Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Smyrna Günleri...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Smyrna Günleri... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu acelecilik çoğumuzda var maalesef yaşadığımız çağın getirdiği birşey birazda galiba. herşey o kadar hızlı değişiyo gelişiyo ki bizde biran önce değişiverelim istiyoruz. ama aslolan önemli olan sabır. gelişeceğiz merak etmeyin. eğer listeniz çok kabarık değilse ve ihtiyacınız olduğunu düşünüyosanız ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Smyrna Günleri...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2008, 06:26 PM   #61 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Smyrna Günleri...

bu acelecilik çoğumuzda var maalesef yaşadığımız çağın getirdiği birşey birazda galiba. herşey o kadar hızlı değişiyo gelişiyo ki bizde biran önce değişiverelim istiyoruz. ama aslolan önemli olan sabır. gelişeceğiz merak etmeyin.
eğer listeniz çok kabarık değilse ve ihtiyacınız olduğunu düşünüyosanız ertelemeyi dinlemeye devam edin bence. ben aceleci davranıp depresyon, başkalarının düşünceleri, sosyallik falan bi sürü şey dinliyodum. ama okuduklarımdan, arkadaşların tavsiyelerinden anladım ki acele etmişim. şimdi kendine güven, ego, biraz da suçluluk ve ertelemeyi bırak dinliyorum. bunları iyice özümsediğimi hissetmeden diğerlerine geçmeyeceğim.
hepinize sevgiler güzel mutlu akşamlar diliyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-03-2008, 04:50 PM   #62 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bugün keyifli bigün benim için. kendimdeki değişimleri görmemi sağlayan birkaç olay oldu ve bunlarla mutlu oldum bugün. önceden olsa gereksiz yere gerileceğim sinirleneceğim bi olay oldu sabah. ama ben o kadar sakinlikle karşıladım ki biranda herşey tıkır tıkır düzeldi. çözümler kendiliğinden geliverdi ben kendimi kasmayınca. oh be dedim kendi kendime hem boş yere canımı sıkmadım hem de öylece çözülüverdi işte.
bide sabah bi arkadaşımı geçirmiştim aklımdan sonra da unutmuş işlere dalmıştım. bi baktım telefon çalıyo arkadaşım buluşalım diye aramış
bir kere daha anladım ki isteklerimizi belirleyip sonra da bize gelebilmesi için serbest bırakmamız gerekiyor. bunu diğer büyük isteklerimle ilgili olarak da gerçekleştirebilmem lazım. geçen günlere göre daha iyiyim aslında. biraz daha rahat bıraktım kendimi.
ben şimdi bu dinginliğin tadını çıkarmaya bakıyorum.
Alt 01-04-2008, 03:09 PM   #63 (permalink)
Teğmen

son günler oldukça durağan geçiyo hem işler böyle hem de ben. anlatılacak pek bi olay yok yani. sadece şunları yazmak geldi içimden. bugünüme şükürler olsun. 96 sağlıklıyım ailemle, dostlarımla birlikte geçiyor günlerim. bunlar için şükrediyorum. geçmişte yaşadıklarım için, şuan yaşadıklarım için şükrediyorum ve biliyorum ki önümdeki günler bana pek çok güzelliği de beraberinde getirecek. ben şanslı biriyim.
Alt 13-04-2008, 11:46 PM   #64 (permalink)
Teğmen

bazen insanlarla anlaşmak o kadar zor geliyor ki susmayı tercih ediyorum. siz ne derseniz diyin karşınızdaki anlamak istediği kadarını anlıyor sadece. siz istediğinizi söyleyin sadece karşınızdakinin anlayabildiği kadarsınız. bu durum bazen o kadar yoruyor ki beni. böyle zamanlarda kendimi anlatmaya çabalamaktan vazgeçiyorum. ne gerek var diyorum o da öyle düşünsün ne düşünmek istiyosa öyle düşünsün. o kapasitede bi insanın benim hayatımdaki yeri bellidir zaten bi adım ötesine geçemez. öyleyse benimle ilgili düşüncelerini düzeltmek için kendimi zorlamanın alemi yok. hem dediğim gibi ben ne dersem diyim o anladığı kadarını veya düşünmek istediğini düşünüyor. e öyleyse anlatmaya çabalamanın ne anlamı var ki.
evet en güzeli böyle insanlarla fazla yüz göz olmayacaksın. sen öyle düşünmekte ısrarlı mısın arkadaşım o zaman öyle düşün ben umursamıyorum diyip geçmek lazım. offf yordular valla beni
şimdi hayal ablamın sesinden bi meditasyon sonra güzel bi uyku sabaha bişeyim kalmaz
Alt 14-04-2008, 11:27 AM   #65 (permalink)
hayalayaz
Guest

başkalarının bizi anlamasının yolu önce bizim onların kimyasını anlamamızdan geçiyor..smyrnacığım..herkese önerdiğim bir kitap var onu sanada önericem..IŞIĞI ARAYANLARIN KARANLIK YANI..yazar DEBBİE FORD..AKAŞA YAYINLARI, bu kitap neden anlaşılmadığımızı, anlayamadığımızda, anlayabilmemize yardımcı olabilecek nitelikte...karşımızdaki insanları veya onların bizi nasıl aynaladığını görmemizi sağlıyor...ama bazen ne yaparsak yapalım..karşımızdaki kişiden aynı tepkiyi alıyorsak onu olduğu yerde bırakıp yolumuza devam etmek en iyisi..çünkü olduğu yerde kalmayı seçen insanlar bizi en azından öfkelendirerek, aşağıya çekiyorlar.işte bu noktadada iş bize düşüyor , öfkelenmeden bırakmak..nötr bir şekilde, onun kararına saygı duyarak..bu dünyada herkes kendi, hayat hikayesini yazıyor.. yapabileceğimiz en güzel şey onlara, saygı duyup allahaısmarladık diyebilmek, saygılı sevgiler
Alt 14-04-2008, 12:43 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point

bahsettiğiniz kitabı üç defa okudum ,başkalarının anlaşılmaz gelen tavırlarının nedenlerini anlamada çok yardımcı oluyor ,tabiki nedeninide bilince öfkesine öfke ile cevap verme, dışlama istegine kırılmamayı ögreniyorsun ve onu kendi duyguları ile bırakarak haklılığını ortadan kaldırıyorsun belkide ona düşünme fırsatı vererek yardımcı oluyorsun negatiflerini anlama ve tanımasında
Alt 16-04-2008, 04:44 PM   #67 (permalink)
Teğmen

sağol hayal ablacığım bahsettiğin kitabı okuyacağım. eminim çok faydalı olacaktır.

buarada ben 3-4 gündür telkinleri dinlemiyorum. niyeyse hiç canım istemiyor. bende bir süre izin verdim kendime. hem sanki daha iyi oldu gibi. belki yeretmesi için biraz ara vermek gerekiyordu. bilinçaltıma iyice yerleşmesi için zaman tanıyorum gibi geliyor. ve kendimi çok iyi hissediyorum günlerdir. şıpsevdi bi insan değilimdir ben aslında yanlış anlaşılmak istemem ama sanırım aşık oluyorum. yeni yeni tanıyorum onu ama çok düzgün bir insana benziyor. şimdi tek istediğim onun da bana karşı boş olmaması. daha çok tanımamama rağmen bu ilişkiyi yaşamayı gerçekten istiyorum. hislerim düzgün bir ilişki olacağını söylüyor. çekim yasasını harekete geçirebilirim inşallah. imgeleme çalışmaları yapıyorum ve şaşırtıcı bir şekilde sabırsızca sürekli onu düşünmüyorum. bu da iyi bir gelişme benim açımdan. umarım yakında daha güzel haberler vereceğim sizlere.
Alt 21-04-2008, 07:19 PM   #68 (permalink)
Teğmen

mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point

hadi hayırlısı

güzel haberler bekliyoruz smyrna
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 05:57 PM   #69 (permalink)
Teğmen

uzun bi aradan sonra merhaba herkese. buaralar vakit nasıl geçiyo hiç anlamıyorum bi koşturmacadır gidiyor. buraya da hiç vakit ayıramıyorum maalesef. ama çok şükür herşey yolunda. henüz çok büyük bi gelişme yok ama bahsettiğim kişiyle görüşüyoruz arada bir. birlikteyken vakit çok güzel geçiyor. önümüzdeki günlerde daha güzel gelişmeler de olacak inşallah.
onun dışında telkinleri dinlemeyi baya azalttım niye bilmiyorum içimden dinlemek gelmiyo pek. son bikaç gündür biraz daha arttırmaya başladım ama. kendine güven ve ego dinliyorum daha çok. telkinleri dinlemesem bile artık çok daha kendinden emin olmaya başladım. insanların yanında çok daha güvenli durabiliyorum. tepkilerimi daha net gösterebiliyorum. bunlar çok mutluluk verici.
şimdilik bu kadar umarım daha sık uğrayabilirim. herkese sevgiler
Alt 06-05-2008, 09:05 AM   #70 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point

senin adına çok sevindim smyrna inşallah herşey düşlediğin gibi devam eder wave
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks