Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   EneS'in GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4427-enesin-gunlugu.html)

mirza_ben87 12-02-2008 02:05 PM

EneS'in GÜNLÜĞÜ

Burasıda benim günlüğüm olsun. bugun 2. hafta ama cok bi değişiklik yok henüz. dinlemeye devam

shamanic 13-02-2008 12:20 AM

Ynt: EneS'in GÜNLÜĞÜ

günlüğün hayırlı olsun.. thumbsanim
değişimlerini bizlerle paylaşacak olman sevindirici... super

benim sende gördüğüm ilk değişim olarak içinde ertelediğin duygularını aktif hale getirmeye başladın ve
sağlıklı yaşamak için girişimlerde bulunuyorsun... 25889

sigarayı bırakmaya çalışman ve bu konuda öncülük yapmak istemeni örnek olarak verebiliriz.. b456

telkinlerin etkileri aslında hayatımızda bir çok noktada karşımıza çıkmakta..
ama bunlar davranış biçimi olarak kendiliğinden olduğundan çoğu zaman farkında olmuyoruz... b456

dilerim günlüğün güzel haberler ile dolup taşar...

sevgiler.. hismiley

mirza_ben87 14-02-2008 07:46 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
günlüğün hayırlı olsun.. thumbsanim
değişimlerini bizlerle paylaşacak olman sevindirici... super

benim sende gördüğüm ilk değişim olarak içinde ertelediğin duygularını aktif hale getirmeye başladın ve
sağlıklı yaşamak için girişimlerde bulunuyorsun... 25889

sigarayı bırakmaya çalışman ve bu konuda öncülük yapmak istemeni örnek olarak verebiliriz.. b456

telkinlerin etkileri aslında hayatımızda bir çok noktada karşımıza çıkmakta..
ama bunlar davranış biçimi olarak kendiliğinden olduğundan çoğu zaman farkında olmuyoruz... b456

dilerim günlüğün güzel haberler ile dolup taşar...

sevgiler.. hismiley

smil56
teşekkür ederim aslında yayatım boyunca bazı konulara onculuk etmeyi severim.
bugün 2 haftadan fazla oldu telkinleri dinlemeye başlayalı.ilk başlarda ruyalar görüyordum. daha doğrusu kabuslar. Ruyalarımı not almaya başladım. şu sıralar ruyalarımı hatırlayamıyorum.kendimdeki değişikliklerden en cok göze batanı onceleri somurtkan olduğumu daha sonra sırıtmaya başladığımı söyleyenler oldu. şimdilik hala çok eksiğim var. Hala 200 kişilik çalışma yerimde tavla atacak adam bulamıyorum. sosyal ortam olarak eksikliğim var telkinini dinliyorum ama. kitap okumayıda seviyorum. bugün gece 3.34 sıralarında okuduğum nlp ile ilgili bir kitapta şu çünle çok hoşuma gitti
'KENDİNİN NASIL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEN DIŞARIDAKİLERDE SENİN ÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜR' Böyle bişeydi işte :)
Bundan 4 sene evvel çok farklı birisiydim.sonra en yakın arkadaşım bana küsütü.sonra sonra olan her olay yavaş yavaş beni içime kapanmaya sürükledi.üniv zamnımda 3_4 sıkı dosluktan başka muhabbet ettiğim kimse yoktu.Farkında olmadan suratımı öyle kasıyordumki sınıftaki bir arkadaşımla okulun bitmesine yakın zamnlar bana 'ben senden korkuyorum Yaaa' demişiti. ama okadar tatlı bi soleyişi vardıki sanki çocuk gibi.:) amaaa işte hayat belkide çok basit şeyleri kafamıza taktığımız için çok büyük problemler yaşıyoruz.Biliyomusuz bazı anlar oluyor ölmek istiyosun (bunu 1 kere denemiştim ucuz yırttık smiliyface 96)ama ole anlar geliyorki kendi kendime taaaaa yüreğimin içinden şunu solemek istiyorum YAŞAMAK NEKADAR GÜZEL...

mirza_ben87 18-02-2008 05:18 AM

herkeze S.A. ..... dusun hoşcakalın

mirza_ben87 20-02-2008 02:36 AM

http://www.yogaevim.com/category/yoga-duruslari

www.turgayreiki.com cakra??imgeleme???

mirza_ben87 20-02-2008 08:53 PM

Hayat bizi olmak istemediğimiz bir konuma sürüklüyor.Bir doktor olmak isterken bir memur oluyosun.yani mutlu olmak istediğini söylüyorsun ama hayat buna bir türlü izin vermiyor.Ben bu işi böyle sanardım ama biliyomusunuz böyle değilmiş. Biz elleri kolları olan beyni olan yaşayan birer mıktatısız. Hani korktuğum şey başıma geldi deriz ya öyle işte. Nedense hiç istediğimiz şeyler başımıza gelmez. Belkide yeterince içten istemiyoruzdur.
Ah bu insan evladı varya. Elimizin altında neler var ama bir türlü görmek istemiyoruz.Ben yavaş yavaş kafamı elime doğru çevirmeye başladım.Sizde bi bakın bakalım eliniz altında neler neler var. Bir türlü görmediğiniz.
Hepinize kucak dolusu sevgiler ama kimse darılmasın en büyük sevgiler bana...

Sezennl 27-02-2008 08:37 AM

slm enes nerelerdesin? uzun zamandir gunlugunede baska yerlerede yazmiyorsun? afiyettesin insallah? bir sey yok degilmi?

kutalmisoglu 27-02-2008 03:18 PM

SELAM enes
günlüğün hayırlı olsun
çekim yasasını okuyunca
bende de o fikirler oluştu.
yani olumlu düşün olumlu şeyler başına gelsin.
olumsuz şeyler düşün olumsuz şeyler başına gelsin.
öncelikle düşüncelerimizin pozitif olması önemli sanırım.

mirza_ben87 29-02-2008 11:19 AM

slm hepinize sevgi dolu günler dileğiyle. bu aralar işer yoğundu uğrayamadım.bugün herşey güzel. Busite bambaşka güzel arkdadaşlıklar var kendinize ii bakın yola devamm.....

Mustang 29-02-2008 11:48 AM

Selam Enes iyi olmana sevindim .İnşallah hep iyi günler görürsün.İyi düşün iyikal. smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:06 AM.