19-11-2009, 01:52 PM
|
#10 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: zambak'ın günlüğü 'Hayat Bizim' yani demek oluyor ki 'Hey bu hayat senin, nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşıyorsun, başına ne gelmesini istiyorsan o geliyor. Şimdi şu kızgın suratını ortadan kaldır ve gülümsemeye başla. Hemen. Şimdi.'
Benim anladığım buydu :) Sen nasıl yorumladın bilmiyorum, büyük ihtimalle günlüğünün başındaki kızgın suratla bakmışsındır :)
Bizler devamlı değişimi bekleriz, ısrarla onu yaşamak isteriz. Ama değişim değişim isteğini bıraktığımızda başlar. Telkinlerden fayda görmen/görememen bir yana, şu an hayata baktığın gibi yaşıyorsun. Kilo vermek istiyorum diyorsun, açlık nedenlerini araştırdın mı hiç? Neden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorsun? Yemek yemekle hangi ihtiyacını bastırıyorsun? Güven mi, sevgi mi, mutluluk mu, değersizlik mi? Bunların hangisinin azlığı ya da yokluğu sana yeme ihtiyacını hissettiriyor? Bunu bulmadan önce kilo almanın önüne ne şekilde geçebilirsin?
Telkinlere güven duymadan önce, onların senin değişiminde rol oynayacağını düşünmeden önce kendine güvenmen gerekiyor. Ben kilo vermek istiyorum, bu konuda kendime güveniyorum, telkinlerde bana bu yönde destek veriyor diyebilmen (demen değil) gerekiyor.
İçtiğin bir yudum suya bile bu bana kilo aldıracak dersen aldırır, ama içtiğim her yudum su benim en ideal kiloya gelmemi sağlıyor, vücuduma zindelik getiriyor ve sağlıklı bir şekilde yaşamamı kolaylaştırıyor dersen de öyle olur. Kilo almak yemek yemekle ilgili bir şey değildir, ben de çok seviyorum yemek yemeyi, iyi bir iştahım ve ağız tadım var ama yediğim hiç birşey 'her ne olursa olsun' bana kilo aldıramaz. Çünkü yemek yemekle içimde eksik olan duyguları beslemiyorum, damarlarımı besliyorum ve böylece yemeğin depolanmasını sağlamıyorum.
Hayat senin, git aynanın karşısına ve kendine bak. Kilolarınla sevgiyle vedalaş ve artık onların görevlerini tamamladığını söyle. Kızgın bir suratla gezmeye devam edersen aynı frekanstaki olayları yaşayacağını da unutma.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |