aman aman benim günlüğüm nası renklenmiş nası neşelenmiş
mesajlarınızı görünce böyle havalara uçtum bende. çok teşekkür ederim hepinize. iyi ki varsınız.
bugün sabah kalkarken ne güzel bi gün diye kalktım hala aynı şeyi düşünüyorum. ne oldu da güzel diye merak edebilirsiniz ama hiç bişey olmadı. asıl güzel olan tarafı da bu belki somut bi olay olmadan da günümü güzel geçirebilmek. bugün yalnızlığımın tadına vardım kendimle vakit geçirmek de ne kadar keyifli olabiliyomuş onu gördüm. aynaya baktıkça güzel birini gördüm hep karşımda. kendimle barışmaya başladım galiba.
telkinlerle ilgili olarak ise dediğim gibi suçluluğu ekledim sosyalliği çıkardım. bugün rahatsız etmedi ama sıkıntı verirse bende cent gibi günaşırı dinlemeye başlarım.
hepinizin önerilerini tek tek dikkate alacağım. zaten sıkıntı bastıkca sizlerin günlüklerini okuyup daha iyi hissediyorum kendimi. yeni şeyler deniyorum öğreniyorum. site uçsuz bucaksız bi deniz gibi zaten okudukca yeni şeyler keşfediyo insan. oku oku bitmiyo. daha önce hiç yapmamıştım ama meditasyona başlayacağım. şimdi nasıl yapacağımı öğreniyorum. sağolsun kurby nin yazısı oldukça anlaşılır bi şekilde açıklamış. hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu indirdim ama henüz dinleyip uygulama fırsatım olmadı bakalım bu akşam yapabilirim belki.
çörekotunu da deneyeceğim mutlaka sıkıntıya iyi geliyosa süper. sinirli bi insan değilim genelde ama dün bi geldiler öyle niyeyse. bide dün gece uyurken dinliyim istedim. ama niyeyse sesini çok açmamış olmama rağmen bi türlü uyuyamadım kafam sürekli meşgul oldu sanki. bugünde işe gelcem erken kalkmam lazım diye uykusuz kalmıyım istedim bu gece deniycem tekrar. gerçi baya geç uyudum gece zinde uyanma dinlemiştim bugün gün içinde hiç uykusuzluk çekmedim.
neyse çenem düştü. hepinize tekrar teşekkür ederim. iyi ki varsınız 96