Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Smyrna Günleri...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Smyrna Günleri... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız aman aman benim günlüğüm nası renklenmiş nası neşelenmiş mesajlarınızı görünce böyle havalara uçtum bende. çok teşekkür ederim hepinize. iyi ki varsınız. bugün sabah kalkarken ne güzel bi gün diye kalktım hala aynı şeyi düşünüyorum. ne oldu da güzel diye merak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Smyrna Günleri...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-02-2008, 04:51 PM   #21 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Smyrna Günleri...

aman aman benim günlüğüm nası renklenmiş nası neşelenmiş

mesajlarınızı görünce böyle havalara uçtum bende. çok teşekkür ederim hepinize. iyi ki varsınız.
bugün sabah kalkarken ne güzel bi gün diye kalktım hala aynı şeyi düşünüyorum. ne oldu da güzel diye merak edebilirsiniz ama hiç bişey olmadı. asıl güzel olan tarafı da bu belki somut bi olay olmadan da günümü güzel geçirebilmek. bugün yalnızlığımın tadına vardım kendimle vakit geçirmek de ne kadar keyifli olabiliyomuş onu gördüm. aynaya baktıkça güzel birini gördüm hep karşımda. kendimle barışmaya başladım galiba.

telkinlerle ilgili olarak ise dediğim gibi suçluluğu ekledim sosyalliği çıkardım. bugün rahatsız etmedi ama sıkıntı verirse bende cent gibi günaşırı dinlemeye başlarım.
hepinizin önerilerini tek tek dikkate alacağım. zaten sıkıntı bastıkca sizlerin günlüklerini okuyup daha iyi hissediyorum kendimi. yeni şeyler deniyorum öğreniyorum. site uçsuz bucaksız bi deniz gibi zaten okudukca yeni şeyler keşfediyo insan. oku oku bitmiyo. daha önce hiç yapmamıştım ama meditasyona başlayacağım. şimdi nasıl yapacağımı öğreniyorum. sağolsun kurby nin yazısı oldukça anlaşılır bi şekilde açıklamış. hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu indirdim ama henüz dinleyip uygulama fırsatım olmadı bakalım bu akşam yapabilirim belki.

çörekotunu da deneyeceğim mutlaka sıkıntıya iyi geliyosa süper. sinirli bi insan değilim genelde ama dün bi geldiler öyle niyeyse. bide dün gece uyurken dinliyim istedim. ama niyeyse sesini çok açmamış olmama rağmen bi türlü uyuyamadım kafam sürekli meşgul oldu sanki. bugünde işe gelcem erken kalkmam lazım diye uykusuz kalmıyım istedim bu gece deniycem tekrar. gerçi baya geç uyudum gece zinde uyanma dinlemiştim bugün gün içinde hiç uykusuzluk çekmedim.

neyse çenem düştü. hepinize tekrar teşekkür ederim. iyi ki varsınız 96

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2008, 11:09 PM   #22 (permalink)
hayalayaz
Guest

dün oğlum geldiğinde ben yine arkaşlarımdan birine destan yazıyordum..bir dakika annem geliyorum arkadaşıma mesaj yazıyorum konu dağılmasın dedim..geldi baktı anne siz mesaj yazmıyorsunuz destan yazıyorsunuz dedi...ve sordu peki okuyormusunuz herkesin yazdıklarını..bende gayet tabii dedim hımmmm ilginç dedi ..bende onu anlamadım..başka sitelerde dahamı kısa yazılıyor..ama daha kısa mesajlarda insan sevgisi bu kadar iyi ifade edilirmi...biz mektup çocuğuyduk..hatta başka memleketlerden hiç tanımadığımız ve hiç tanımayacağımız arkadaşlarımız bizim prestijimizdi.veya biz öyle sanıyorduk o yaşlarda..böyle düşünmek bize iyi geliyordu...bir yerde o eski mektup arkadaşlıklarını sürdürüyoruz burada..saygılı sevgilerle..bir başkasını severken, kendimizi sevmeyi yeni baştan öğreniyoruz,başkasının derdine üzülüp çare ararken dertleri azaltıyoruz paylaştıkça sevinçleri çoğaltıyoruz diye düşünüyorum..iyiki varız ve iyiki buradayız.. hepimize saygılı sevgiler
Alt 01-03-2008, 12:24 AM   #23 (permalink)
Teğmen

mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point

Ben hala mektupların yerini hiçbirşeyin tutmadığını düşünüyorum..Kalemden akan harflerde ruhum var ama teknoloji olunca sanki herkesin harfi aynı ya ne bileyim ,birden özledim mektuplaştığım yılları ..Benimde yurtdışından mektup arkadaşalrım vardı o zamanlar internet chat vs yoktu..Birde yaşadığım yerlerdeki ,taşınıp ayrıldığım arkadaşlarımla mektuplar abartmıyorum 10 sayfa mektup yazardık biz,hemde karşıdan gelen mektubu alınca hemen cevap yazılırdı..güzel günlerdi..şimdi mektup yazan yok artık...posta kutusuna baktığım günleri özlemiyorum değil..

Smyrna ,günlüğüne yine uğrıycam,şimdi mektuptan bahsedildiğini görünce birden özlemlerim depreşti..

Yok yok böyle uzun uzunn yazılan mesajlar da oluyor hayalazcım..mektubun yerini bu mesajlar aldı.. super

sevgiyle kalın
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 10:03 AM   #24 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

herkese günaydın!!!!

meditasyonu geçen gün fırsat bulup denedim fakat ya ben yeterince istemedim ya ilk defa yapıyodum beceremedim bilemiyorum ters tepti bana gelmesini istediğim şey benden daha da uzaklaştı. yeterince kullanamadım galiba. neyse zamanla bunu da öğrenirim herhalde. çekim yasası ile ilgili olarak pek işlemedi ama baya bi rahatlamamı sağladı. hatta ertesi gün hayal ablayı gördüm rüyamda konuşuyoduk buna da çok mutlu oldum aslında. çünkü sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sizin bilgi ve deneyimlerinizden öğreneceğim çok şey var.

hayal ablacığım burada böyle uzun mesajlar yazılması herkesin içinden geldiği gibi kendini anlatabilmesinden kaynaklanıyo. bence o kadar güzel ki bu uzun uzun yazılan mesajlar. herkes çok içten paylaşıyo, herkes birbirini anlıyo çünkü aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ve buradakiler hep iyi niyetli sevgi dolu yazılar. bunun için de ne mutlu ki iki satırla bitiremiyoruz burda çoğumuz birbirimizi tanımadan, kimsenin bi çıkarı olmadan birbirimize anlatıyoruz kendimizi. evet mektup yazmak ayrı bir zevk ve maalesef kayboluyo ama burada da mektuba benzer yazışmalar devam ediyo. böyle olduğu için de taa buralardan hissediyorum sevinçlerinizi üzüntülerinizi. paylaşmak böyle bişey. bence de iyi ki varız iyi ki buradayız.
sevgiyle...
Alt 03-03-2008, 06:58 PM   #25 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
smyrna Nickli Üyeden Alıntı
herkese günaydın!!!!

meditasyonu geçen gün fırsat bulup denedim fakat ya ben yeterince istemedim ya ilk defa yapıyodum beceremedim bilemiyorum ters tepti bana gelmesini istediğim şey benden daha da uzaklaştı. yeterince kullanamadım galiba. neyse zamanla bunu da öğrenirim herhalde. çekim yasası ile ilgili olarak pek işlemedi ama baya bi rahatlamamı sağladı. hatta ertesi gün hayal ablayı gördüm rüyamda konuşuyoduk buna da çok mutlu oldum aslında. çünkü sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sizin bilgi ve deneyimlerinizden öğreneceğim çok şey var.

hayal ablacığım burada böyle uzun mesajlar yazılması herkesin içinden geldiği gibi kendini anlatabilmesinden kaynaklanıyo. bence o kadar güzel ki bu uzun uzun yazılan mesajlar. herkes çok içten paylaşıyo, herkes birbirini anlıyo çünkü aşağı yukarı benzer şeyler yaşıyoruz ve buradakiler hep iyi niyetli sevgi dolu yazılar. bunun için de ne mutlu ki iki satırla bitiremiyoruz burda çoğumuz birbirimizi tanımadan, kimsenin bi çıkarı olmadan birbirimize anlatıyoruz kendimizi. evet mektup yazmak ayrı bir zevk ve maalesef kayboluyo ama burada da mektuba benzer yazışmalar devam ediyo. böyle olduğu için de taa buralardan hissediyorum sevinçlerinizi üzüntülerinizi. paylaşmak böyle bişey. bence de iyi ki varız iyi ki buradayız.
sevgiyle...
smyrnacığım bende ilk defa yönlendirmeli meditasyon yaptığımda, kadın ayaklarının farkında ol dedikçe ne yapacağımı bilmiyordum..kadının söylediği hiç bir şeyi beceremiyordum..kendi kendime, olsun ben hiç bir şey yapmıycam sadece oturup dinliycem dedim..ve öyle yaptım..bir kaç gün sonra..kadın ayaklarının farkında ol dediği anda, bedenimde sadece ayaklarımın farkındaydım ve onların ne durumda olduğunu biliyordum..gevşekmi değilmi..neresinde hangi kas veya doku rahatsız..şunu farkettim...meditasyona alışık değilsek sadece dinleyelim...bir şey yapmamıza gerek yok..bilinçaltı söylenen sözleri değerlendirerek her şeyi hallediyor..
evet iyiki varız ve iyiki burdayız.. hepimize saygılı sevgiler
Alt 04-03-2008, 10:10 PM   #26 (permalink)
Teğmen

ben çok aceleci davranıyorum. her konuda böyleyim. biraz sabırlı olmayı öğrenmem gerekiyor...

bugün gündüz çok keyifliydim hava da güzeldi ya. ama akşam tatsızlaştım yine sebepsiz :( geçmişi özlüyorum eski günleri çok özlüyorum... hafızam silinse keşke
Alt 04-03-2008, 10:40 PM   #27 (permalink)
Mustang
Guest

Ah canım hafızanın silinmesini istemişsin ama ,hayatımızda çok büyük travmalar olmadığı sürece kötü bile olsa dönüp baktığımızda belki o anki kadar üzülmeyip belki güleceksin bile.Hayat acı tatlı bütün tatları ile güzel.Geçmişte yaşananlar bizim kendimizdeki birikimlerimiz .Yüzümüzdeki çizgiler gibi yüzlerine botoks yaptıranların ifadesiz oluşları gibi.Hayatın sana sunduğu herşeyden sonuna kadar faydalan.Allah sana iyigünlerde iyilikler yaşatsın ,yüzün hep gülsün,senin gibi insanların olsun hep mutlu ol....
Alt 04-03-2008, 11:20 PM   #28 (permalink)
Teğmen

haklısın mustang. yaşadıklarımız da bizim anılarımız onlara sahip çıkmak lazım. aslında ben yanlış ifade ettim galiba. yaşadıklarımdan pişmanlık duymuyorum onun için istemiyorum hafızamın silinmesini. tam tersine çok güzel şeyler yaşamış olduğum için unutmak istiyorum aslında. böylece bugün daha anlamlı olurdu belki. yani eskiyle kıyaslayınca (kıyas yapmak da yanlış tabiki) bugünü yaşamak çok tatsızlaşıyo.
Alt 05-03-2008, 09:34 AM   #29 (permalink)
Mustang
Guest

Yaşam bize verilmiş en kutsal emanetir.Canım geçmişte ne güzelki iyi şeyler yaşamışsın onlar olmasydı sende bu günki sen olmazdın.Gelecekte sana sen ne istersen onu verir unutma.Hayatan iyi ve güzel şeyler iste .Ben gelecekten kendim gibi insanlar istiyorum .İnsanın kendi gibi insanları olması çok önemli anlaşa bildiğin insanlarla paylaşım daha hoş oluyor.Geçmişini mutlulukla an ama geleceğininde daha iyi olmasını dile.Herşey gönlünce olsun.
Alt 05-03-2008, 01:43 PM   #30 (permalink)
Teğmen

Mustang bende senin gibi düşünüyorum aslında. hayat hep bize benzeyen insanlar çıkarsın inşallah karşımıza. çünkü insan kendine benzyen kişilerle gerçekten mutlu olabiliyo.

geçmişe çok takılıp kalmamam lazım biliyorum ama zaman zaman yapamıyorum işte. bu biraz da gelecekle ilgli kaygılarımdan kaynaklanıyo. bazen korkutuyo gelecek. yalnız olmak...

bu da geçecek mutlaka. olumlu düşüncelerden kopmamaya çalışıyorum genelde. biliyorum hayat en doğru insanı en doğru zamanda karşıma çıkaracak.

buarada telkinlerden bahsediyim unutmadan. suçluluğu arada bir dinlemek üzere listemden çıkardım ve depresyonu ekledim. biraz böyle devam edeyim bakalım nolcak.

hepinize sevgiler

Bookmarks