ıııııh yaptı...ellerin acımasın diye düzelttim dedim..hııı yaptı..ben yine okumaya başladım ve yarım saat 45 dakika sonra sorunsuz bir şekilde gitti...BEN, ŞÜKÜR ETTİM, ve hala kendimden utanırım hatırladığım zaman..şükür ettiğim için..hayatıma AMA, FAKAT kelimesini sokmamaya çalışırım..fakat o günü hatırladığım zaman ama derim yaşasaydı her gün biraz daha çürüyecekti...babamın gittiğine çok üzüldüm..onun gölgesi yetiyordu..ama daha büyük acılar çekmediği için seviniyorum..işte ben o günden beri böyle ikilem içinde yaşıyorum..kendimi suçlayıp suçlamadığımı çok sordum, böyle düşündüğüm için, sanırım utancım bize öğretilen ayıp, yasak,günah terbiyesinin izlerinden dolayı.. ayrıca bunu bugün hatırladığıma göre sanırım artık bu duyguylada vedalaşmanın zamanı geldi..

babanın gitmesi beklenmedik bir durum olmuş senin için..hani derler ya helallık istemek fırsatı versin allah diye...eminim o sizlere hakkını helal etmiştir...hayatımızdan ilk gidenler hep, hayatı bize kolaylaştıranlar oluyor..ödevimizi tam yapalım diye bize fırsat vermek için gidiyorlar...şimdi gülü dikeniyle sevmeyi öğreniyorum...başaracakmıyım bilmiyorum.. başarmak istiyorum..belkide başaramam..artık döngüleri çokta umursamak istemiyorum...hayatımızın hiç bir günü boşa geçmiyor aslında...bizler öğreniyoruz...hayır demeyi, evet demeyi, denge kurmayı, hayatımızın her saniyesi bize başka farkındalıklar getiriyor...başkaları için yaptığımız her şey bize ne kadar bereketli ve verimli olduğumuzu gösteriyor...para konusunu halletmiştim ben...hemde borçların tümünü ödediğimi düşünerek...annem bende yaşamaya başladığı zaman ev ekonomisine katkıda bulunmaya başladı..ve hergün beş vakit BEN SİZE ŞU KADAR VERİYORUM DİYEREK..anında benim para kazanmam durdu..ve hiç olmadık yerden 10 bin lira borç çıktı..borcun aslı 2150 lira faizlerle o boyuta gelmiş...bütün bunlar nedenmi oldu..çünkü para almayı reddettim..borcumun olduğu kurum beni arayıp hatırlatma yapabilirdi...çünkü çok eski müşteriyim..ama ben para almayı reddettiğim için onlarda direkt avukata vermişler...bunun farkına varır varmaz...tekrar düşüncelerimi değiştirdim..şimdi biliyorum ki..farkettiğimiz her şey yoluna giriyor ama farkındalığımızı yitirdiğimiz an bir uyaran geliyor...düzeltip yolumuza devam etmek lazım...içine girip boğulmadan...
kendinin ne kadar şanslı ve güçlü olduğunu düşün...sen, ve eşin bu kadar güçlü olmasanız kimse size dayanmaz..zaten sizde buna izin vermezsiniz...başkalarına hayır diyemediğiniz için, ve durumunuzu anlatmadığınız için herkesin sizi zengin sandığını yazmışsın...ben tabiiki zenginsiniz diyorum..siz karı koca çok zenginsiniz...olmasanız..şikayet etmene rağmen herkese yetişemezsiniz..maddi ve manevi her açıdan...siz tıpkı benim gibi verdiğiniz zaman sizden gittiğine inanmak yanılgısına düşmüşsünüz benim gibi ..ben buna ek olarak..aldığım zaman gururumu kırmaları için fırsat yarattığımı düşünmüşüm...hayır verdiğimiz katlanarak bize dönüyorsa ki dönüyor...verdiğimizin , 20, 100, katlarını almaya kendimizi açmayıda öğrenelim..maddive manevi her konuda verdiğimizin fazlası bize dönüyor...verdiklerim helal olsun...banada helal yollardan fazlası gelsin..diyelim...ablam ço mu başını şişirdim bilmiyorum..sen üzülürsen meleklerin üzülür diye yazdım..dilerim onların gülüşleri solmasın,bakış açılarımızı geliştirdikçe daha başka bakış açıları geliştirmemiz gerekecek...sağlığımızı..maddi durumumuzu düzelteceğiz..başka düzeltecek durumlar yaşayacağız...bir sipiral düşün..alt ucu dar ve yükseldikçe genişleyen..bizim yollarımızda dar olan alt uötan başlıyor..farkındalık geliştikçe döne döne yükseliyoruz...meleklerine ve sana saygılı sevgiler..ne olur onları şöyle koklaya koklaya öp benim için..melek kokusunu özledim..
Alt 26-01-2008, 03:09 PM   #33 (permalink)
hayalayaz
Guest

ben hep mesajlarımda kendi deneyimlerimi yazarım..deneyimlerini yazmaktan çekinen arkadaşlara birbirmizden farkımız olmadığını, kendilerini yargılayacak insanlar olmadığımızı görmeleri ve rahatlamaları adına..ne yapmış olursanız olun...hepimiz aynı yollardan geçiyoruz..ve allaha şükür öğrenerek geçiyoruz...bakın bana, ben bu siteye girdiğimden beri...hah bitti diyorum..insanlar oleeey diyorlar..iki gün sonra arkadaşlar ben bu durumdayım diye yazıyorum..canım arkadaşlarım benim..hani sen iki gün önce iyiydin ya demeden destekliyorlar sil baştan..hepinize saygılı sevgiler ve kocaman
Alt 26-01-2008, 03:09 PM   #34 (permalink)
Üsteğmen

58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

yaa Hayal ablacım beni ağlattın biliyormusun. Yüreğine sağlık ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında öyle güzel özetlemişsinki herşeyi .Sadece seni seviyorum demek geliyor içimden .İyiki yolum burayla kesişti.
Kızları senin yerine öptüm onlarda bilgisayar'a el sallıyorlar şu an

Alt 26-01-2008, 11:57 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

Bir saat önce kızları uyuttum. Bir kahve yaptım ve şöyle biten günümü gözden geçireyim dedim. Bir baktım bilgisayar başındayım. Yaa burası bende alışkanlık yaptı.
Gün içinde çok fazla gelgitler yaşamışım. Bir saatim bir saatime uymamış.Aslına bakılırsa son birkaç aydır bu gelgitleri yaşıyorum. Bir anlam veremiyorum. Kendimi çok iyi, çok mutlu hissediyorum hop herşey ters dönüyor olumsuz bir hava içine giriyorum.Son zamanlarda yapamıyorum ama bir ara kızlardan fırsat buldukça günde iki üç defa meditasyon yapıp iç ışığıma yönelmeye çalışıyordum. Ve o saatleri deli gibi bekliyordum. Şimdi yapamıyorum. Bir isteksizlik bir bıkmışlık yapıştı sanki üstüme. Herşeyde en iyi olmaya çalışırken ( en iyi anne , en iyi eş , en iyi evhanımı, en iyi bakımlı kadın......) aslında hiçbişey olamıyorum.İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Bekliyorum öylece neyi beklediğimi bilmeden. Galiba bir sihirli değneğin bana değmesini bekliyorum. Ama o sihirli değnek benim içimde onu biliyorum. Çevremde konuştuğum insanlarda da aynı bıkmışlık ve bezginlik var. Bir ben değilim diyorum. Kendimi kandırmaya çalışıyorum. Biliyorum geçecek.......................
Alt 27-01-2008, 12:11 AM   #36 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım hayal ablam bi tanesin..

özü.. sözü.. yüreği.. yazısı bir olan harika kadın..

yazdığın her yazın ayrı bir yönümüzü tanımamıza yardımcı oluyor..

bir tek şey söyleyeceğim sana.. ( ki sen aslında bu durumu artık atlatmış sayılırsın.. )

biliyorsun ben anneanneciğimle büyüdüm..
senin babacığın için ettiğin duayı hayatta güven ile tutunduğum dal olan annanem hastalandığında
bende yaradana aynı dua ile yalvardım..

21 yaşındaydım.. hayatımında ilk defa büyük bir hastalık ile karşılaşmıştım..
3 aydır hastanelerdeydik.. anneannemin sürekli kanaması vardı.. sürekli kan kusuyordu..
iki günde bir endoskopi yapıp kanayan damarlara işlem yapıyolardı..

benim heybetli annanem minik bir yavru gibi küçülmüş hareket bile edemiyordu..
onu halde görmeye daha fazla dayanamadım..
ya rabbi dedim .. ya yanına al.. ya yanımda sağlıcakla bırak..
daha fazla ne onun ne benim inan dayanacak gücüm kalmadı..

ki onu hastaneye ben zorla getirdim.. herkes bırak evinde rahat ölsün diye karşıma dikilmişti..
kendisi bile..

çok şükür 9-10 yıl kadar oluyo hala yanımda..
rabbim benim yanımda olmasına izin verdi..

ama sen yada ben yada başka birisi bu duayı edecek güce meleklerimiz
ve yaradanın verdiği izin ile cesaret edebildik ki buda çok sevdiğimiz insanların (senin baban benim anneannem )
verdiği destek ile olmuştur..

gönlün yüreğin daima rahat ve huzur dolu olsun.. en iyisini isteyecek kadar cesaretli bir yüreğe sahipsin çünki..
kendini düşünerek herşeye rağmen dünyaya bağlamayacak kadar cesursun..
eminimki babacığın.. bulunduğu yerden bu güzel duayı ettiğin için kendisine.. yüreğine sevgilerini gönderiyodur..

sevgiler..

Alt 27-01-2008, 05:22 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen

Dışarıda hava puslu ve kapalı böyle havalarda genelde kendimi iyi hissetmem. Ama bugün anlamsız bir huzur ve mutluluk var içimde.
Minicik bir tebessüm yüzüme geldi ve oturdu.
İyiyim bugün çok iyiyim. Kızların yaptığı yaramazlıklar bugün güldürüyor beni. Son günlerde onların bu davranışları benim öfkelenmeme sinirlenmeme neden oluyordu. Aslında istediğim anne modeli değil bu. Ben çocuklarımla arkadaş olmayı onlarla aynı yaşlarına inebilmeyi istemiştim. Son günlerdeki üzerime yapışan
bu kişilik ben değilim. Her halde bu bir dönem geçecek ve ben hayal ettiğim gibi bir anne olacağım.Bugün öyleyim sabahtan beri kızlarla dans ediyoruz. Çok tatlı dans ediyorlar. Ben huzurlu, mutlu oldummu onlarada yansıyor aslında. Ama elimde olmadan bir anda içimdeki öfke dışarı fışkırıyordu son zamanlarda. Sonrada oturup ağlıyordum.
Mükemmel olmaya çalışmayacağım... Sadece kendim olacağım ... Bugünkü kararım bu bakalım ne olacak. Uygulayabilecekmiyim......
Alt 28-01-2008, 02:51 AM   #38 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

iyi geceler defduru, gunlugunu tam okumadim ama gunlugun hayirli olsun demek icin yazdim. gece saat 2 ben uyacagim bugun uykuyuda astik gidis hat iuyi degil yani bende neyse ben uyum yarin yazarim buraya birseyler herkeze iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2008, 03:10 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

Dışarıda ufak ufak kar atıştırmaya başladı. Şöyle güzel bir kahve yaptım kendime.
Ve en önemlisi bugün kendime kocaman bir armağan verdim.
Büyük bir paket tebessüm ve kahkaha dolu içi.Eğer dışarıdan alamıyorsam hediyeyi kendi kendime vermek en güzeli.
Çünkü beni benden daha iyi anlayacak hiç kimse yok.
Anlıyorum ki beklentiye girdiğim zamanlar mutsuz oluyorum. Hiç birşey beklememek en güzeli.
Beklentisiz günler diliyorum..................
Alt 28-01-2008, 05:04 PM   #40 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

Beklentilerim cok buyuk yuksek enerji icindeyim. esim uyandi serseri beni sinir etti aglar bagirdim ama dua etsin sitres olamak icin kendimi tutuyorum
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks