Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendimi koruma altına alınmış hissediyorum.şemsin 40 kuralını yeniden okuma fırsatı veren arkadaşıma çok teşekkür ediyorum....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-02-2010, 07:33 PM   #41 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: BLUEGİRL'İN GÜNLÜĞÜ

kendimi koruma altına alınmış hissediyorum.şemsin 40 kuralını yeniden okuma fırsatı veren arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 11:36 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about

bugün hiç beklemediğim bir şey oldu ..kendime hediye almaya devam etmeye karar verdim . biraz kendime baktım.yüzümdeki pası sildim...kuzenimin kına gecesine gittim.şöyle bir izledim.çünkü hep bir mesafe vardır aramızda kendisiyle.sonra bir baktım elimde kına tepsisi..sanki dinlediğim telkinler kulağımdaydı..şimdi kendimi iyi hissediyorum..

iş yerinde mesai arkadaşımı yanımdan aldılar..kaba saba bir kız geldi yanıma .birkez daha anladım ben evrene şöyle bir mesaj göneriyorum. 'ben herşeyle başedebilirim.' oda bana al o zman şimdide bunla uğraş diyor.ama baş edebildiğimide gösteriyor.halbuki ben ne istediğimi savunuyorum daha ılımlı daha neşeli bir hayat istiyorum. bunu evrene anlatacağım sonunda.
Alt 13-02-2010, 09:11 PM   #43 (permalink)
Üsteğmen

bugün kayınvaldem bana ilk kez ben seni çok seviyorum seni özledim gibi kendinden beklemdiğim cümleler kurdu.gerçekmidir ..belki kendi bile niye söylediğüini bilmiyordur.yalakalık gibi bir çabam hiç olmadı.kimine bu garip geldi.ama hissetmediğimi söylemedim. ama sevilmeyi hakeden bir insanım ve karşılığını hep aldım.

sevgi alırım sevgi verririm olumlamamın sonucunu almaya başladım sanırım..
Alt 13-02-2010, 10:45 PM   #44 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Merhabaaa:)
Yazış üslubun bana çok sempatik geliyor..Bir de herşeye çözüm odaklı bakman,gelişimine yönelik birşeyler aramanı çok takdir ediyorum.Yola devam:)
Kucak dolusu sevgiler:)
Alt 13-02-2010, 11:26 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point

Günlüğün tutulması konusunda bana dikkat edilmesi gerekenler, üzerinde en çok durulması gerekenler ne olmalı yüsra. Bu konuya biraz uzağım. Bilgi istiyorum.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-02-2010, 12:18 AM   #46 (permalink)
Üsteğmen

içinden ne geliyor..önemli olan o .ben sıradan şeylerin bendeki etkilerini anlatmayı seviyorum.anlattıkca kendimde öğreniyorum.yazmak kendimize bile itaraf edemediğimiz eksikleri su yüzüne çıkarır.benim için bu günlüğün farklı bir yönü oldu olmasını isstediklerimnide yazıyorum günlüklerime bunları yazmazdım.ama temenni etmek olumlama yapmak birşeyleri düzeltiyormuş bunu yeni öğrendim.ama düzelesi şeyleri :)
Alt 14-02-2010, 12:27 AM   #47 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabaaa:)
Yazış üslubun bana çok sempatik geliyor..Bir de herşeye çözüm odaklı bakman,gelişimine yönelik birşeyler aramanı çok takdir ediyorum.Yola devam:)
Kucak dolusu sevgiler:)

evet sanırım doğru yoldayım..
var olan sorunları çıkarmakta üstüme yoktur.. yani üzerini kapatmıyorum ve deşiyorum.ama çözüm odaklı olduğum sana yansıdıysa ki doğrudur (fikirlerin benim için önemli)boşuna deşmiyormuşum demekki .çevremdeki bir arkadaşımdan bu konuda bir uyarı aldım bugün neden sorunları bu kadar deşiyorsun diye..cevabı sen verdinn..çözmek istediğim için deşiyorum..

benimle ilgilendiğin ve kucak dolusu sevgilerin için teşekkürler..
Alt 14-02-2010, 05:44 PM   #48 (permalink)
Üsteğmen

insanlar bir birine seni seviyorum desin diye bir gün belirlenmiş.özür dilemek içinde belirlene bilir bir gün.ben hiç bir sevgiler gününde tam istediğim gibi geçiremedim. herkesin hayalkırıklıkları olmuştur bugün için.ama hep sevgilim olsun olmasın bugünü sevdim..belki bir sevgi artmıştır ufak bir mutluluğa katkısı olmuştur diye sevdim..

benim için yine aynı durgunluk vaar.eşimle aram hala limoni ..ama gün bitmiş değil öyle değil mi ?
Alt 14-02-2010, 06:10 PM   #49 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Ben de bugünü "Dünya sevgi günü" ilan ettim kendi çapımda:)Herkes sadece sevgilisine odaklanıyor oysa ki tutkuyla sevebileceğimiz ne çok şey var hayatta.
Benim de hiç istediğim gibi geçmedi derdim hep.Sadece bir sevgililer gününde sevgilim vardı onda da aramızda kilometrelerrr vardı ancak aylar sonra kavuşabilmiştik:) Şimdi o da yok ama olsun.Ben sevebileceğim bir sürü varlık olduğu için,sevgiyi duyumsayabildiğim için şükürler ediyorum.
Eşinle aranızdaki sevginin dağlar kadar artmasını diliyorum:)Bugün insanların sevgileri tavan yapsın ve bi daha hiç eksilmesin istiyorum:)
Görüşmek üzere:)
Alt 14-02-2010, 06:20 PM   #50 (permalink)
Üsteğmen

çevremdeki herkesin aynı sorunu var biliyormsun ..çünkü beklenti var.söylenmiyen beklentiler..kafandaki olmazsa yapılan eksik geliyor..ama beklentisiz sevgi yokki ..sadece kutsal insanlar beklentisiz sevebilir heralde..

ben sana katılıyorum herşeyi seviyoruz herkesi seviyoruz..şükürler olsunki sevmesini biliyoruz..bundan iyisi can sağlığı..kendimizi koruyalım..sevgi günün, sevgiler günün kutlu olsun .içindeki sevgi belliki çevrene yayılıyor...görüşmek üzere..

Bookmarks